( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Killer-King’ &‘Deep State-Bolhaar’ Leveranciers van corrupte en liegende Lynch Rechters en Ovj’s aan Peter R.de Vries(Video).
Na een onze schokkende en onthullende interview ( luister hierna) met de corrupte Raad voor Rechtspraak van ‘Killer King Mr. Frits Bakker’ en OM Den Haag en het Parket Generaal van Bolhaar gaat de ‘Judas-Verraadkamer’ van De Vries gewoon door met gerechtelijke macht Killer Queen rechters als Nienke de Waele en Jan Moors, die laatste was nu voorzien van de vage bijnaam ‘altijd ongebonden’ ( behalve dan aan de Raadkamer van Peter R .de Vries) met amper Kijkers.

“Deep State”:Waarom mag Peter R. de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’ het aanzien van de Rechtstaat en de Gerechtelijke macht en Politie beschadigen(Video).

Kennelijk moet De Vries het nu verder doen met zijn vaste 5 geestelijk en moreel aan lager wal geraakte ranzige ‘Riool-sensatie’ gasten Mr. Spong met Dodelijke Tong (in wiens Anus?) en  de ‘debiele leerlongen Mick van Wely’ en de Officier van Justitie ‘Wouter Bos- bord voor zijn Kop’ en de twee corrupte rechters. En de één of ander mediageile (corrupte) ‘Politie-domoor’, die De Vries gratis kan strikken. Dat was deze keer de corrupte Politie vakbondsman Jan Struijs van de ‘Vinger-Politie’(Video). De twee niet gerechtelijk macht en politie medewerkers van de Vries Mr. Spong en Mick van Wely krijgen er in ieder geval nog riant voor betaalt om als Tafel vulling hun tijd ‘Verschut ‘uit te zitten. De valse Relnicht Mr. Spong met de ‘dodelijke Tong’ uiteraard veel meer dan de debiele ‘NSB-Telegraaf- Leerjongen’ van John van den Heuvel  Mick van Wely(Video). Weet hij veel.

De Raadkamer met ‘Joker Peter R de Vries’ is een flauw aftreksel van ‘RTL-Riool Boulevard ‘.

 Maar de corrupte mediageile Ovj. Wouter de Bos en eveneens corrupte mediageile de Rechters J. Moors en Nienke de Waele zitten daar voor niks maar goed die hebben geen keuze, want die wordt daar geplaats door de Beschermheer van De Vries de extreem corrupte Voorzitter van het Collega –procureur generaals Herman Bolhaar( luister de reportage hiervoor ). Overigens heeft het bejaarde ‘SSB-Riool-programma’ van ‘Maffiabos John de Mol’ totaal niets van doen met zijn eigen Titel het “”Geheim van de Raad kamer” , want er wordt de ( bejaarde) SBS-kijkers in het geheel niet getoond en uitgelegd  hoe Rechters in de Raadkamer tot een vonnis komen. Kan je nagaan zelfs de Titel is een Leugen van ‘Joker Peter R. de Vries’. Kennelijk hoopt De Vries dat zijn SBS Kijkers niet alleen bejaarde domoren zijn maar ook seniel en/of dement.

Pikant: Wij hebben vernomen van betrouwbare anonieme bronnen dat de ‘Verwarde perswoordvoerder van de Raad voor rechtspraak Barbara den Uijl’  wederom spontaan een ‘Natte-Jinek- doos ‘kreeg van haar’ Held Peter R.'(Video)  en de hele regiekamer onderspoot en met zachte hand is verwijderd.