( van onze Liederlijke VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Fake News(Video):Onno Hoes staat met stip in de  Top20+ Criminele Burgemeesters(Video) en dat is de aanbeveling(=Banencarrousel) in ‘Banana-Faude-NL’ van ‘Rutte&Co’ om weer Burgemeester te worden mits lid van de  corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,D66,VVD, PvdA en GroenLinks.
De Liederlijke en corrupte Top VVD-er Onno Hoes wordt eind deze maand waarnemend weer ‘Graai en Naai-Burgemeester, deze keer’ van Haarlemmermeer maar hoort thuis in de cel. De normloze Top-VVD’er treedt op 28 november aan als opvolger van Theo Weterings, die dan Burgemeester van Tilburg wordt. De corrupte commissaris van de Koning in Noord-Holland, ook al een ‘VVD–Boef’ Johan Remkes, heeft de benoeming van Hoes donderdag bekend gemaakt na instructies van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep. Hoes (56) was van 2010 tot 2015 ‘Graai en Naai Burgemeester’ van Maastricht en moest opstappen  o.a. na een uitzending van omroep PowNed dat hij betrapt was met een peperdure Schandknaap tijdens diensttijd. Hoes was toen nog ‘getrouwd’ met de VVD en ex ‘RTL- Riool -Boulevard’ ‘Relnicht- Albert Verlinde’ en ging dus feitelijk vreemd.En geeft tegenwoordig vet betaald leiding aan een Nep en Fop landelijk schakelteam dat de opvang en ondersteuning van verwarde mensen in kaart brengt en dan hebben we het niet over Hoes, Remkes en B&W en de Gemeenteraadsleden van Haarlemmermeer die compleet de weg kwijt zijn en corrupt tot op het bot om Hoes als Burgemeester te accepteren.

Maar er is ook goed nieuws uit de Haarlemmermeer.

De ‘Jongens-Pooiers’ en ‘Cocaïnedealer'(Video) in de regio Haarlemmermeer zijn verheugt met de duistere benoeming(Rutte dus)van de liederlijke ex VVD-Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ van Maastricht en verwachten een fikse stijging van hun omzet. Wat weet Onno voor vreselijke,misdadige (Pedo-Demmink)-vuiligheid van Rutte en de VVD-misdaadgroep dat hij na zijn liederlijke capriolen in Maastricht toch weer benoemd wordt tot Burgemeester?