(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat &Ouderen totaal geboycot door MSM en ‘PvdA-bolwerk-De Balie’ van ‘PvdA-Octopus Rottenburg’ (Video)
Gisteren was het eerste geënsceneerde ‘Bral&lieg-debat in het kader van de ‘Nep en Fop-Gemeenteraad Verkiezingen’ in het ‘PvdA-bolwerk-De Balie’ van ‘Octopus Rottenberg’ tussen de ‘VVD Wethouder Gangster Eric van der Burg’ en de ‘Nep en Fop Christelijke’ CDA Gemeenteraadslid Diederik Boomsma. En er werd met geen woord gesproken over de Prins Bernhard van Wilhelmus& ‘VVD boef- Haga’ die hun criminele zakken vullen met gratis geld van de Misdaadbanken ten koste van de Woningnood. En dat is logisch want de ‘VVD-misdaadgroep’, de ‘D66 -Yuppies’ en het ‘Nep en fop Christelijk- CDA’ willen namelijk gratie (Video)voor alle VVD-ers en Koninklijke huisjesmelkers in Amsterdam. De corrupte VVD Wethouder opende het debat trots door te brallen dat hij net als Rutte als gewone jongen met de Connexxion Bus van Teeven(Video) naar het debat was gekomen (zijn dienstauto een vette Blauwe BMW met chauffeur stond om de hoek geparkeerd). Het CDA Duivelse kleine ‘Ratje Boomsma’ opende het debat( gelieg) met het zingen van het Wilhelmus(Video).

‘Mega-Huisjemelker Prins Bernhard jr.’ gaat van € 8 miljoen naar € 16 miljoen ‘Bloed-Poen’. 

Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam: Een Stem Op de VVD-(misdaadgroep) is een Stem op Rutte & ‘Verkrachter Jort Kelder'(Video)& Teeven&Eurlings&  Misdaadgroep-Uber (Video).
Voor het overige was alles het weer van ouds: Gouden bergen beloven (liegen) en na de Verkiezingen die gelijk niet nakomen en verder gaan op de oude corrupte voet die Amsterdam heeft gemaakt tot een Pretpark voor Expats, Yuppies en Toeristen. Het publiek in de zaal allemaal opgetrommelde corrupte VVD-ers en een paar verdwaalde domme, seniele CDA- bejaarden klapte op de juiste momenten en stelde van te voren afgesproken ‘Kul-vragen’.

Een Stem op het CDA is een Stem op ‘Censuur-Lord Buma’ & het Gasmuntje(Video) terug voor de Laagste Klasse. Steve Brown analyseert Nep en Fop Verkiezingen. Stem Tegen!(Video) op de Stem van de Straat Partij!

Stem van de Straat gaat Panden vorderen Huisjesmelkers Prins Bernhard&Haga&co en die ter beschikking stellen aan de Amsterdammers die 17 jaar op de wachtlijst staan wat in strijd is met de mensenrechten.

Maar er is een rel ontstaan tussen Prins Bernhard en zijn woordvoerder  beroepsleugenaar over de ‘Maffia-vastgoed-hoorzitting’ van de Amsterdamse gemeenteraad. Aanleiding vormt berichtgeving van De Telegraaf over een ‘spookbrief’ van de psychopatische ‘Graai en Naai-Prins ‘waarin hij zich afmeldde voor deze bijeenkomst.De brief die de gewetenloze ‘Pandjesprins’ & Huisjesmelker Bernhard liet opstellen door zijn corrupte en altijd liegende woordvoerder en waarin hij uitgebreid (geen) uitleg gaf over de (werkelijke) reden voor zijn afwezigheid, blijkt door de prins helemaal nooit te zijn gepost. In plaats daarvan liet Bernhard afgelopen week door een zakenpartner een korte onbeschofte email aan de Raad sturen, waarin hij uitsluitend medeelt niet bij de hoorzitting over zijn ‘Maffia- vastgoedbeleggingen ‘aanwezig te zullen zijn en zich te beroepen op zijn ‘Royal-zwijgrecht’.De bejaarde mannen Vod De ‘NSB-Telegraaf’ kreeg maandagmiddag van Bernhard’s woordvoerder beroepsleugenaar Charles Huijskens een brief in handen die de prins aan de griffier van de gemeenteraad zou hebben gestuurd en waarin hij meldde dat hij zichzelf niet deskundig genoeg achtte om door de raad over de Amsterdamse Maffia-vastgoedmarkt gehoord te worden. “Met alle respect voor het belangrijke werk van de commissie vrees ik (…) dat ik niet beschik over de noodzakelijke specifieke deskundigheid of kennis om een zinvolle bijdrage aan de discussie te verlenen(M.a.w. ik veeg mijn Royal corrupte gat af met dat SP-plebs in de Gemeenteaard) ”, zo stond in de nooit verzonden brief.

Gewenenlzoe en aartsbrutale Bernhard boos op SP en de Stem van de Straat partij. Waarom dat leest u hier: Het Programma/Doelstelling voor Amsterdam De Stem van de Straat Partij(Video)

Prinsen-Maffia’ zitten er Duister warmpjes bij: ‘Royal-Witwas-fonds’ stiekem opgedoekt(Video).
Huijskens had Bernhard op diens verzoek geholpen bij het opstellen van de brief en ging ervan uit dat de prins deze vervolgens ook daadwerkelijk aan de gemeenteraad had verzonden. Dat blijkt onterecht. Bernhard is boos dat er geciteerd werd uit een brief die hij nooit verstuurde.De criminele Huisjesmelker zoon van ‘Taxfree-prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven’ kwam onlangs onder vuur te liggen, maar hoort thuis in de cel en/of een TBS-inrichting, omdat hij via zijn ‘Witwas-vennootschap’ ‘Pinnacle’ 349 adressen in Amsterdam bezit en verhuurt tegen Maffia-woekerprijzen. Angstige en radeloze bewoners zijn gedwongen tot betalen van zwart sleutelgeld tot wel 25.000,- euro of meer en kregen instructies bedreigingen om te sjoemelen met hun inschrijvingen bij de gemeente. De liegende Prins liet destijds via zijn woordvoerder beroepsleugenaar weten dat hij tot op (niet) de bodem zou uitzoeken of regels worden overtreden en kondigde aan (niet) te zullen ingrijpen als dat het geval was.

Maffia-Vastgoedbezitters laten verstek gaan en vegen hun corrupte gat af met de Gemeenteraad. ‘Huisjesmelker Prins Bernhard jr.’ verhuurt Amsterdamse Kippenhok berichten wij al in 2o14.

De ‘Royal Elite-Gangster Bernhard’ is overigens niet de eerste ‘Maffia-vastgoed speculant die bedankt voor de speciale hoorzitting van de gemeenteraad. Afgelopen week lieten vrijwel alle genodigde ‘Maffia-vastgoedbezitters’ waaronder de VVD Boef Haga weten dat zij verstek laten gaan.Met de hoorzitting hoopt de SP tot grote schrik van de Amsterdamse Chapter van VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ en ‘D66-Yuppies’ van ‘Elite-Pedo-schandkaap’&Suikeroompje Pechtold(Video) inzicht te krijgen in de vreselijke nadelen van het feit dat veel woningen op de Amsterdamse ‘Maffia-vastgoedmarkt’ in handen zijn van een kleine groep bikkelharde en gewetenloze Royal&VVD-Maffia-vastgoedbazen, waaronder Prins Bernhard en het ‘VVD Kamerlid Boef-Haga‘.

Opmerking. Deze week geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV o.a. aandacht aan de Huisjesmelkers Prins Bernard en de VVD Boef Tweede kamerlid Haga met schokkende feiten en beelden van de straat die u nergens anders ziet.