(Van onze Wie Neukt en Moord Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Weer gevangenisstraf geëist tegen ‘Top-bendelid’ Patrick van der Eem van Peter R. de Vries’(video).
Het zit ‘Joker Peter R de Vries’ en zijn ‘Killer Queen Rechter’  de Waele en zijn corrupte Riool journalisten en advocaten niet mee. De Kijkcijfers van de ‘Judas-Raadkamer (Video) zijn nog lager dan het Testbeeld. En nu had ‘Politie-informant Peter R. de Vries ‘ gehoopt met zijn ‘oude gabber in crime’ ‘Junkie- Patrick van der Eem’ zijn komende vermoedelijk laatste ‘Judas-aflevering’ voor de bejaarde SBS-Kijkcijfers op te krikken. En nu is tot overmaat van ramp voor De Vries en zijn lage Kijkcijfers  zijn ‘Judas-Gast van der Eem’ vlak voor de opnames weer eens gearresteerd voor een kruimel ‘Junkie-Kamikaza-Ramkraak’. Het voorgaande feit heeft direct tot naarstig spoed  Geheim overleg geleid in de Raadkamer.Rechter Nienke de Waele is zelfs onwel geworden van deze tegenslag.

 

Weer een  criminele  redactie medewerker Patrick van der Eem van Peter R. Vries de aangehouden.

Tja, het zit ‘Insluip-Geilneef Peter R de  Vries'(Video) van SBS ‘Maffiaboss John de Mol’ niet mee, zo werd zijn ‘Trekpop& Tweevoudige TBS- moordenaar Martin Kok’ die net ‘Bloed-geld’ begon op te brengen en constant Willem Holleeder Stalkte (en in minder maten Steve Brown,die daar met een telefoontje een einde aan maakte(Video))) ook al vermoord.

Het geheim van de ‘Judas- Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’.
De Raadkamer heeft onder strikte geheimhouding besloten er alles aan te gaan doen dat als Van der Eem moet voorkomen dat het zal zijn bij Rechter Nienke de Waele en de ‘Altijd trefzeker Ovj. Wouter Bos’. Van der Eem heeft daarvoor een ‘Judas-advocaat’ in de arm genomen van De Vries en zijn zoon ‘Domme Roy ‘hun louche advocatenkantoor(Video) en gaat er vanuit dat hij snel vrij zal komen op grond van een ‘form-fout’.