(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VPRO gaat vandaag met ‘Islam- Fraude-King- Van der Laan’ Huilie,huilie, Liegen, liegen de Doofpot in.
Rechterhand Taleb van Burgemeester Van der Laan geschorst wegens leiding geven aan een ‘Radicale-Islam-Criminele-Organisatie’ (Video). Zomeravonden van de VPRO was ooit een progressief maatschappij kritisch Tv-programma, maar is de laatste jaren verworden tot een soort ‘Giftig-sluip’ zwaar gesubsidieerde ‘Maffia-grachtengordel- propaganda’ omroep voor Criminele Politici als ‘VVD-Pinocchio  Rutte'(Video), ‘Hysterische PvdA Bussemaker’(Video) en PvdA “Uncle TOM” Aboutaleb(Video)van de corrupte altijd liegende Gevestigde Orde partijen, die niet onder doet voor de ‘Staats-NOS’ en ‘RTL-Riool Boulevard’.

Wie betaald deze Stalin achtig persoon’s verheerlijking  m.b.t  Van der Laan?
Op diverse zwaar beveiligde plekken in de Stad kijken voor het merendeel ingehuurde’ Soap-acteurs'(Video) en corrupte PvdA– ‘NSB-Amsterdammers’ zondagavond gezamenlijk naar Zomergasten met de corrupte  ‘Radicale-Islam Fraude-King-PvdA Burgemeester Eberhard van der Laan’( Video). Onder meer in Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam Museum, De ‘Subsidie- vreter ‘(Video) de ‘PvdA-Balie’( Zet een echte Amsterdammer nog geen teen binnen), Het Ketelhuis en Q-Factory hangen grote schermen om de aflevering van het dr. Goebbels VPRO-programma te volgen. Zij worden geacht op de juiste moment een traantje weg te pinken en te klappen wat een geweldig mens Van der Laan wel niet is. Van der Laan is de tweede criminele Zomergast van de corrupte presentatrice Janine Abbring, een oplichtster uit de ‘Ons ken ons koker’ van het ‘Staat-bral-programma’ van de ‘Subsidie-Miljonair Van Nieuwkerk’ de Wereld Draait Door. De uitzending is niet live, maar vooraf opgenomen vanwege zijn ziekte (kuch). De werkelijke reden is dat men niets aan het toeval wilde overlaten om Van der Laan de Hemel in te prijzen voordat hij naar de Hel gaat. De Burgemeester heeft uitgezaaide longkanker en ziet zijn deelname aan het programma als aanleiding om terug te kijken op zijn duistere leven.

In deze ‘Nep en Fop-aflevering’ laat Van der Laan( Huilie,huilie) onder meer fragmenten zien uit de film Mississippi Burning en beelden van Ajax-speler Abdelhak Nouri, die begin deze maand blijvende hersenschade opliep na hartfalen. Ook komt er een fragment voorbij uit de documentaire De Stakende Stad over de Februaristraking in 1941, maar geen woord over alle ‘Rat in pak- Fraude schandalen(Video) onder zijn ‘PvdA-reet’ in de Doofpot verdwenen.En ddat alle gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammers de laatste decennia de Stad worden uitgejaagd door en voor ‘D66-Yuppies ‘ met hun rijke Pa uit de provincie in vereniging met de ‘VVD-Maffia-Vastgoed-Gangsters’.

De 62-jarige Van der Laan is sinds 2010 burgemeester van Amsterdam middels het beruchte ‘PvdA- Banencarrousel'(Video). Ook daar zal de corrupte presentatrice Janine Abbring  geen enkel vraag over stellen. Kort na het ingaan van zijn tweede termijn bleek dat hij ernstig ziek is. Desondanks blijft hij de stad besturen, want als hij die laatste jaren thuis zou blijven om nog te genieten van zijn gezin zou zijn jonge tweede vrouw geheid van hem scheiden en hij op zeker gek worden van zich zelf.