( door Toedeldokie en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Duivelse ‘CDA -Rat -Elco Brinkman’: Laat de armen, zieken en bejaarde Labbekakken aan het gas gaan, Praise the Lord, Halleluja!(Video)
Het is nu officieel per vandaag bekend gemaakt: Als bejaarde Labbekak kun je fluiten naar Zorg in Nederland wegens personeelstekort. Het onmenselijke ministerie van Volksgezondheid voor de Rijken heeft het verwachte personeelstekort in de gezondheidszorg en het aandeel van het kabinet regiem beleid Taxfree-Shell-Rutte3′ daarin te rooskleurig voorgesteld ( ander woord voor liegen van de Ratten in pak(Video)), erkent de ‘CDA-Rat- Minister Hugo de Jonge’ aka “de Duivelse Schoenen Fetisj“. Hij komt daarmee een geërgerde maar voor met merendeel corrupte Tweede Kamer tegemoet met een lege schoendoos. Iedereen die het wilde mocht na afloop van het ‘Bral-debat’ aan zijn schoendoos ruiken. Er stond gelijk een rij van Liefhebbers en de (Pedo)-ProDemos medewerkers van Top VVD-er ‘Rose Pedo-Ed Nijpels'(Video) probeerde hinderlijk en verhit voor te dringen. Een deel van de Tweede Kamer is boos(Kuch) dat De Jonge zijn Ministerie gunstiger ‘Leugen-cijfers’ toeschreef aan zijn Christelijke Duivelse kabinetsbeleid, terwijl die voor de helft het gevolg waren van een andere ‘Nep en Fop-rekenmethode’.

Labbekak-alert uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(Video)

Econoom Michael Hudsun: Jezus is vermoord omdat hij een Socialist is, die tegen het Massa Moordende Neo Liberalisme was. Wat nu Segers & Buma?(Video)

Christelijke’ Thuiszorg van Schoenen Fetisj CDA Minister Hugo de Jonge is ‘Duivels-(On)-leefbaar’.
De oppositie, maar ook de corrupte regeringspartijen D66  ‘Rent een ‘Hoer- DDR66’ en de ‘VVD-misdaadgroep’ voelen zich bedrogen(kuch). „Bijna alle Kamerleden hebben deze verkeerde indruk gekregen en dat voor een Christen”, bralde D66’ DDR66er Vera Bergkamp’. Het ‘Leugen- persbericht’ dat het ministerie uitstuurde was „bij elkaar gerommelde reclamepraat” en „onverstandig, dat moet in vervolg sluwer worden gedaan” en dat zou ook De Jonge moeten toegeven, vonden respectievelijk PVV en 50PLUS. Dat de Duivelse Minister niet onmiddellijk door het stof wilde, vergrootte hun irritatie nog. De ‘CU- Incest Bijbelbelt’ van ‘Judas- Segers’ was muisstil en zat tijdens het Debat hevig in de Bijbel te lezen en gaf steeds bizarre ‘Heil Maria & Jezus groetjes’ naar hun gabber in Christen  Duivelse crime’ De Jonge. De Jonge erkent dat het persbericht dat het ministerie uitstuurde „onevenwichtig” was en „anders had gemoeten. Point taken(Kuch). “Ik zal daar volgende keer met extra zorg op letten en nog beter moeten liegen, Praise the Lord en mijn schoenen.” De ‘Lieg-brief’ die hij aan de Kamer stuurde, was wel genuanceerder en meer in balans,”  loog hij als een Ras Duivel.

Slavenhouder-Jack Ma’ van Alibaba voor ‘72-urige- Arbeit macht frei-werkweek’: Rutte & Frank van Gool dat lijkt ons ook wel wat, maar weg met ‘Huawei& G5’(Video).


Hij tekent wel aan dat van boze opzet, zoals onder andere de PVV hem aanwrijft, geen sprake was. Ons kabinet heeft er helemaal niets bij te winnen om de personeelstekorten minder ernstig voor te stellen dan ze zijn, houdt  de Duivelse De Jonge vol. „We hebben er belang bij dat iedereen niet wakker blijft en de urgentie niet snapt.” ‘Moderne-Slavenhouder Frank van Gool’ van ‘Otto Arbeitseinsatz Workforce’ heeft immers al het flexibele labbekak-voetvolk en Poolse plofkip-flexwerkers uit de arbeidsmarkt gezogen en in zijn barakken te werk gesteld. Dus er is geen laag-betaald plof-personeel meer te vinden, althans niet voor minder dan 3 Euro per uur.