(Door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-

Moordenaar met de pen- Chef misdaad redactie Vico Olling vertrekt als Dief in de Nacht nadat hij is ontmaskerd door ing Steve Brown als Katvanger van ‘AIVD  en OM en Politie Amsterdam-informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries’ met zijn Dodelijk ‘Leugen- boek Martin H.'(Video’s)
Vivo Olling TwitterMijn laatste dag bij Panorama. Ik heb er 17 jaar gewerkt als chef misdaad maar ik vind het nu genoeg. Tijd voor iets nieuws. Mijn boek Martin H die bijna uit is bij @NWADAM bijvoorbeeld!

Steve Brown doet weer aangifte tegen de AIVD en informanten en Moordenaars Peter R. de Vries & Bas van Hout & Victor Olling wederom wegens uitlokken van Moord op Steve Brown vergezeld van Karaktermoord(Video’s).

Steve Brown twitterReplying to @vicolling and @NWADAM @PanoramaNL Gerechtigheid:Na 17 jaar hebben de eigenaars Panorama de gebr. Pijper kennelijk eindelijk door dankzij mijn analyse van de 9 pagina’s smaad en laster  ten koste van mij  wat je altijd bent geweest, nl een ‘AIVD- Rat’ uit de School van AIVD informant- Hoerenjong -Bruine Rat -Bas van Hout’ en@PeterRdeV zie wp.me/p1rJO5-uHl

Geen afscheidsreceptie Vico Olling na 17 jaar de Judas uitgehangen te hebben bij Panorama .


Niks geen feestelijke afscheid‘s receptie voor Olling van de hele redactie, de eigenaars van Panorama de gebroeders Pijper. Geen borrel en een snuifje cocaïne en wat ingehuurde te jonge  Junkie’s -Callgirls en Schandknapen(Video’s)  en een Vakantietegoedbon van een paar duizend euro. Nee, Hupsa Kee een schop onder zijn ‘Judas- kont’ en er uit met zijn zielig doosje vol met Kinderporno en 17 jaar liegen en bedriegen en Nep artikelen schrijven net als Hoerenjong Bruine Rat AIVD informant Bas van Hout, die mensen de vernieling in hebben geholpen. Het ontbrak er nog aan dat Panorama Olling met pek en veren de straat had op gesmeten zo regelrecht de ‘Honger-Bijstand’ in. 

Zie hierna het zielig mailtje van de beroepsleugenaar Olling aan mij nadat hij door Panorama als een ‘AIVD-Rat’ de straat is op gesmeten. De criminele psychopaat Olling denkt nadat hij een Moord op mij wil uitlokken met zijn Leugenboek Martin H. dat hij bepaald wat voor mij zin heeft. Hij is niet alleen een Beroepsleugenaar en een Moordenaar met de Pen, maar lijdt ook nog aan ‘AIVD informant- ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’-waanideeën’, die net als Van Hout en De Vries thuis hoort in de cel en/of een Tbs-inrichting .

Vico Olling <vico.olling@gmail.com>

Di 1-6-2021 14:00