(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gouden Tijden voor de Allerrijksten( Bron:Oxfam). Nu berichtten wij al jaren dat er ieder jaar 15 miljoen kinderen(Video) van de honger sterven door het Kapitalistische systeem waar de ‘VVD-Monsters’ Rutte en Kleder zich dagelijks voor inzetten. Er is net bekent gemaakt dat de Ultra Rijken 1 procent inmiddels 87 procent van alles bezit door Oxfam.Maar waar wil de ‘VVD-Vat-Kleder’ en het Gajes op de bank bij Wakker Nederland over brallend? Over die paar grijpstuivers van de honger de Bijstandsgerechtigde( Labbenkakken gemoed door de VVD-misdaadgroep).

Corrupt VVD en D66 willen Gratie(Video) voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&Co.
De corrupte #metoo- ‘VVD- Presentator Jort Kleder’, de zelf verklaarde verkrachter van vrouwen(Video) van het Zombie- Tv Programma “Het Pronkstuk van Nederland” mocht gisteren weer eens helemaal hysterisch leeglopen bij Tv Programma Wakker Nederland Bejaard en Dom Nederland van de ‘NSB-Telegraaf’. Hij zat er gekleed bij als een eerste klas overjarige perverse ‘P.C. Hooft -Dandy –Trekpop’. Zijn walgelijke zelf ingenomen  ‘VVD-fatjes’ uiterlijk deed gewoon pijn aan je ogen en wat hij voor ‘Neonazi-vuiligheid’ uitbrulde deed letterlijk pijn aan je oren. Wat een zieke Narcist! Is dat trouwens geen Haat zaaien tegen de aller armste onder ons? Gelukkig maar dat 99,9 procent van de Kijkers naar Wakker Nederland Dom, seniel, bijna blind en slecht horende bejaard zijn voor Kelder en dat zooitje Gajes wat dat daar schaamteloos te gast zat. De stiekeme ‘VVD-dr. Goebbels-propaganda-Fat Kelder’ bralde geen woord over het feit dat zijn billenmaatje Rutte 1,4 miljard jaarlijks cadeau gedaan heeft aan de ‘Taxfree-Multinationals’ van zijn’ VVD-bendelid’ ‘Royal-Shell-CEO& Massamoordenaar Zalm. En ook geen woord dat zijn corrupte partijgenoot Kamerlid ‘Rat in pak Haga'(Video) over de rug van de kunstmatige Woningnood met Pandjes speculatie zijn zakken loopt te vullen in Amsterdam op de meest misdadige wijzen die men maar kan bedenken.

Partijleider van de Stem van de Straat Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Rutte(Video).

‘Godfather Rutte’ is de meest Perverse en Gevaarlijkste en Corrupste Premier die Nederland(Video) ooit heeft gehad.
Zodra wij in de Gemeenteraad zitten gaan wij direct een Stadverbod eisen in Amsterdam voor Jort Kelder en voor één van zijn ‘VVD -gabbers in crime’ Teeven (‘Kafka-Robot-e-court'(Video)),Ark en Zalm. Die ‘VVD-Fat Kelder,’Teeven, Zalm  en Ark zijn een gevaar voor de Volksgezondheid en de Bijstandsgerechtigden. die toch al van de honger geen ontlasting hebben. En mede dankzij die onmenselijke VVD typetjes als Kelder en Tamara van Ark wekelijks amper gekleed in de vernederende rij staan bij de PvdA ‘Kapo-Klijnsma Voedselbanken’. En dan ook nog als Jort met een ‘Junkie- BN-hoertje’ naast zich langs scheurt in zijn ‘Kuttenvanger-Bolide’ worden uitgescholden door Jort met “Labbenkakken ga werken tot je er dood bij neervalt, Houzee !!!!!!!!!!!”. Hij rijdt dan wel keihard door en wacht niet op een reactie, de Lafbek. Hij stopt pas in de P.C Hooft straat om een champagnetje met wat Kaviaar en een snuifje cocaïne te doen met ‘VVD-Junkie Gordon’ en/of ‘VVD-Riool-Fat Albert Verlinden’ en/of zijn ex Eega de ‘VVD-Graai&Naai Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes(Video) . Dolle ‘VVD-Conté-cocaïne’ pret(Video)!

Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam: Stem vd Straat gaat Panden vorderen Huisjesmelkers Prins Bernhard&Haga&co(Video).

Tot Slot: Zou die VVD staatssecretaris VVD Gangster van Asociale Zaken Van Ark ook aan Jort gesmeekt hebben of hij haar wil verkrachten. Zou ons niet verbazen.

Opmerking :Vanavond  geeft de Stem van de Straat/SaltoTV o.a. aandacht aan de Twee Pronkstukken van de Nederlandse’ Elite- Misdaad’ Rutte en zijn billenmaatje Kelder op straat wijzen die u nergens anders ziet. Maar ook Joke de Alles Deskundige ontsnapt spectaculair  ter nauwe  nood aan een zwaar bombardement van de ‘US-Elite’ gesteunde Saudische Massamoordenaar  in Yemen.