(van onze corrupte VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR –Wie zijn een groter bedreiging voor de Rechtstaat,de burgers en dieren, is dat ‘Taxfree-Rutte&Co’, Justitie,politie, de gerechtelijke macht en hun Outlet de altijd liegende’Misdaadjournalistiek -drek'(Video) of de Mocro Maffia, de Motorbendesclubs, Willem Holleeder, etc.. Oordeelt u zelf:
De zoveelste corrupte Amsterdamse politiecommissaris Ad Smit van de ‘Incest-Vinger-politie’(Video) is vrijdagmiddag ontslagen wegens jarenlange verduistering alsof hij de ex VVD Voorzitter ‘Mega Fraudeur – Henry Keizer‘ is. Hij zou ook, zo blijkt uit nieuw onderzoek, informatie hebben gelekt (kuch). De grote hamvraag en een teken aan de wand is hoe kon deze oplichter er 46 jaar ongestraft mee wegkomen, net als bijv. de voormalige OM boss en Top VVD-er ‘Pedo-Rapist Demmink & Co’ en hun meineed plegende ‘Joker Peter R de Vries’(Video).

Corrupte ex-korpschef Bouman met ‘Projectie-Rapport’ en leest Caribische collega’s de les in opdracht van ‘Mega-Mega-Fraudeur- Van der Steur(Video).

Beest-Smit’ is het oneens met zijn ontslag en vindt terecht dat anderen onterecht buiten schot blijven zoals de hoogste Politieboss de ‘Mega-Fraudeur- CDA Minister Grapperhaus ‘. „Het ontslag valt me zwaar ik stond nog wel op de gastenlijst van Peter R de Vries zijn (Judas)-Raadkamer(Video)”, aldus een huilende Smit met ‘Feest-vlekken’ bij zijn gulp. Het ontslag wordt bevestigd door de corrupte Korpsleiding van de corrupte nationale politie. Het interne ‘Doofpot-integriteitsonderzoek’ naar het fêteren van vrienden en familie met geld uit het politiebudget en gestolen drugs is in de laatste maanden fors uitgebreid, maar de echte grote (Pedo)-Graaiers en Naaiers blijven buiten schot. En dat heeft nieuwe bevindingen opgeleverd, melden bronnen aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

’Positie misbruikt zoals ze allemaal doen’. Kamer: Verbod op Motorclubs, maar niet voor de ‘Ultra-Rijken-Club’, Het Koningshuis, de ‘Bankier-Gangsters-Club’ , de VVD-Misdaadgroep en de ‘Ratten in pak-club’(Video).

‘Beest-Smit’ heeft volgens de korpsleiding voor privédoeleinden zitten grasduinen in het politiesysteem en zou deze informatie gedeeld hebben met een ander. Uit het ‘Nep en Fop-integriteitsonderzoek’ zou ook zijn gebleken dat de commissaris – die twintig jaar de baas was in het district Oost – zijn positie misbruikte om een woning ( hij lijkt wel Pechthold) te ritselen bij de VVD Tweede kamerlid Huisjesmelker Haga( Video) voor iemand die hij kende; iemand met wie hij eigenlijk werd geacht geen contact te onderhouden, omdat zij de hoer speelde en soms cocaïne dealde. Smit zou jarenlang voetbalkaartjes voor vrienden en familie hebben geregeld en privé-diners hebben bekostigd met politiegeld. Er loopt bij het Openbaar Ministerie Amsterdam ook een strafrechtelijk ‘Doofpot-onderzoek’ naar verduistering en valsheid in geschrifte. Of het onderzoek ook tot vervolging leidt, is nog niet zeker(kuch).

’Adje Latje’ en ‘Joker Peter R de Vries’ en ‘VVD- Pedo-Rapist-Demmink&CO’ en Beroepsleugenaars Rutte &Zijlstra& ‘Suikeroompje-Pechthold’& ‘Mega-Frauder-Keizer’.
Het grote integriteitsonderzoek naar ’Adje Latje’, zoals Smit bekend stond, is fors uitgebreid(kuch). Bij elf andere ‘Vinger-politiemensen’ wordt eveneens gekeken of er sprake zou zijn van integriteitsschendingen, omdat ze gebruik maakten van de duistere zaken ( bijv. in beslag genomen drugs en sieraden) die Smit aanbood en allemaal op de gastenlijst staan van de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’.Smit noemt zelf tien andere hooggeplaatste corrupte politiemensen, politici en officieren van justitie zoals de ‘altijd trefzekere Wouter Bos’, die ook geprofiteerd zouden hebben van de kaartjes. Zo kreeg een commissaris volgens hem zeker zes keer kaartjes voor een concert van De Toppers en noemt Smit ook de naam van een persofficier van justitie die kaartjes zou hebben gekregen voor concerten in de Ziggo Dome en hier volgens Smit nooit voor betaalde. Anderen die de ontslagen politiebaas noemt zijn een eenheidschef, een recherchechef uit Utrecht en een lid van de eenheidsleiding Amsterdam en de ‘VVD-Godfather Rutte‘ en de Beroepsleugenaar& Haatzaaier tegen de Russen Zijlstra.

Smit:”Ontslag erg zwaar”,dit terwijl hij in de cel hoort!
Een van de politiechefs ging volgens Smit met zijn vrouw op kosten van de politie naar een concert van de Toppers, waar ze in een skybox het concert bijwoonden naast Rutte en Zijlstra . „Een jaar later vroeg hij of ik opnieuw kaarten kon regelen voor de Toppers. Ditmaal voor zijn dochter en haar vriend.”Ik ben er zelf nooit beter van geworden en vind het ontslag na 46 jaar trouwe dienst erg zwaar”, laat Smit huilend weten.

Strafontslag voormalige baas COR en Fraudeurs Weekers en de Jagers nieuwe Graai-banen.
De politiechef is de tweede hooggeplaatste corrupte politieman die het korps uit is gezet, maar thuis hoort in de cel. In december kreeg de voormalig baas van de Centrale Ondernemingsraad (COR) Frank Gittay van de politie strafontslag , die te keer ging alsof hij de VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen- Hoes'(Video) was. Hij spendeerde vele tienduizenden euro’s aan etentjes, feestjes, Schandknapen, hoeren, cocaïne en (onnodige) ‘Witwas-adviseurs’ en zit nu op de Bahama’s , maar hoort thuis in de cel.

ing Steve Brown legt hierna uit  dat de Elite-Gangsters en corrupte Hoge politici en Justitie, politie en gerechtelijke macht leden en het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis'( succesvolste misdaadgroep) bijna nooit worden vervolgd:

Tot slot ronduit Klasse Justitie: Daar waar wat ‘lage’ politiemensen voor wat Kruimelfraude en liederlijk gedrag worden ontslagen worden de algemeen bekende ‘Top-Elite-Mega-Fraudeurs’ zoals de perverse Ex CDA Minister De Jager en de ex VVD Staatssecretaris Weekers doodleuk benoemt op riante ‘strijkstok-posities’(Video).