( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Daar waar Poetin direct na het uitbreken van COVID-19 het zorgpersoneel loonsverhoging gaf, geeft ‘Judas-Rutte &Co’ ze weer een klap in het gezicht& ‘Veronica- Inside-Zwarte-Pieten- Gekte’(VIDEO’S).

Christelijke’ Thuiszorg van Schoenen Fetisj CDA Minister Hugo de Jonge is ‘Duivels-(On)-leefbaaf. 
Werkgevers willen niet opdraaien voor de Judas-uitvoering van de  eenmalige zorgbonus  ‘Joden Fooi’ van  €1000. Zij vinden dat het ‘Judas- Kabinet Rutte 3’ niet kan verwachten dat zij bepalen welke zorgmedewerkers arbeiders  in aanmerking komen voor het schamele extraatje en welke niet in de Straf de arme maatschappij van ‘Hofnar Rutte’ & ‘Taxfree- VOC-SS-King Willem’. „Als werkgevers gaan we geen tweespalt binnen organisaties zaaien dat is het handelsmerk  het ‘Judas-Kabinet Rutte 12,3,’ en daarnaast zijn Bonussen meestal miljoen als ze worden uitgekeerd in de  Snake in Suits- kringen van de ‘Taxfree- Bankier-gangsters'(VIDEO’s) of bijv. recentelijk bij Air-France /KLM aan de ‘Taxfree- ‘Graai& Naai- CEO’s a La CDA – ‘Minister Rat-Captain Gay Eurlings ‘ .”(VIDEO’s).

Big Farms Make Big Flu’ en ‘Jan met de Pet’ betaald de rekening  en dat stelde Steve Brown direct als enige in NL na het uitbreken van ‘Der Endlösung -Corona-Bom-Virus’(VIDEO’s):

‘Wit-was-Kabinet-Judas-Rutte&Co:‘Rat in pak-begroting- Corona aasgieren–te kort’ dit jaar 68 miljard te betalen door de Labbekakken(VIDEO’s)
Er werken 1,2 miljoen mensen keihard  in de zorg waarvan op de BOBO’s na het merendeel onderbetaald , die moeten allemaal een bonusJoden Fooi  krijgen, vinden de brancheorganisaties. „Dat betekent dus dat de 800 miljoen euro die door het ‘Judas-Kabinet Rutte 3 &Pedo-Co’ is uitgetrokken voor ruim 800.000 zorgmedewerkers Slaven niet genoeg is en dus weer een klap in het gezicht van de toch al  jaren onderbetaalde en overwerkte zorgmedewerkers  ”, zegt Hans Buijing, bestuurder van de branchevereniging voor de thuiszorg en verpleeghuiszorg Zorgthuisnl.

Labbekakken Alert voor CDA Rat Hugo de Jonge: Als bejaarde labbekak kun je fluiten naar zorg in Nederland wegens personeelstekort(VIDEO’s)
Bovendien zitten de werkgevers er niet op te wachten de administratieve rompslomp op zich te nemen. „Uitvoering van de  ‘Rutte-Judas-regeling’ door de werkgevers is volstrekt onwenselijk in een situatie waarin de werkdruk onmenselijk en torenhoog is”, zegt Buijing.

Belofte  Duivelse Hugo de Jonge: BOBO-Zorgpremie’ honderden euro’s omhoog met Rutte zijn ‘PvdA- bejaarde Melker-Psychopaat-Martin van Rijn’(VIDEO’s).

De ‘Nep en Fop  Christen”CDA Rat Minister Hugo de Jonge’ (Volksgezondheid voor de Taxfree-Royal-Ultra-Rijken en algemeen bekende Duivelse schoenen fetish) kondigde vorige week aan dat zijn onderbetaalde en overwerkte  zorgmedewerkers Slaven die in hun  zware maar onmisbare werk ’direct’ of ’indirect’ te maken hadden met de gevolgen van ‘Der  Endlösung  Corona-Bom-virus ‘een bonus Joden Fooi krijgen van €1000. Uit te voeren door de werkgevers, die de karige bonus vanaf 1 oktober voor hun’ arbeiders-slaven’ kunnen aanvragen bij  Psycho -fetish-Hugo. De  Duivelse krokodillen leren  extreem opvallende fetish schoenen die Hugo trots draagt zijn al vele malen duurder dan zijn Bonusje.

PvdA-Hoertje ‘Zorg-sloper Martin van Rijn’ volgt VVD ‘Ziekenhuis-Sloper Bruno Bruins’ op als ‘Corona-Bom-Minister’(VIDEO’s)
De Duivelse CDA Minister  Hugo sprak voor zijn beurt, want de open eindjes over de uitvoering waren nog niet afgedicht, zegt Buijing, die betrokken was bij het overleg met het schaamteloze en corrupte Judas- ministerie over de Labbenkakken bonus. „Er was nog volop overleg gaande over hoe de bonus goed uitvoerbaar zou zijn. De brancheorganisaties in de zorg trekken nu één lijn naar de minister: het bonusje is  feitelijk al een klap in het gezicht van de onderbetaalde  zorgmedewerkers , maar regel het lekker zelf vuile Judas .”

Onmogelijke Judas-Rutte-afweging’.

Zorginstellingen staan voor een onmogelijke afweging, zegt ook Trudy Prins namens brancheorganisatie Actiz. „Ik ga de Judas-keuze niet maken welke verpleegkundige, verzorgende, assistent, ondersteuner of schoonmaker een bonus krijgt en wie niet. 1000 euro netto is  al een Joden Fooi , maar alleen voor de uitverkorenen onder ons, vind ik niks. Geef iedereen in de zorg een bonus of anders niet. Ik zou het beschamend vinden als de Duivelse minister de uitvoering op deze manier doorzet.”De zorg heeft een ongekende tijd achter de rug, waarin van alle toch onderbetaalde en overwerkte arbeiders veel is gevraagd, zegt Prins. „Zo heeft iedereen wekenlang gewerkt in een omgeving waarin ze gemakkelijk ziek konden worden en dood gaan. Hoe ga je bijvoorbeeld om met werknemers Labbekakken die zelf corona hebben opgelopen en thuis zaten of inmiddels zijn dood gegaan? Krijgen zij dan geen Judas-bonus?”

‘Judas Selectie’van Rutte&Co:Meer dan 30.000 ‘Demmink& Edward -Rapist –Pedofielen’ in beeld in Duitse kindermisbruikzaak en in het DOENERS Land van Rutte geen één !!!!!! (VIDEO’s)
Ook de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen vindt dat de minister op het punt van de selectie een „duidelijker kader moet schetsen.” Het Ministerie van Volksgezondheid voor de ‘Taxfree- Royal-Pedo-Rapist- Ultra-Rijken(VIDEO’s)’  erkent dat de vragen over de ‘Judas-selectie’ en de uitvoering ’breed in de sector leven’. „De precieze Judas-afbakeningscriteria worden deze zomer nader uitgewerkt met werkgevers. Op basis daarvan kan de werkgever straks per 1 oktober doorgeven welke werknemers Labbekakken  hiervoor in aanmerking zouden moeten komen en wie niet, hahahahahahah.”