(By RT (Video’s) and our Wake Up Editors and Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Rehabilitatie voor Steve Brown inzake moord Klaas Bruinsma. 


Hilariteit om blunder van EO-Bral-Op1 met naam van topcrimineel Moordenaar Martin H.

Het schokkende boek van Reade inzake de  onaantastbare Top , Top Criminele Elite ‘Pedo-Rapist- President Club van de USA’  zult u nooit zien bij de Staat-AIVD-NPO en zijn bral programma’s, want dat wordt u misschien eindelijk eens wakker, maar wel het dodelijke leugenboek Martin H. m.b.t. Steve Brown van de Moordenaar met de pen Olling en zijn aangenomen zoon Junkie Draaideur crimineel van het allooi Ron Ostrowski, die bij EO OP1 met de twee voor deze gelegenheid  zwakzinnige Presentators Miss Giovanca Ostia  en Tijs van de Brink, ‘Praise the Lord Subsidie-Poen’ de meest grote Libelle onzin mochten brallen & liegen dat de Huurmoordenaar en tweevoudige veroordeelde Moordenaar Junkie Martin Hoogland onschuldig was en een Top politieman en een zeer goede vader en tegelijkertijd voor de verkoop van het Leugenboek Martin H. een Top Crimineel. Dit terwijl Martin Hoogland niet meer en minder dan een doorgeschoven levensgevaarlijke krankzinnige junk was die nuchter ook nog een extreme angsthaas was en nog geen deuk in een pakkie boter kon slaan, die zich te pas en te onpas verhuurde als doorgeschoven Moordenaar aan echte Top Criminelen. Martin Hoogland, niks Top Crimineel, maar ‘Top Moordenaar-Junkie’. ( lees :” Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek”) Kan het nog Gekker worden bij die Grachtengordel Bral Elite Maffia Subsidie vreters -programma’s , die door ons ook nog worden betaald middels subsidie ( 1,1 miljard per jaar) .  

EO-Braller-Brink & Holleeder Magic klok van AIVD Politie informant Hoerenjong Bruine Rat Bas v Hout.

Nee, gisteren mocht ‘Vader’ Olling en zijn ‘zoon’ Junkie draaideur crimineel Jeoffrey Hoogland hun Leugenboek Martin H. promoten bij Bral-Op 1. 

‘Vader’ Olling werd gemakshalve maar aangekondigd als Misdaad Chef Panorama, wat de eerste leugen was, want hij is recentelijk op staande voet ontslagen op grond van zijn levensbedreigende leugens jegens Steve Brown in zijn boek Martin H. En Jeoffrey zijn ‘zoon’ als ‘Junkie-Alleen op de wereld-jongen’’ die God en ‘vader’ Olling had ontdekt na een Draaideur Junkie crimineel verleden. ‘Vader Olling‘ liet weten dat na het bestuderen van het politiedossier en veel gesprekken met zijn ‘zoon’ Jeoffrey Hoogland dat Martin Hoogland, die veroordeelt is door de Rechter voor twee moorden op Klaas Bruinsma & Tony Hijzelendoorn zo goed als zeker onschuldig was. ’Vader Olling’ en ook een Moordenaar zij het met de pen vond het ook helemaal niet belangrijk of Hoogland die moorden had gepleegd. Het ging hem en zijn ‘zoon’ Jeffrey die ook een beetje mag meedelen in de opbrengst van het Leugenboek Martin H. om de mens Hoogland. Ironisch en gênant en bijna satirisch:  Jeoffrey vertelde trots dat zijn eerste vader moordenaar Martin Hoogland ook net als Olling een zeer goede vader was voor mij. Komisch en bijna EO-OP1Judas-Cabaret: In het boek en bij EO-OP1 vertelt hij hoe hij, als achtjarig jochie, op een avond met zijn vader Disneyfilms zal gaan kijken als die aangeeft dat hij even de deur uit moet. “Kijk jij maar vast een stukje van Robin Hood. Ik ken deze al en dan haak ik zo aan, oké?” zegt  Junkie-Moordenaar-Martin. “Ben ik met een paar minuten terug.” Uiteindelijk komt zijn Junkie-vader pas tegen het ochtendgloren weer Apenstoned opdagen bij zijn zoon die ontroostbaar is, maar volgens Jeoffrey was hij een goede moordenaar-Vader.  Binnekort nog meer schokkende feiten iznake het Luegen Boek Martin H. van ‘Vader ‘Olling en ‘zoon’ Hoogland. 

Elite-Genocide- Legacy’ from Trudeau: Remains of 215 indigenous children found at Canadian ‘dr. Mengle-school’ & ‘VOC-Genocide- Legacy’ van King Willem& Rutte(Video’s). 

Pikant in dit verband is dat een paar uurtjes eerder bij Riool Boulevard John van den Heuvel de uitlatingen van Vico Olling en Jeoffrey Hoogland dat Martin onschuldig was kwalificeerde als uit de koker van de Complot denkers( en het uitlokken van een Moord op Brown met smaad en laster is aangifte tegen gedaan door Brown )  die dan normaal vervolgd worden door de Pedo-Rapist-Complot OvJ. Michiel van Zwinkels, maar nu ff niet omdat de AIVD en OM en Polite Amsterdam informanten Peter R(at) de Vries en Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout achter dit Leugenboek Martin H. zitten.   

Pedo #metoo-Biden’ says little ‘Lolita -girl ‘looks 19 with her legs crossed’.‘Pinocchio- Rutt & NPO: Het is Ok en pas op voor Poetin & Chinezen(Video’s).

Years ago, comedian George Carlin did a routine with the famous line, “It’s a big club and you ain’t in it,” referring to the  corrupt political power  Pedo-Rapits-elites. He was right(Video’s) .Juanita Broaddrick and I are part of the “when the predator that sexually assaulted you becomes president of the United States” club.

When I spoke up about Joe Biden, Juanita came out publicly supporting me right away.

(The wife of the Pedo-Rapist- monster Bill Cliton  that raped me’ – Bill Clinton accuser tells her experience with  Psycho War Criminal Hillary)
Read More(Video’s) 

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!