( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. onze ‘VVD&CDA Pedo-Klasse Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR- ‘Prinsjes –Bernhard Huisjesmelkers-Dag’ zonder ‘Gouden–slaven- Koets’: De Rijken a La ‘Taxfree- King Willem’ worden rijker en de Armen worden armer(VIDEO’S) .
Om de Massa onder de duim te houden krijgt zelfs de Minister van Justitie Grapperhaus een ‘Corona- boete&strafblad’ van de ‘Royal-Taxfree- Killer-Elite’ en King Willem& Zwarte Piet Akwasi niet.

Waarom krijgen ‘Mega-Zakkenvullers- Taxfree-King Willem & Queen Exotica-Maxima’& ‘GroenLinksRechts Burgemeester Halsema’ ook geen Corona- boete en strafblad? Het antwoord ziet u in de Video hiervoor en leest u  hiervoor en hierna:

Corrupte Amsterdamse Officier van Justitie Vreekamp ‘collega’ van KOZP-kopstuk Akwasi aka” Dood aan Zwarte Pieten” doet hem een ‘Sinterklaas- cadeau’(Video”.

Dat  Klasse justitieminister  ‘CDA Gestapo- Generaal – Grapperhaus’  krijgt alsnog voor de  ‘Makke- Schapen Show’  een boete en een strafblad het voor het overtreden van de coronaregels tijdens zijn ‘Justitie-Horror-huwelijk’ van de Heersende Klasse , kan geen toeval zijn, want nu zit Nederland met een Minister van Justite met een strafblad. Mooi voorbeeld. Dat betogen wij en de  advocaat Frank van Ardenne, die namens onder meer de ’Schiedamse taartjeseters’ heeft gevraagd om kwijtschelding van hun coronaboete.  De altijd liegende ‘Pedo Boss-Premier-‘VVD Godfather-Rutte en zijn adviseurs  ‘Staats-AIVD-NPO-Vatje Jort Kelder’ & ‘Junkie Gordon’(VIDEO’s) vinden de boete juist het bewijs dat er geen sprake zou zijn van ’klassen justitie’.„Mijn cliënten en ik  weten zeker  dat dit een een-tweetje tussen het  corrupte Klasse Justitie Openbaar Ministerie en hun Boss  de CDA-minister Gestapo-Generaal Grapperhaus  is, om het herzien van eerdere zaken voor te zijn. Daar lijkt het op”, zegt hij. „Grapperhaus neemt zo een voorschot op een weigering om eerdere gevallen te herzien, waarbij mensen tot bejaarde en kinderen aan toe ( zie Video Hiervoor en hierna ( schokkende beelden)) elkaar weder geslagen en bekeurd en daardoor een strafblad hebben gekregen.”:

Van Ardenne zegt dat hij nog geen antwoord heeft gekregen van het ministerie van Klasse Justitie en Veiligheid voor de ‘Taxfree-Pedo-Royal-Ultra-Rijken-Killer-Elite’ op zijn verzoek om kwijtschelding. „Ik zou het wel fatsoenlijk vinden als we nu snel antwoord krijgen, zeker gezien het schandalige  nieuws van vandaag”

Alleen Samenscholing van het gewone Volk wordt keihard aangepakt :Ongeloofwaardige Rutte: Ik blijf achter de ‘(Corona)-geloofwaardigheid van mijn ‘Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ staan, want we liegen allemaal,hihihihihi(VIDEO’s)

Bij de boete voor de taartjeseters ging het om een paar in Schiedam dat in mei dit jaar bezoek kreeg van hun ouders die met taart op de stoep stonden. Omdat een van de ouders geen trappen kon lopen, besloten ze de taart buiten op te eten met 1,5 meter onderlinge afstand. Vervolgens legden de debiele handhavers van de CDA Minister Gestapo-Generaal Grapperhaus boetes op van bijna 400 euro en een strafblad per persoon voor „samenscholing in de open lucht.”

Dubbel: Kasse Justitie beantwoord  met Klasse Justitie

 Massale NSB-Politie & debiele Handhaver van 'CDA Gestapo-Generaal- Grapperhaus' meppen een vrouw en kind elkaar tijdens een kinderfeestje r in Haarlem
Massale NBS-Politie & debiele Handhaver van’ CDA Gestapo- Generaal- Grapperhaus. meppen een vrouw en kind elkaar tijdens een kinderfeestje .

Verzetsheld Steve Brown hardhandig “Criminele Misdaadcentrum het Binnenhof” uitgegooid voor Rutte(Video).

Dat de Klasse  justitie minister Duivelse Grapperhaus met zijn Pedohandboek(VIDEO’s) bijna een maand na zijn ‘Justitie-Horror- bruiloft’ alsnog wordt beboet, is volgens premier Mark Rutte’ juist „hét bewijs dat er geen klassenjustitie is, hahahaah , hij wilde zich niet uitlaten waarom zijn VVD Boef staatssecretaris van Justitie  Ankie Broekers-Knol en zijn de echtgenoot de AIVD-NRC journaliste Liesbeth Wytzes van Grapperhaus  en de rest  van de Bruiloft gasten inclusief de aanwezige laffe NSB-politie en debiele  handhavers  geen boete en strafblad krijgen .” Grapperhaus heeft zich volgens de  weer keiharde liegende  ‘VVD Pedo-Boss-premier’ niet bemoeid met de beslissing van het  corrupte ‘Pedo-Hoofdofficier -Vincent Leenders  – Openbaar Ministerie’  van Grapperhaus om hem toch een boete op te leggen. Wie dat nog geloofd is nog dommer dan een Mak schaap. „Het OM heeft gezegd gelogen : omdat dit onze  minister betreft die in het bijzonder verantwoordelijk is voor de handhaving van de onderdrukkende regels in de straf de armen maatschappij , vinden we en onze King Willem dit een bijzondere situatie en hebben we daarom besloten dit te doen”, loog  Rutte in zijn wekelijkse ‘Lieg&bedreig- persconferentie’ na de corrupte  ministerraad met de grootste  ‘Corona-Zakkenvuller’ van Nederland ‘Taxfree- VOC-SS-King Willem en zijn parasieten-familie . Het Openbaar Ministerie schrijft zelf in een ‘dr. Goebbels- Corona-persbericht’dat met het opleggen van de geldboete de geloofwaardigheid van de handhaving van de coronaregels, waarvan de minister van  Klasse Justitie en Veiligheid  voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Killer-Elite’ het boegbeeld is, gediend is Heil Rutte en onze King Willem.

 

Wilders:” Steve Brown heeft gelijk: Moorden, Corrupte advocaten, bankdirecteuren, notarissen en Rechters die witwas diensten verlenen in Nederland (Deel2)(VIDEO’s)
De Show-boete werd aangekondigd in de week van de belangrijkste politieke  ‘Lieg en Bedrieg debatten’, waarin PVV-leider Geert Wilders meer dan tracht  fel van leer trok tegen de puppets  Rutte en Grapperhaus van de Heersende ‘Taxfree- King Willem-Pedo-Killer-Elite’  en de Klasse Justitie  gang van zaken rond de ‘Horror-Justitie- bruiloft’ ’klassen justitie’ noemde. Dat heeft niets met elkaar te maken, loog  Rutte weer ( hij kan niet anders), die benadrukte dat zijn OM onafhankelijk is.

Think your friends would be interested? Share this story!

Mededeling van Algemene importantie:  Zie deze week deel 2:” Corona Leugenaars Grapperhaus & Rutte & King & Halsema Ontmaskerd ” bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:” Keizerin Halsema ‘Corona- Muilkorft’ Albert Cuyp Markt& Amsterdam. Amsterdam& Albert Cuyp mark huilt en zucht onder het( corona)- regiem van Keizerin Halsema & ‘VVD -Pedo-Boss-Rutte’ met exclusief schokkende beelden van Klasse Justitie ‘CDA Minister -Duivel-Grapperhaus’ die Fake ‘Showbizz -Tokkie’ staat te janken en te liegen dat hij bars.