(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Vandaag gaat het ‘Monster-Riool-Showbizz- Holleeder-proces’ weer verder met als Hoofdgast de altijd liegende ‘Judas-Astrid Holleeder’, het domme neukertje van “Hakkelaar“. De belangenverstrengeling (video) van de corrupte’ Riool-Lynch-misdaad- journalistiek’ en de corrupte Gerechtelijke macht met o.a. de’ Judas-Zussen Holleeder’ neemt steeds meer bizardere misdadige vormen aan. Zo is bijv. ‘Judas- Sonja Holleeder’ op haar beurt weer het neukertje(video) van Peter R de Vries.Tja, er wordt wat afgeneukt en cocaine gesnoven onder elkaar in de  ‘Gajes-misdaad-journalistiek-kringen’. Volgens Belleman en haar Astrid  worden de opeens gevonden nieuwe Geluidsbanden de Genadeklap voor Willem Holleeder.

Peter R. de Vries GVD: “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’(Video).

‘Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers(Video).

 

‘ Politie-Informant Peter R. de Vries’ uit de rechtszaal Proces Holleeder gezet(Video).

De ‘Lynch-Riool- misdaadjournaliste’ van de’ NSB-Telegraaf’&’Judas- Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ kopt voor het begin van de’ Riool-Showbbiz- Rechtszaak in de ‘NSB-Telegraaf’ dat haar Astrid vandaag weer met nieuwe ‘Judas-geluidsopnames’ komt die zij samen met haar ‘Media Pooier- Peter R. de Vries’ ‘stiekem en betaald door bepaalde extreem corrupte ‘Altijd tref zeker-Judas-Raadkamer- OvJ. Wouter Bos -Justitie’ heeft opgenomen en daarna geplakt en geknipt. Het voorgaande zult u begrijpen vermeld de smeerpoet Belleman ff niet, want ze schuift immers om de haverklap aan bij de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ voorzien van een debiele ‘SBS-Tokkie-Onderwereld’ bijnaam om een partijtje te liegen samen met De Vries zijn domme en extreem corrupte ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’(die schijnt ook met de Vries te neuken en De Vries neemt dat stiekem op volgens bronnen rond de redactie ). Of Belleman ook met de ‘‘Insluip- Geilneef Peter R. de Vries’(Video) of wie zal het zeggen met ‘Junkie Patrick van der Eem’ neukt is nog niet bekend, maar in die normloze, corrupte, perverse ‘NSB-kringen’ is dat heel normaal dus het zou zo maar kunnen, niet dan?