( door Verzetsheld Steve Brown die 3 moordaanslagen uit de koker van Peter R(at)  de Vries en Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en de bazen Klepper en Mieremet van Martin Hoogland en het OM-Amsterdam & AIVD overleefde)


AMSTERDAM- NOIR-AIVD-Informant Peter R(at) de Vries zweette door zijn broek heen van angst voor Steve Brown( Video’s).

Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam.

Het heeft nog geen dag geduurd na het verschijnen van het Leugenboek ‘Martin H’.
maar daar is dan toch de bekentenis  van de AIVD-Informant en Moordenaar met en zonder pen Junkie Peter R(at) de Vries aka “  de Allesneuker en Leugenaar”   middels zijn Twitter( zie Hierboven) dat hij één van de kwade Genius is achter ‘Lok een moord uit op Brown ‘ ‘Leugen – onschuldige  Moordenaar en Top agent en vader-Boek Martin H.’ met toestemming van de AIVD en het corrupte gedeelte van het OM en Politie Amsterdam.  

De vermoorde Sam Klepper,John Mieremet en loopjongen Bas van Hout lokken Steve Brown in een Moord-Val(Video’s).

Reeds in 2013 : Crimesite Wim van de Pol is een ‘Drol’ in de ‘Black Hole’ van Peter R. de Vries(Video’s).

Ontstaan van Crimesite-‘Crysite’: Crimesite bedreigd door Bas van Hout.
Crimisite was ooit gestart door de loopjongen van Peter R. de Vries ex. Panorama journalist ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ met hoofddoel Steve Brown en Bart Middelburg van Het Parool aan de schandpaal te nagelen en te stalken.

Ook zijn gisteren de  ‘Trollen& Judassen& Criminelen  Wim van der Pol en  de  Vod Panorama misdaad misdadige journalist Roel Jansen  van  de onbenul Site ‘Cry-Crime -Site‘ voor de bejaarde mannen met één hersencel  nu door De Vries en Van Hout en dus de AIVD en het corrupte gedeelte van het OM en Politie Amsterdam ingezet tegen Steve Brown om als eerste in de Pulp-Media mij lasterlijk en smadelijk en levens bedreigend neer te zetten. 

Extra Kwalijk en opzettelijk Karaktermoord en Levensbedreigend.

‘Judassen Van de Pol en  Roel Janssen’   zijn de eerste die mijn naam vermelden in de media  en ook nog op een onrechtmatige en strafwaardige en levensbedreigende wijze in verband met het  ‘Leugenboek Martin H’.  En dat neem ik Van de Pol en Janssen extra kwalijk. In het bekende’ bevriende’  ‘Riool-Lynch Media-circuit ‘van het corrupte AIVD en OM en Politie Amsterdam informant Peter R. de Vries, zoals De Telegraaf, Het Parool, ‘EO-Bral Op 1’ en Panorama ( na rectificatie)  en zelfs niet bij het thuishonk ‘RTL-Riool- Boulevard’ van Peter R. de Vries  en John van der Heuvel was mijn naam nog niet één keer genoemd in  dit verband.  Zelfs niet door ‘Katvanger Olling’  en zijn aangenomen zoon Junkie ‘Draaideur Crimineel -Jeoffrey Hoogland’ in zijn kritiekloze promotie rondje bij de Talking Heads (van de corrupte en laffe Gevestigde Orde Pers waartoe ook het marginale Cry-blog Crimesite van Van de Pol en Janssen toe behoort. Ik zal dan ook mijn reeds gedane  aangifte d.d. 30 mei 2021 met  Proces verbaal nummer: PL1300-2021109803-2 in deze tegen de AIVD en Olling en Nieuw Amsterdam en Bas van Hout en Peter R. de Vries  uitbreiden met een  aangifte tegen Van de Pol en Janssen in deze  wegens smaad en laster en bedreigen ( uitlokken van een moord op mij)  aan mijn adres uitbreiden.  

John van den Heuvel: Steve Brown heeft weer gelijk mijn AIVD collega’s beroepsleugenaars Peter R. de Vries en Bas van Hout hebben te veel petten op(Video’s).
Ik had  reeds weken geleden al vernomen ( en gepubliceerd)  dat De Vries één van de Kwade genius is achter het boek Martin H. van één van de betrokkene bij het tot stand komen van het Leugenboek Martin H.  De andere kwade genius is de ‘AIVD-Miljonair- Hoerenjong-Bruine-Rat -Bas van Hout’ en die heeft zich tot heden nog muisstil gehouden en dat is op zich opmerkelijk omdat hij de afgelopen 30 jaar de Pr-Man van was  Martin Hoogland en zijn bazen Klepper en Mieremet ( en Holleeder)  tot  een dag voor de  moord op Hoogland aan toe……………

Opmerking van algemene importantie: Book:Tara Reade & Juanita Broaddrick: It’s a small ‘Elite-Rap-War Crime- Bill Clinton-& Biden-President-club’. ‘ Moordenaar met de pen-‘Vader’- Olling en zijn ‘zoon’ ‘Junkie- Draaideur –crimineel Jeoffrey Hoogland’ met Leugenboek Martin H. bij (EO)-OP1(Video’s).

Verzetsheld Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!