(door Rianne en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Sultan Erdogan’ gaat los op War Criminal en ‘Wapenhandelaar Mad Dog Trump’& CIA(Video) (van die Staatsgreep) en hun “slimme” Koerden van die Amerikaanse legerbasis van 30.000 manschappen in Syrië:

 

 

Zo loopt het uiteindelijk af met alle vrienden van de Slaafse NAVO van ‘Mad Dog Trump’ en de Nieuwe WereldOrde…
net goed!
Die Schoevers secretaresse met die botox lippen wens ik een gifgasaanval van de White Helmets (= = Is-Is) aan het Oostfront toe
Erdogan heeft (bijna te laat) toch nog het licht gezien.‘Sultan Erdogan’ &Zonen steunde Is-Is en jatte de Syrische olie. ‘Massamoordenaar Assad’ heeft gelijk natuurlijk maar niet Turkije of Syrië waren het uiteindelijke doel maar Iran, Rusland, Noord-Korea en China. De extreem heldhaftige Koerden hebben jarenlang samenwerkt met de ‘US-Elite’ en keihard gevochten tegen ISI en worden nu als dank ter plaatse met Turkse NATO Bommen en raketten van de ‘US-Elite’ van” the Shadow World” vermoord. Nog geen een stoere Tweet van ‘Mad Dog Trum’ gezien om de Koerden te steunen. Ook zijn Dutch loopjongen Littte’ Gay Lord Rutte’ en het merendeel van de laffe en corrupte Tweede Kamer is nu muisstil. Nee de ‘Mad Dog’ loopt nu ff Kruisen te grijpen en dan hebben wij het niet over het Kruis van zijn ‘Eatsblock -Whore Melania’ in het ‘Crazy-Witte Huis’ en de hele dag Cola te zuipen en Hamburgers te vreten en natte winden te laten. Maar volgden zijn eigen ‘Nep en Fop Dokter’ is hij fysiek en geestelijk kern gezond en kan hij wel 200 jaar worden. Tja, waarom niet.

Pikant: De Speciale Officieren der landmacht Hennis &Van Baalen van Opperbevelhebber Taxfree-‘Graai King Willem’ (Video) waren opgeroepen om in NATO verband te dienen in Syrië bij de geheime US/CIA legerbasis, maar hebben geweigerd en zich beroepen op hun VVD-bende lidmaatschap dat automatisch voor alles wat zij niet willen doen in de maatschappij vrijstelling geeft.