( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- J&J-Hand sanitizers contain carcinogens/cancer& ‘Mondkapjes- Aasgier Top CDA-er  Van Lienden & Übermensch Dijsselbloem&Rutte ’ lopen vrij rond als  ‘Prins Bernhard- Huisjesmelker- Feestbeest’(VIDEO’S) 

Wat u nooit ziet bij de dr . Goebbels – Staats-AIVD-NPO&NOS-journaal met als Straffeloze ‘Graai en Naai-Directeur Pooier& Mega Witwasser& Fraudeur Frans Klein‘Video’s

Pfizer co-developer says Covid vaccination will be annual& The ‘EU-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’  is not revealing the details of its ‘Blood-money-contracts’ with vaccine ‘Big Pharma-Mafia –makers’. Rutte & Kaag & Hoekstra & Segers:”Het is oke, wij doen ook mee”(Video’s).

‘Uncle Tom-PvdA-Burgemeester Aboutaleb’: ’een orgie van geweld waar de Russen achter zitten’ door burgers die zich verzetten tegen de ‘NWO-Schwab& Gates& Soros en Gates- puppets Rutte& Kaag-Corona maatregelen’ en door mijn en Grapperhaus ‘NSB-Politie’ zijn neergeschoten(Video’s).

Geen ‘CDA –Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’  ‘Nazi-Zorg-Toeslag-snelrecht’ voor de Coca-Feestbeesten-Pedo-Rapist & Huisjesmelkers Prinsen Andrew en Bernhard  en  ‘Coca-Feestbeest-Pedo-Rapits Vrouwenbeuker-Johnny de Mol’ en de ‘CDA Minister -Brievenbus-Witwasser Rat in pak Hoekstra’ en de ‘OM Amsterdam-Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders met ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ en Top CDA-er Mondkapjes Aasgier Van Lienden en niet de vergeten de ‘Mocro’ Maffia familie- Uncle Tom-PvdA-Hoer- Aboutaleb met zijn van de blinde stelende Pschy-Killer-zus(Video’s)’.

Daar waar de ‘Zorgtoeslag- Nazi Rechters&Psycho-Killers-OVj’s’ a La Bas van de Vliet  genadeloos mensen uit de Laagste Klasse ( of Wilders en Brown en Poch) vervolgen , worden de ‘Rat in pak  Lienden(s)’& ‘Kindermisbruikers – Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam niet eens vervolgd onder het schrikbewind van regime Rutte(VIDEO’S)

 ‘Duivel- CDA-Gestapo-Corona-Generaal–Grapperhaus’ wil’ ‘Nazi-Zorgtoeslag- Snelrecht’ voor anti ‘Corona demonstranten en zoals altijd Doofpot voor zijn schietende ‘NSB-Politie’ en OM-Kindermisbruikers & Staats-NPO en ‘Maffiabos John de Mol’ steunen hem van harte(Video’s).& Boy Rutte & Junkie’s -Billenmaatjes- Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’.(Video’s)– AIVD&OM & Politie weten weer van niets!!!!!!!!!

Na  ‘Taxfree-Unilever – elite-crime group’ vertrekt ook ‘Taxfree-Royal –King Willem- Shell-elite crime- group’ uit Nederland naar ‘Rat in pak-Desk-Killers- Paradijs -LONDON’ van   Boris Johnson(Video’s)

Er zijn nieuwe perverse ‘Pedo-Rapist- foto’s ‘en ‘Horror- Royal-VIP-filmpjes ‘van ‘Coca-feestbeest- ‘Prins Pedo-Rapits- Andrew’ opgedoken, die liederlijk en pervers van een Prins die in zijn hele Elite-Duivelse leven nog niet een dag eerlijk heeft gewerkt.  Zit de CIA daar achter?  Zo ja waarom? Het ziet er steeds meer naar uit dat de Parasieten zoon van ‘Taxfree-War Crime-Esso-NWO-koningin Elizabeth in het ‘Witwas Prins Andrew- MI6- BBC-sluikreclame-interview’ niet de waarheid heeft gesproken net als het regiem Rutte& Boris Johnson ook altijd doen en hun leugens uitkomen.

VIP- Coca- Feestbeest -Huisjesmelker – Prins Berhard’- Foto’s: Huisjesmelker Prins Bernhard’ boos op ‘PvdA-Huisjesmelkers wet’. Rutte:”Blijf met je tengels af van mijn Royals”(Video’s)

Capo di Tutti Capo Poetin walgt terecht van VVD-misdaadgrope- Pedo-Boss-Rutte en zijn pedo-partij& NL ZorgtoeslagNazi-Rechter verbied publicatie van o.a dr. Micha Kat over Elite-pedonetwerk, maar niet ‘Misdaad- Tanja Groen- Peter R. de Vries-groep’.(Video’s)

Al jaren  ligt  Pedo-Rapist-Prins Andrew en zijn Dutch Royal gabber in crime ‘Huisjesmelker- Coca-Feestbeest Prins Bernhard onder vuur, maar hebben nog geen dag in de cel gezeten. Er zijn nu weer Pedo-Rapist  foto’s en filmpjes opgedoken waarin  de Pedo-Rapist Prins Andrew  als een verjaren Geilneef in perverse ziekelijke actie is te zien  met verschillende  te jongen vrouwen uit de Laagste klasse waaronder Virginia Roberts, de ‘Pedo-Rapist-seksslaaf’ van zedendelinquent  de Mossad- agent en Elite-Pedo-Clinton, Gates, Trump,etc,-Pimp-Jeffrey Epstein. Hij heeft haar gedwongen om zich te laten verkrachten  door Prins Andrew. De Pedo-Rapist-prins beweerde van niets te weten en bralde zelfs dat hij helemaal geen  ‘Prins Bernhard- Coca-feestbeest’ was. Nieuwe Horror- foto’s laten het tegendeel zien.

Professor Horny Lockdown Neil Ferguson ’ is ‘Professor-Onno Hoes-Pants Down’ and no stay at home for him, but Fuck around like the Top VVD-ers Pedo-Rose-Ed Nijpels and ‘Onno-Schandknapen- Hoes'(Video’s).

De Horror- foto’s zijn gemaakt in 2007 op een wild Suiker Oompjes- ‘VIP-Coca- feest’ met jonge al dan niet gedwongen  te jonge meisjes en jongens  uit de Laagste Klasse en zelfs uit weeshuizen  in de peperdure Franse badplaats Saint Tropez. De’ Pedo- Rapist-Prins Andrew was daar ook aanwezig en op de foto’s blijkt dat hij daar te keer gaat als een door gesnoven ‘Coca-Pedo-Prins’  en Breed lachend met kwijl uit zijn bek staat hij Hitsig  met een Paal in zijn broek  met  te jonge vrouwen op perverse  kiekjes. De ene bijt hem in zijn nek, de ander likt zijn arm en hij vingert en snuif  en zuipt  er op los. 

En als uitsmijter: Op naar het Europese Hof van de Rechten van de Mens: Klacht  ex artikel 12 Sv tegen ‘Psycho-Killer  OvJ. Bas van de Vliet’ op grond van o.a. middels zeer ernstig opzettelijk misbruik  van recht  als Desk Killer inzake o.a. niet rechtmatig vervolgen van  T.H. Giezen en J. Schouten ( en Kickbokser B van Tricht) voor poging tot moord,.cq. Doodslag en ‘Brown&CO Vogelvrij’ verklaarde(Video’s).

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story