Wim van der Pol  Crimesite

Cry-site’ met Katvanger/eigenaar Wil van der Pol zit in  de ‘black Hole’  van Peter R de Vries en Joris Demmink.

( van onze ‘VVD-Pedo Klasse Justitie’ redactie i.s.m. onze corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir-Micha Kat de ‘Zilveren-Ster Man’ van 2013 van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir krijgt de haak in zijn toet gegooid van Wim van de Pol, toen Micha Kat vroeg naar zijn mening over Peter R. de Vries in de Joris Demmink zaak.

‘Katvanger Wim van de Pol’ heeft nu de taak om aan damage control te doen en te proberen te redden wat er nog over is van ‘Maffioso Peter R. de Vries’ en Top VVD ‘Pedo- Joris Demmink’ ( audio klokkenluideronline.is)

Ontstaan van Crimesite-‘Crysite’: Crimesite bedreigd door Bas van Hout.
Crimisite was ooit gestart door de loopjongen van Peter R. de Vries ex. Panorama journalist ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ met hoofddoel Steve Brown en Bart Middelburg van Het Parool aan de schandpaal te nagelen en te stalken.

Nadat Bas van Hout ‘vergeten’ was zijn rekeningen te betalen  kwam de domeinnaam Crimesite vrij en heeft de ‘Kliek van Wim van de Pol’ Crimesite overgenomen. Na wat dreiging en afpersing van de zijde van Bas van Hout, die meende 30.000,- te goed te hebben van de ‘kliek van Wim van de Pol’ is toen Crimesite van start gegaan.

Daarna is nog even de enige goede  journalist van Crimesite de ‘Bonte Hond’ op een heuse ‘Peter R. wijze’ genaaid  door hem niet te betalen wat hem rechtens toekwam en er uit  gewerkt. M.a.w. echte kruimelcriminaliteit van de zijde van Wim van de Pol en zijn ‘Peter R. de Vries’ kliek achter de duistere ‘Judas-schermen’.

Crimesite is de Cry-site van de Gevestigde Orde.
Nu bericht Crime Crysite doorsnee uitsluitend over de oude klassieke kruimel ‘Volks criminaliteit’ en is dus voor ons al tijden niet interessant om te lezen anno 2013.  Het is in hoofdzaak een soort van verzamelpunt-plagiaat van wat de ‘Jaknikkers kranten’ en ‘Media-Maffia’ en de OM en politie sites dagelijks berichten over ( feitelijk ten koste van) de ‘Volksmisdaad’.

Een pure SBS berichtgeving uit de vorige eeuw, dat de huidige status quo bevestigd en handhaaft. Van de CLS heeft ‘Crime Crysite’ en zijn ‘Katvanger Wim van de Pol’ nog nooit gehoord.

Crimesite kent geen Elite-Gangsters.Billboard Elite- Gangsters

Ook Elite-Gangsters, ( Silvio Berlusconi, Rupert Murdoch, John de Mol) en hun`Maffiajournalisten Peter R. de Vries en ‘politie scribent John van den Heuvel’ zijn Crime Crysite niet bekend.

Het is het bekende ‘SBS-Misdaadnieuws’ van het niveau ‘Zwarte Piet’ van een schokkende overal in een huis, een drugsdealertje hier en daar opgepakt en een Wiet-plantage van een bijstandsmoeder opgerold.

Crimesite bloeit helemaal op met de ‘Vuile Onderbroek’ van Badr Hari.
Crime Crysite is dolgelukkig als er weer eens een zogenaamde Volks Godfather als Willem Holleeder of Greg Remmers gepakt is en voor jaren de ‘Volks-gevangenis’ in draait.
Met de ‘Vuile onderbroek’ van Badr Hari waren  de ‘Wim van de Pol Kliek’ helemaal niet meer te houden en berichten zij met of voor ‘Kindontvoeder-John van de Heuvel’ alsof het de Misdaad van het jaar is. Men zou bijna denken dat Badr Hari een Bankier-Gangster is en de eigenaar is van JP Morgan Misdaadgroep, die miljarden heeft weg gefraudeerd van het gewone Volk.

Wim van de Pol is niet bekend met Gangsta’s Paradise’


Over de echte Super Criminelen vandaag de dag de Bankiers en Bestuurs-Gangsters en de corrupte, criminele politici, journalisten en rechters en advocaten en Elite-Pedofielen  wordt niet of nauwelijks bericht door Crimesite. Hij en zijn kliek kent ze niet of juist wel?
De berichtgeving van Crimsite is om te huilen zo eenzijdig en simpel jaren ‘70 van de vorige eeuw.
Misschien zou Wim van de Pol een Steve Brown in Gangsta’s Paradise eens moeten lezen.

Wim van de Pol zo blij als een kind in de ‘Black Hole’ van Peter R. de Vries en Joris Demmink.
Crimesite loopt volledig aan de leiband van de Heersende (media) Klasse en walgelijker en laffer aan de Leiband van de al in 1991 rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ en zijn Herman Bolhaar/Joris Demmink-OM.

Wim van de Pol kan geen Arresten lezen-te ingewikkeld voor Wim.
Wim van de Pol stelde n.b. op ‘Cry-site’: “Ik doe niet mee aan Peter R. de Vries Bashen”.  Alsof de zelfverklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ nog te bashen is met  o.a. een Arrest uit 1991 aan zijn ‘Black Hole’ dat stelt dat De Vries een Maffiajournalist is in dienst van de Klaas Bruinsma-groep.  En een Heineken–Rechercheur Gert van Beek klip en klaar recentelijk bij Pauw en Witteman stelde dat Peter R. de Vries een loopjongen is van Cor van Hout en feiten loopt te verdraaien, etc.
En Peter R. de Vries meineed heeft gepleegd wederom als loopjongen deze keer van Willem Holleeder en Politie-informant Peter R. de Vries en zijn Huisvrouw  en werd daarna als dank thuis bedreigd is door zijn Volks-onderwereld Boss Willem Holleeder.

Vijf medewerkers Peter R de Vries gearresteerd was Wim van de Pol niet opgevallen.
Ook geen nieuws voor Wim met zijn ‘Cry-site’ dat er in nog geen paar maanden geleden maar liefs vijf ‘redactie ‘medewerkers van Peter R. de Vries werden gearresteerd. En eentjes daarvan Rob Zigerius zelf tot twintig jaar gevangenisstraf is veroordeelt. Nee, die kruimel-misdaad-ploeg van Peter R. de Vries sloeg Wim van de Pol eventjes over, want voordat men het weet beschouwd Peter R. de Vries het daarover publiceren als Bashen, toch Wim?

 

Voor wat hoor wat. Kinderhand Wim van de Pol gauw gevuld.
In ruil voor het niet bashen van Peter R. de Vries en John van de Heuvel en Joris Demmink en Het OM van Herman Bolhaar en Fred Teeven en alle echte Top-Criminele of te wel  de Elite-Gangsters  mag de Katvanger van ‘Cry-site’ de laffe, domme en corrupte Wim van de Pol af en toe mee doen met de ‘Peter R. de Vries Misdaadgroep’en de ‘Jaknikkers pers’.