( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA ‘Zorg-sloper Martin van Rijn’ volgt VVD ‘Ziekenhuis-Sloper Bruno Bruins’ op als ‘Corona-Bom-Minister’(VIDEO’s).

Waar is de collectieve Volksverzekering Het Ziekenfonds zonder Zakkenvullende BOBO’s (VIDEO) a la PvdA ‘Bejaarde Melker – Martin van Rijn’(  BOBO-jaar-salaris  8 Ton ex onkostenvergoeding bij de Reinier Haga-Elite- crime -Groep.) gebleven?  Die moest worden opgeofferd door de  corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes CDA, PvdA, D66, VVD, CU en GroenLinks aan de Zakkenvullende ‘Vrije Rat in pak- Marktwerking’. En sindsdien zijn honderd duizenden mensen Zorgmijders en kunnen honderd duizenden mensen hun ‘Wurg- BOBO-premie’ niet betalen en zitten in één of andere wurg afbetaling met boete. Gaan er ook voor het eerste in de Nederlandse Geschiedenis zo maar ziekenhuizen failliet  en dicht. Tja , ‘Vrije Rat in pak -Zakkenvullers werking’ opdrongen door de ‘Taxfree-Heersende -Parasieten – Klasse’ met hun boegbeeld de ‘Super-Parasieten- King Willem& Queen Exotica Maxima’ aka” Wie doet ons wat”(VIDEO’s) en hun dochter de jongste Zakkenvuller van de wereld Prinses Amalia met een ‘Staats-Taxfree-uitkering’ van 4 duizend euro per dag vanaf haar 18 de.

De ‘Zorg Maffia’: Vrolijk straffeloos roven, afpersen en verkrachten in het land van VVD-ers a La  Jeugd -Zorg- Maffia Boss- Fred Teeven’(VIDEO’s) en ‘Miljonair Pvda-er Marleen Barth’.

De ‘Wurg-premie’ voor de ‘BOBO-zorgverzekering’ gaat het komende jaar omhoog met honderden euro’s. Sommige externe deskundigen hadden zo’n stijging berekend op basis van de hoge ‘Der Endlösung corona-Bom-kosten’. „Op papier zou die berekening kunnen kloppen, maar in de praktijk gaat het echt anders” liegt de schaamteloze PvdA- Zakkenvuller- Geen  Zorg -voor Jan met de Pet en Mien met schort (video). Minister ‘Psycho -Martin van Rijn’ in de Tweede Kamer. De insteek bij het opvangen van de coronakosten is volgens hem het „maximaal dempen van de premie, hahahaha, zou er iemand zijn die mij nog geloofd, ahahahahahah behalve onze Staat-Outlet de ‘AIVD-NPO'(VIDEO’s) ”.De voor het merendeel corrupt en laffe Tweede Kamer is (niet) bezorgd over een hoge stijging van de ‘Wurg-BOBO-zorgpremie’, ook omdat naar verwachting veel mensen het financieel moeilijker krijgen door de coronacrisis.  De PvdA psychopaat Van Rijn wees erop dat de Wurg-zorgpremie elk jaar stijgt, onder meer omdat de prijzen en BOBO-lonen stijgen in de zorgsector. De afgelopen vier jaar ging het steeds om 50 tot 60 euro per jaarPsycho-Van Rijn zei dat er inmiddels 1,2 miljard euro is uitgegeven aan allerlei ‘Rat in pak- zaken’ die met corona te maken hebben, zoals beademingsapparatuur, coronatesten en beschermingsmiddelen voor de zorgsector. Een deel van deze kosten wordt betaald uit de staatskas. Dat heeft Het Pluk de massa kaal kabinet-Rutte al besloten, aldus de misdadige PvdA-minister. Daarnaast zullen reserves die BOBO-zorgverzekeraars hebben opgebouwd voor slechte tijden worden aangesproken. VVD Godfather Rutte: “ Mijn Martin van Rijn is de beste PvdA- Ping Pong-Hoer die ooit voor mij en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem(VIDEO’s)‘ heeft gewerkt om de massa kaal te plukken.hihihihihi, en nee ik ben geen HOMO”:

( Steve Brown legt hiervoor uit hoe de ‘(PvdA)-Ping Pong-Democratie’ duister werkt om altijd de massa te bestelen met de wet in de hand)

Geen Complot: Corona maakt ‘Taxfree- ict-miljardairs-gangsters’ &Taxfree-King Willem met’ Pedo- Eilanden’ nog rijker en Jan met de Pet en Mien met schortnog armer. ‘VVD Godfather Rutte’: Het is Oké(VIDEO’s)
„Er is nog onvoldoende zicht op alle extra kosten. We brengen dat in kaart en daarover zal een ‘Lieg & Bedrieg-discussie ’volgen.” De buffers van  mijn ‘BOBO-zorgverzekeraars’ en ook zorgaanbieders spelen een rol hierin. Maar daar moet ook weer niet te lichtvaardig mee worden omgesprongen, stelde de ‘Psycho-minister’, die op persoonlijke ‘PvdA-Graai&Naai –titel’ enkele maanden is ingevallen names Rutte. Begin juli volgt VVD-bendelid de onmenselijke Tamara van Ark hem op.

Corona- Elite-Vultures'(VIDEO’s): Big Pharma-Maffia steel public money from Corona-pandemic research and into Profit-Making projects. ‘D66- EU-Fraude-Queen-Sophie in ’t Veld’: Ik en onze King & Halsema Frauderen ook, zo wat(Video’s) .

Het duurt even om de totale kosten goed uit te zoeken(kuch), omdat er enkele maanden ook minder reguliere ‘Rat in pak-zorg-verzekeraars’ speciale ‘BOBO-bijdragen’ uitgekeerd aan de ‘Nep en Fop-zorgaanbieders’ om te voorkomen dat ze omvallen(kuch, kuch). Van Rijn loog dat er in september bij de ‘Pluk het Volk weer kaal- Rutte &Co-begroting’ meer duidelijk wordt over ramingen voor de BOBO-zorgpremie.” aldus PvdA VVD-bendelid Van Rijn.

(Steve Brown  voorspelde hiervoor o.a. al dat ‘Ping Pong- bejaarde Melker-Martin van Rijn’ met bejaarde stervende moeder in poepluier weer de Zorgpremie extreem gaat verhogen voor zijn gabbers in crime BOBO’s en zijn Bazen Rutte& King Willem

Zorg Maffia kidnappen geestelijk gehandicapten & Geen Rechtsbijstand van Rutte & Co(VIDEO) .