( van onze‘Endlösung-coronavirus- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Der ‘Endlösung-Coronavirus: Iedereen moet binnen blijven, behalve de ‘Dak en Thuislozen & US-NATO Militairen-Coronabommen(Video) .

De PvdA-Hoer‘Zorg-Sloper Martin van Rijn’ wordt de opvolger van de’ onwel ‘geworden  VVD ‘Ziekenhuis-sloper Bruno Bruins’( Zit nu in het Luxe Wachtgeld)(Video) als ‘Corona-Bom-Minister’voor geen Medische Zorg voor labbekakken. Minister-president ‘VVD Godfather-Rutte’ bralt  dat de ‘PvdA-Hoer- Van Rijn’ de komende drie maanden aan het ‘Slopers-Werk’ gaat als tijdelijke ‘Corona-Bom-Minister’.

De ‘PvdA-Hoer-Maarten Johannes van Rijn’ is een Nederlandse beroeps criminele politicus en bestuurder zonder schaamte en een extreem corrupte en onmenselijke Top Bendelid van de ‘Ping Pong- Democratie- Partij van de Arbeid’. Hij was van 5 november 2012 tot 26 oktober 2017 ‘Elite-misdadige-staatssecretaris’ van geen Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor het Volk in het misdadige ‘Pluk het Volk kaal- kabinet-Rutte/Asscher II’. En in die ‘Elite-Rat in pak-Misdaad-Functie’ heeft hij de hele Zorg gesloopt. Indien de Rule of Law(Video in Nederland zou worden gehandhaafd zaten de Levensgevaarlijke psychopaten Van Rijn en Bruno nu in een Tbs inrichting en/of Levenslang in de cel naast Holleeder en Taghi.

Vader Van Rijn luidt noodklok over zijn zoon PvdA ‘Boef Martin van Rijn’:Irene Marijnissen van SP toch gelijk:Bejaarden overlijden massaal onder het regime van Rutte(Video).

De keuze voor de PvdA-Hoer Van Rijn is uitzonderlijk brutaal en minachtend naar de Democratie en het zoveelste bewijs dat het in Den Haag allemaal een pot nat VVD,CDA, D66,GroenLinks en CU is, omdat Van Rijn van ‘Nep en Fop oppositiepartij-PvdA-Ping Pong-Hoertjes’is. Maar gezien zijn vorige misdaad ervaring als ‘Zorg-Sloper’ kan hij makkelijk instromen volgens Rutte&Asscher. In het vorige’Pluk de armen kaal en Sloop de Zorg-kabinet-Rutte&Asscher 2′ was hij namelijk staatssecretaris van Geen Volksgezondheid voor het gewone Volk.’PvdA-Hoer-Van Rijn’ kwam in die duistere en misdadige periode meerdere malen in de problemen en werd door markant heel Nederland gehaat om zijn onmenselijke en misdadige uitvoering van de miljarden bezuinigingen roof op de Zorg en de Bejaarden en zieken.Hij heeft toen veel meer schade aangericht dat het Coronavirus ooit kan aanrichten. Bijvoorbeeld toen zijn bejaarde vader in een interview vertelde dat Van Rijns moeder ondermaats als een beest in de BIO-industrie werd verzorgd mishandelt in een verpleeghuis. Daarnaast speelden er problemen met de uitbetaling van het persoonsgebonden budget enz., enz..Daarna ging Van Rijn werken als’Graai & Naai-bestuursvoorzitter’ van de ziekenhuis-Elite-Maffia-Reinier Haga -Groep’ voor een kleine miljoen euro per jaar. Daarnaast was hij Graai & Naai-voorzitter van de Blinde Raad van Toezicht van de financieel toezichthouder Autoriteit Financiële Markten voor nog een 250.000- per jaar. Tja,een echte PvdA-Hoer of zoals u wilt een ‘VVD-Doener-Profiteur’.Verschil is er niet

Tijdelijk Slopen en dan weer Zakkenvullen in de Zorg:’Christelijke’ Thuiszorg van Schoenen Fetisj CDA Minister Hugo de Jonge is ‘Duivels-(On)-leefbaar’.

‘Pycho Premier Rutte’: „Hij zal voor de duur van drie maanden als tijdelijk minister PvdA-Hoer aan het werk gaan”, bralt de minister-president. „Hij doet dat op persoonlijke ‘Hoeren- titel’ als een echte ‘VVD-Doener’. Er zijn maar weinig mensen met zo ‘Slopers- kennis’ en dikke huid die direct beschikbaar zijn.”De  ‘Nep en Fop- premier’ bralt veel vertrouwen in hem te hebben. Dat het een PvdA-Hoer is maakt niet uit, want wij hebben goede ervaringen met PvdA-Hoertjes . Rutte: „Partijkleur is nu even niet interessant en eigelijk nooit niet, maar vertelt u dat niet verder .” Van Rijn gaat de’ Nep en Fop Christen’ CDA  vicepremier ‘de peperdure schoenen Fetisjist  De Jonge helpen bij het niet bestrijden van de coronacrisis. „We zitten nu in de zwaarste fase. Dit is nu de absolute prioriteit,hahahahahaha.”

Baudet & Partij voor de Dieren maken gehakt van ‘Ceta-Elite-Mafia-Verdrag’ & ‘D66 -Trol Robot-Jetten’ & ’PvdA-Ping Pong Asscher’(Video).

(Steve Bown legt hiervoor het Lieg&Bedreig- principe  van de ‘NSB- Ping Pong democratie’ uit)
De altijd liegende -premier Rutte reageerde geïrriteerd op enkele kritische vragen over de’ PvdA-Hoeren-ministerskeuze’: „Zorg-Sloper-Martin van Rijn! Wees blij dat we zo snel  weer een ‘PvdA-Hoer’ hebben gevonden die aan de slag gaat als een VVD-Doener.”

Reacties van PvdA- Ping Ponk King- Asscher een achterkleinzoon van de ‘(Nazi)-Voorzitter van de Joodse-(transport)-Raad’.

Super PvdA-leider  Hoer Asscher wenst Van Rijn via Twitter succes: „Als er een nationale gezondheidscrisis is dan help je waar je kan dat heeft mijn Overgrootvader Asscher  ook gedaan als Voorzitter bij de Joodse Raad en door en voor met de Nazi te gaan werken en onze Joodse Broeders en zuster  en kinderen op de trein te zetten naar Auschwitz. Trots op iedereen die in deze moeilijke tijd naar voren stapt net als mijn Overgroot vader .” In deze tijd van crisis is er geen tijd om in te werken, reageert VVD-fractievoorzitter “Two Face”-  Dijkhoff de ‘Mega -Wachtgeld- Fraudeur'(Video). „Onze Martin heeft de kennis en misdadige ervaring op VWS om direct bij te dragen aan het onder controle houden van het coronavirus. Ik vind het stoer dat wij in het lands ‘Killers-Elite belang’  een beroep op hem kunnen doen als onze PvdA-Hoer.”

De‘Ping Pong-Democratie’van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand (Video).
 PvdA Hoer-Van Rijn gaat per direct aan de Slopers- slag. Maandag wordt hij beëdigd door de Koning middels Skype want de ‘Taxfree-VOC-SS-King’ zit vrijwillig geïsoleerd  met zijn parasieten familie in zijn Luxe 50 kamer tellende Paleis(Video).