(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers(video) .
Donderdagavond was al weer de 3de keer qua kijkcijfers geflopte ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Politie-informant Peter R. Vries’ en waar ze het over hebben gebrald en gelogen is totaal niet relevant en dus nemen we niet eens de de moeite om dat te vermelden. Opvallend is het wel dat ‘Maffiaboss John de Mol’ het ‘Riool-Judas- programma’ nog niet van de buis heeft gehaald ,want er worden zwaar verliezen geleden om dit Riool-Lynch-programma te handhaven. Dat gaat bij andere mislukte ‘Riool-programma’s’ van ‘Maffiaboss John’ en het bejaarde Riool’-SBS’ wel ff anders.

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(Video).

 

Paniek in de Raadkamer van Peter R. de Vries. John de Mol&De Vries adverteren iedere dag voorpagina groot in de Telegraaf(Video). 

Wat wel buitengewoon maatschappelijk relevant is dat het ‘Judas-programma’ Het Geheim van de Raadkamer zichtbaar maakt wat voorheen een geheim was wie van de corrupte Gerechtelijke macht, justitie, politie en de journalistiek ( stiekem)  hand en spandiensten verricht voor rechtens vastgestelde Maffiajournalist en ‘Politie-informant Peter R. de Vries’. Doen zij het voor niets?  Deze aflevering werden de volgende corrupte en gewetenloze figuren door het optreden in ‘Riool-Judas- Raadkamer’ ontmaskert:

Mr. Peter Plasman volgen de Vries de Pokerface van het corrupte gedeelte van de sensatie advocatuur, maar De Facto zo dom is als een achtereind van een varken om als media geile zich te laten hoereren door zijn ‘Media-Pooier- Peter R .de Vries’.

Corrupte ‘Politiesletje Monique Mos ‘ die al bij 1 optreden de ‘BN- Hoertjes-bijnaam Hartevrouw’ heeft gekregen van De Vries. Het is niet helemaal duidelijk of De Vries met die ‘BN-Hoeren Bijnaam’ “de Hartenvrouw” ( Haremvrouw?) wil zeggen dat zij behoort tot één van de actiefste deelneemster aan de ‘Incest- vingerpolitie’(video)of dat zij zich voor en na de uitzending in haar Kruis laat grijpen door de ‘Insluip-Geilneef- Junkie Peter R. de Vries’(Video) .

Het vaste BN-Hoertje van de Vries de corrupte Rechter Nieneke de Waele die al na 3 afleveringen de bijnaam heeft gekregen “De Aas”. Wat bedoelt hij daarmee ,dat zij hem in haar ass neemt van de Vries?

De media geile en corrupte Jack Keizer van ‘Nep en Fop-Slachtofferhulp’ heeft al bij zijn eerste optreden de ‘Riool- BN-hoertjes bijnaam’ de Troefkaart gekregen van De Vries. Nu is het geven van bijnamen een oud gebruik in de ‘Volks-onderwereld’ en daarom is het wat ons betreft van de zotte dat De Vries zijn corrupte gasten nu ook voorziet van een ‘Onderwereld-Bijnaam’ of juist niet? Is hij misschien onbewust misschien eens een keer eerlijk? Wel weet nu iedereen die voor de Rechter moet verschijnen wie te Wraken(Video) als een ‘Riool en Corrupte medewerker’ van Peter R. de Vries.