Johan Bosman (werktuigkundige) en ondersteunt door onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Het Oekraïne gevaar dat met de dag groter wordt ziet u niet in de MSM en de Tweede Kamer zwijgt(Video).
De meesten van ons zullen wel weten wat er aan de Russische grens is gebeurd. “Operation Barbarossa”, ongeveer één miljoen dode soldaten en -net als elders in Europa- nog steeds enorme velden met kruizen waar nog ieder jaar kransen worden gelegd. En nu staan er weer opnieuw Nederlandse en Duitse tanks aan de Russische grens. En of die Nederlandse en Duitse troepen ook weer opnieuw SS-divisies gaan vormen om de “agressieve” Russen aan te vallen…..dat weten we nog niet. Want degenen die ons regeren die lullen veel maar zeggen niets. Maar het moet voor de Russen wel heel erg verontrustend zijn. Eerst Napoleon, toen Hitler, en nu weer het falderappes van de NATO…..slechts één lucifer is maar nodig!
Beste mensen: wat er aan de Russische grens gebeurd dat is pervers.Rutte is de meest perverse, corruptste en de gevaarlijkste  altijd liegende Minister-president die Nederland ooit heeft gehad.

Trump’s secretary of state nominee Elite-Gangster ‘Esso-Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler(Video).

Gifmenger Rutte’ liet met zijn Wiebes aka “Alle armen aan het gas” de Groningers weer aan het Gas. Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).
A.s. maandag wordt o.a.’Gay-Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaagroep’keihard ontmaskert bij de Stem van de Straat/SaltoTV als een corrupte ‘VVD-Super-Leugenaar’, die ook nog probeert Stemmen kopen voor 1000,-  euro per persoon tijdens de Verkiezingen. Een Stem op de ‘VVD-misdaadgroep’ bij de Gemeenteraad Verkiezingen is een stem volgens ‘VVD-Fat-Jort Kelder’, de zelfverklaarde verkrachter(Video) op Rutte het Pronkstuk van Nederland en van het ‘Taxfree-Shell-Huisjesmelkers-Koningshuis(Video) van ‘Graai-King Willem'(Video)‘, Oorlog, ongelijkheid, ‘Rat in pak corruptie'(Video), armoede ( 3 miljoen burgers),Woningnood, Zorgmijders en de Moordende  ‘Taxfree-Multinationals’ van o.a. de Top VVD-er-er Gerrit Zalm(Video) en  least but not least de ‘Kafka-Robot -uitzuig-e-court'(Video) van het grootste Criminele Monster van de VVD ‘Griezel- Teeven’!

Opmerking:Partijleider ing Steve Brown legt hierna Partijprogramma weg met de Straf de armen maatschappij van Rutte&Co uit en waarschuwt o.a. voor de ‘VVD-Kafka-Robot- E-courts’ (Video) van de ‘Heersende-bloedzuigers-Klasse’ zonder geweten  om de laagste Klasse uit te zuigen tot op het Bot :