( van onze ‘Wie neukt wie Privé& Snuif –redactie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Top advocaat Roethof: Ik ga niet bij  ‘Sugar Daddy-Jinek’  aan tafel met informant & Directeur-Kasem-Riool-AIVD-advocatenkantoor-Peter R. de Vries(Video’s) .

Gisterenmiddag  was ‘Junkie -Peter R. de Vries nog in opspraak in de  “#MeToo-DENK.niet-na- Kuzu -zaak’, omdat hij alle drie de ‘DENK- mannen‘ als altijd verliezende  advocaat heeft aangenomen als cliënten en o.a. hun gestolen poen & ‘Harem-vrouwen’ en te jonge meisjes steelt(Video’s). Dat voorgaande is  in strijd is met de Advocaten wet en de gangbare norm in het sociaal verkeer( art. 6:162 BW), maar wie doet de ‘AIVD& Politie- informant-Junkie- Peter R. de Vries(Video’s) wat. En ‘s-avonds schoof Junk De Vries alweer vet betaald aan bij  zijn gabber in crime de ‘Super- Alround- BN—Hoer- Beau van Erven Dorens ‘ om als zwart betaalde ‘AIVD & Politie- informant’  één van de beste en belangrijker niet corrupte advocaten van Nederland Mr. Roethof samen met hersenloze schandknaapje Beau, die zijn kont( het Gat van Nederland) aan iedereen verkoopt door de strontton te halen in de vreselijke, tragische en walgelijke ‘Pedo-Rapist- Demmink-Epstein-kliek- zaak Nicky Verstappen(Video’s). Moge de dader van de Moord op Nickey weg rotte in de cel!!!!!!!  Maar wat iedereen al weer is vergeten is dat diezelfde Junkie Peter R ‘de Vries toen de Top VVD-bendelid  en OM Boss verdachte was van kinder verkrachtingen in binnen en Buitenland was De Vries opeens de louche keihard liegende ‘Media- advocaat’ van de ‘Pedo Rapist- Demmink en zijn kliek'(Video’s)  bij zijn ‘gabber in crime’ de ‘BNN/VARA-Subsidie-Miljonair-Ja-Knikker-Pauw(Video’s).

RTL-Lynch-Raadkamer’’(Video’s)  met  ‘Riool- Showbizz- Officier van Justitie- Beau van Erven Dorens’& ‘Killer- Rechter Peter R. de Vries ‘‘Mr Roethof heeft in zijn pink meer verstand dat Beau& De Vries in hun  corrupte verrotte Judas-lichamen(Video’s)

Sugar Daddy Jinek’ gaat meer ‘Kul-documentaires’ maken voor ‘Zombie TV-kijkers’(video’s).
Pikant in dit louche ‘Judas-advocaten -Peter R de Vries verband’  is dat m. Bramela Moszkowicz toen hij nog gevuld was de ‘Sugar Dady‘ is geweest van ‘Callgirl Jinek’ toen zij nog dagelijks bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ zat te liegen. Mr. Roethof was zelf niet aanwezig, omdat hij terecht weigert met de ‘AIVD &Politie informant Peter R. de Vries’ aan een ‘Thuis-Jinek-Peter R. de Vries-tafel’ te zitten  in  het bejaarde Zombie- ‘Riool-Riool-Showbizz –programma’  ‘van ‘Sugar Dady Jinek’ te zitten om de vloer met hem aan te vegen. Want vergist u zich niet de ene keer dat mr. Roethof wel in het verleden aan een tafel zat met De Vries heeft hem gefileerd voor wat hij is: een Oplichter, Leugenaar en al meer dan een kwart eeuw een stiekem zwart betaald in ‘Judas-dienst’ van de AIVD & Politie en voorheen ook zwart betaald in dienst van Willem Holleeder en Cor van Hout  en Klaas Bruinsma(Video’s ), zie deze documentatie  hierna: