(  by Mediacourant  en naar waarheid bewerkt door Verzetsheld ing Steve Brown)

‘Pedo & Moordenaar-Goedprater-Peter R. de Vries’ nu weer ‘Woordvoerder & Leugenaar Fam. Verstappen’(Video’s) .

(Pedo-Rapst Peter R. de Vries’ claimt oplossing Nicky Verstappen zaak: De Vries is ‘Sensatie-King’)

‘Pedo–Peter Schouten’ nieuwe louche advocaat ‘Kroongetuige-Junkie Nabil B.’ met ‘Judas-AIVD- informant- Peter R. de Vries’ als ‘adviseur’ en liegende & woordvoerder.(Video’s)

En laat Steve Brown als enige in medialand nu al tijdenlang stellen dat de AIVD informanten Peter R. de Vries en Bas van Hout al kwart eeuw lang te veel petten op hebben om zijn zakken te vullen en onschuldige en/of strijdbare  mensen tegen de ‘Gevestigde Rat in pak- Orde'(Video’s) & de bak in te helpen die de AIVD en OM en Politie Amsterdam niet aan staan. Je zou denken dat  de AIVD en OM en Politie Amsterdam informant John van den Heuvel en Peter R. de Vries als de bekendste beruchtste   misdaadjournalisten‘Moordenaar met en znoder Pen’  van ons land dikke Judas-vrienden zijn, maar niets is minder waar. John laat op Radio Veronica doorschemeren dat zijn professionele respect voor Peter de afgelopen jaren behoorlijk is afgenomen, al zegt hij dat niet zo concreet.

‘Junkie De Vries Héél vaak  vet betaald op Bral-tv’ en beroeps leugenaar- woordvoeder van de Familie Verstappen tot de Moordenaar Kroongetuigen Nabij B.
John vindt dat Peter op televisie een beetje een BN-‘Junkie-Hoertje-Manusje’ van alles is geworden;Brallen en Liegen. “Hij zit heel veel  vet betaald bij alle Bral- talkshows van de’ Staat-AIVD-NPO’ en op heel veel punten ben ik het niet met hem eens, maar hij kan heel veel dingen op zich wel goed verwoorden voor een rand debiel van de AIVD.”

John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem v.d. Straat wordt De Vries ontmaskerd als Junkie(Video’s)

Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen op Steve   Brown en vele andere mesnens in hoofdzaak uit de Laagste Klasse.
Zelfs heeft John  geen zin om een soort van ‘Allesdeskundige- Peter R. de Vries’ te worden die echt óveral  vet betaald aanschuift al is ook hij niet vies van bloed-poen. “Ik schuif vooral aan als ik denk dat ik iets relevants kan toevoegen over een crime-onderwerp, hahahaha  maar ik ga niet ergens zitten met het idee dat ik anderhalf uur mijn mening moet geven over allerlei andere zaken en lekker mijn zakken vullen en daarna met de BN-Junkies gaan snuiven en neuken,hahahahaha”.Mag je hem niet omdat hij beter dan jou kan Fake  Huilen en Zakken vullen je hem niet omdat hij beter dan jou kan Fake.”Huilen en Zakken vullen ?Bral ‘Fake News- Nieuwslezeres-  BN-Junkie Florentien van der Meulen’: “Dat klinkt alsof je hem niet heel erg graag mag en jaloers op hem bent dat hij zoveel BN-Junkie’s neukt en meer dan jij zijn zakken vult, alsof De Vries de Corona-Aasgier Top CDA-er bloed-miljonair zakkenvuller-  Van Leinden is:Corona Aasgieren- Miljonair & CDA-Rat -Van Lienden’ huilde bij Buitenhof: Ik kom in de schuldhulpverlening(Video’s) en/of’ Taxfree VOC- King Willem ‘ met zijn Zakkenvullers dochter Prinses Amalia( 4000, euro per dag taxfree) is(Video’s).

John : “We hebben wel eens een verschil van inzicht(kuch), laat ik het zo brallen. Ook nu in de Marengo-zaak, maar hij doet in elk geval met veel Duivelse Judas-bezetenheid en betrokkenheid in  zijn Zakkenvullers en Lieg en bedrieg- werk voor de AIVD en het OM en Politie Amsterdam, net als ik,hahahhahahah . We hebben daar wel een stevige discussie over gehad: of je bent misdaadjournalist ‘Moordenaar met of zonder pen’ of je bent advocaat of belangenbehartiger. Maar die twee dingen gaan lastig samen, hahahahah en of the record we makken af toe ook wel een geintje en wissel  dan van Petten en ‘BN-Junkie-hoertjes’, hahahhahah .”

De Vries te veel (judas)- petten en neukt alles wat los en vast zit net als John van den Heuvel.
Onbenul BN-Junkie-hoertje Florentien: “Hij heeft veel petten tegelijk, zeg je?”
Politie-Mediahuurmoordenaar John:”  Zeg Florentien ben jij ook geneukt door De Vries.Je probeert informatie te vragen als journalist en dan schurk je niet tegen de onderwereld ook al doe je dat in je dubbel rol als AIVD en OM –Politie Amsterdam informant  aan zoals De Vries en Bas van Hout. Ik wil niet zeggen dat hij dat doet, want hij blijft natuurlijk een AIVD en OM-Politie Amsterdam college van mij, maar het is naar het publiek dan niet duidelijk waar je staat of zit. Als hij iets bralt en liegt over door het OM vet betaalde net als De Vries  Kroongetuigen -Moordenaar Nabil B. Bralt en Liegt of hij dat dan als belangenbehartiger-Zakkenvuller of misdaadjournalist of AIVD en OM Politie Amsterdam Informant of als  BN-Junkie die alles neukt wat los en vast zit?” John: men kan ook veel zeggen over mij maar ik ben geen Junkie”.

Van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 

 

(  Laffe en corrupte AIVD informante Peter R de Vries en Bas  van Hout laten Steve Brown straffeloos  Wurgen door hun Politie-Knokploeg)

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

 

Noot:
Hier de mail van John van den Heuvel met zijn excuus aan Brown:
From: jvdheuvel@telegraaf.nl To: jestelesto@hotmail.com Date: Mon, 12 Sep 2011 17:23:00 -0700 Subject: RE: laatste versie

Beste Steve

Vanuit Peru hierbij een eerste reactie op jouw hoofdstuk over mijn artikel. Het hoofdstuk gaat overigens voor een heel groot deel over jouw conflict met Peter de Vries en Bas van Hout. Ik voel niet de behoefte daarop te reageren. Over mijn artikel het volgende. Het bevat, naast een beschrijving van jouw criminele carriere, enkele pittige opmerkingen over hoe enkele andere partijen (politie, sommige personen uit  ́het milieu ́) indertijd tegen jou aankeken. Ik weet niet of ik al deze opinies nu na twaalf jaar nog eens zo onverbloemd in een artikel zou opnemen. Zorgvuldiger was het van mijn kant ook geweest om jou of jouw toenmalige advocaat inhoudelijk te laten reageren. Maar, ik schreef je dat al eerder, jij bent zelf ook niet iemand die zich altijd even genuanceerd uitlaat of gedraagt, zeker niet in de periode dat het artikel verscheen. En wie zich in dit wereldje of milieu begeeft moet soms letterlijk en figuurlijk een dikke huid hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor mijzelf, dus ik ga verder maar niet in op de beschuldigingen die jij in mijn richting doet.

groeten John van den Heuvel

NB Je mag bovenstaande reactie wat mij betreft opnemen in jouw boek. Voor het overige blijft mijn bereidheid bestaan om eens een keer met elkaar te spreken.