( door Truth Hits Everybody en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zelfs de Titel “Het Geheim van de Raadkamer” is een leugen van Peter R. de Vries(Video).
De schaamteloze en tot op het bot corrupte Raad voor de Rechtspraak maakt in ‘Leugen-nieuwsbrief’ ook nog ‘Tokkie- reclame’ voor het ‘SBS-Riool-bejaarden-programma’ de ‘Judas-Raadkamer‘ van ‘ Neuker Maffiajournalist& Politie-informant Peter R. de Vries’ & ‘Maffiaboss John de Mol.’ En desondanks die gratis sluikreclame ( betaald met gemeenschapsgeld) van de Raad voor Rechtspraak zijn de Kijkcijfers van de ‘Judas-Raadkamer’ wederom gezakt tot 180 duizend bejaarde’ SBS-Tokkies’. Het haalde zelfs een diepte record als het slechts bekeken programma van de avond op dat tijdstip. Wij hebben inmiddels vernomen van bronnen rondom de Riool redactie van Joker Peter R. de Vries dat hij toestemming heeft van Maffia Boss John de Mol dat hij door mag gaan tot 0 kijkers.En wie waren de  ‘Judas-gasten’ gisteren (video)? Nou, uiteraard de vaste ‘Mediageile-Judassen’, te weten ‘Killer Queen Rechter Nienke de de Waele’ (inmiddels met pijn in haar Doos(Video)),de domme, schaamteloze laffe Jan Struijs van de corrupte ‘Vinger-Politievakbond'(Video) en de als parttime schaamteloze ‘Judas-Gast’ de aan lagerwal geraakte ‘Super-media-geile Mr. Plasman‘.Nieuw SBS-Tokkie-sensatie effect was deze keer dat tijdens de uitzending de eveneens aan lagerwal geraakte louche Mr. Jesse Nachtegaal die als een Dief in de nacht met heuse bordeelsluipers aan Tafel sloop.

Noot: Overzicht van mediageile ‘Judas-gasten ‘die duister meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter de Vries’(Video).

Peter R. de Vries GVD: “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’.(Video)