• koets

( van onze Wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- NO Lockdown voor ‘EU&US-Corona- Elite-Aasgieren’:Johnson – Covid-19 -consultants’ are paid up to £7,360 a DAY: Rutte: Pas op voor de ‘MH17-Russen’(kuch) (VIDEO’S). 

Schandalig: ‘Corona-Aasgier-Koning Willem-Alexander’ vaarde proef tijdens Coronacrisis ‘Super-Patser- Speedboot’ van 4 miljoen euro(Videos) 

Neuroloog waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Brein raakt blijvend beschadigd’. King Willem&Hofnar-Rutte&Co: Dat is nu juist wat we willen voor het Volk(Video’s).

Terwijl het ‘Lieg & Bedrieg- Kabinet’ van ‘Pedo-Boss Rutte ‘de Hofnar van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem& ‘Queen Exotica  Maxima’ (Video’s)  oproept om zoveel mogelijk thuis te blijven en zeker niet naar het buitelend te gaan is het extreem Luxe regeringsvliegtuig vrijdagmiddag vertrokken naar het zonnige Griekenland met de ‘Taxfree-King ‘en zijn ‘Parasieten-familie’ zonder mondkapje voor de zoveelste  gratis ‘VIP-Vakantie’ van dit jaar. De King liet nog mij vertrek horen aan zijn Lakeien die hem uitzwaaide ‘laat de Labbekakken de Ramban krijgen en veel ‘Corona- bekeuringen’. Een Top delegatie  van de corrupt en laffe  ‘Royal- Gerechtelijke  macht’ die allemaal trouw hebben gezworen aan de Taxfree-Miljardair  King mocht hem en zijn Parasieten  Familie  onder leiding  van ‘Hofnar Rutte’ uitzwaaien met Argentijnse  witte Dwaze  moeders zakdoekje(Video’s) en kreten van Leve onze King en  onze ‘Mega -Judas-salaris’.

De  psychopathische koning bezit daar ook een vakantie Melomanen -Paleis tot groot verdriet van de plaatselijke bevolking en de natuur. Kan de King en Queen  wat schelen.

Elite Plunder is a Way of Life: ‘Hate Jesus Trump’ & ‘GroenLinks Rechts- Burgemeester- Halsema’ are The King of Debt (Video’s).

De Duivelse CD Vicepremier De Jonge aka de schoenen Fetisj (Video’s) loog  na de ministerraad ’niet bekend te zijn’ met de vakantieplannen van de ‘vorst. Ook de  beroepsleugenaar woordvoerder van ‘Rijksvoorlichtings -Liegdienst’ (RVD),’ van  de eveneens altijd liegende ‘Hofnar Rutte’ die hem bij de ontmoeting met de media vergezelde, loog  niet te weten of de koning  weer op gratis  ‘VIP-vakantie’ is.De altijd liegende RVD wil niets over de jaarlijkse tientallen gratis ‘Royal-VIP- vakanties’ van het misdadige Koninklijk Huis kwijt, omdat die tot de privésfeer worden gerekend en betaald door het Volk. De dienst liet desgevraagd later op de dag nog wel weten dat koning en koningin zich aan de voor hen niet geldende coronaregels én de reisadviezen houden, hahahahaha. Leve de King aka “Wie doet mij wat” .

’Geel gebied’(Kuch)Bronnen melden De Telegraaf dat de  schaamteloze King en zijn Pasieten familie  naar een ’geel’ gebied reist.
Het vakantie-Paleis  van de  de King  ligt op het Griekse vasteland, in ’geel’ gebied. De Griekse eilanden zijn ’oranje’ verklaard, wat betekent dat Nederlanders wordt aangeraden ze alleen in noodzakelijke gevallen te bezoeken(kuch). Een uitstapje met de koninklijke  peperdure Pooiers Potsierlijke  speedboot richting een eiland zit er voor de koning dus niet in, wil hij de tien dagen thuisquarantaine ontlopen. Die zijn bij een visite aan oranje gebied volgens het kabinet vereist, maar niet voor de King en zijn Parasieten  familie. De buitenlandse reis van de koning komt op een pikant moment, omdat het kabinet er vanwege de coronacrisis op aan dringt om reisbewegingen tot het minimum te beperken. De CDA Minister van Klasse Justitie   ‘Corona- Gestapo- Grapperhaus’ adviseert mensen zelf op dwingende wijzen om voorlopig de grens richting België niet over te steken, hahahaha . De Jonge raadt mensen aan die in Nederland op vakantie gaan zoveel mogelijk in en rond hun accommodatie te verblijven, ahahahaha.

’Onverstandig’ en daar veegt de King zijn Royal gat mee af.


Ook in de Tweede Kamer gaan geluiden op dat vakanties in het buitenland momenteel niet verstandig zijn, omdat de tweede golf wordt gelinkt aan de zomervakantie die veel Nederlanders in landen rond de Middellandse Zee doorbrachten. Daar zouden veel mensen besmet van terug gekomen zijn. Kan de King wat schelen.

Taxfree-Shell-Koning Willem-Alexander& Queen Maxima ‘hebben hun gabber in crime de nieuwe Dictator Sultan van Oman zijn medeleven betuigd met het overlijden van Dictator Sultan Qaboos. Op de achtergrond het peperdure Speeltje van King Willem het ‘Oranje Boven Privé Jet’ betaald door het klaar geplukte Volk.

Tot Slot: Henk Kuiper van No Surrender (Video) :” Het erge is dat Underground  Presentator  Steve Brown van de Stem van de Straat/SaltoTV  als het aankomt op de (Pedo)-Raten in pak en het Landverraad van de ‘Zakkenvuller  King Willem’ en zijn  Parasieten Familie nog gelijk heeft ook: 

  POWER BACK TO THE PEOPLE!