(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wilfred Genee heeft gisteren zijn reet verkocht aan ‘Maffiaboss John de Mol’ tijden zijn RTL-Riool programma “ Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?” met/voor Peter R. de Vries.
Zelden zo een gescript reclame Peter R. de Vries uitzending gezien in herhaling, nadat lezers ons op de schaamteloze Noord Koreaans uitzending hadden gewezen. En dan te bedenken dat deze gewetenloze Noord-Koreaanse ‘Volksverlakker Genee’ eerder verklaard bij Mediacourant:Genee denkt dat zijn kracht is dat hij zijn vraaggesprekken nauwelijks voorbereidt. “Ik weet nooit van tevoren wat ik ga vragen, eerlijk gezegd. Ik vraag Peter R. de Vries bijvoorbeeld ook of hij een tedere minnaar is. Dat kwam ook spontaan in me op. Voor zijn reactie moet je gaan kijken.” Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?(Bron:Mediacourant) Deze uitzending van Genee was nog een gênanter persoons verheerlijking van de Held,Top minnaar en Sportman, enz. De Vries dan bij Jensen:

 Narcisten Genee (met regie-oortje in dat hij zich wel aan zijn script houdt) en De Vries staren naar elkaars navels en wat gaat dan door deze Oplichter heen vraag een normaal mens zich af.

Die Genee is een schande voor zichzelf. Deze man kent net als de Vries geen schaamte en beide scoren met hun wederzijds narcistische navelstaren ook nog een keer niks met de Kijcijfers . Hoe het ook zij Genee heeft duidelijk niet gekeken naar de uitzending van zijn ‘collega’ Presentator Sven Kockelmann alwaar de Vries ontmaskerd werd al een rechtens vastgestelde Maffiajournalist die een loopjongen was/is van  de Maffiagroepen Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder. Mocht Genee niet kijken naar die uitzending van Sven van John de Mol en ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’? Of was Gennee gewoon bang indien hij echt relevante vragen zou stellen aan De Vries hij net als Sven na de uitzending te worden bedreigd?

Genee noemt Freek de Jonge (zonder zijn naam te noemen) een collega van Peter R. de Vries.Hoe diep kan Genee nog zinken in het ‘John de Mol Riool’?
Wij komen later met een ongecensureerd Youtube filmpje van de uitzending ‘Genee &De Vries’ met een uitvoerig artikel ter zake en een Megaclaims aan de broek van John de Mol. Maar wellicht ook interessant om vast te weten voor al die mensen die De Vries de bak in heeft geholpen is dat Peter R. de Vries gisteren bij Wilfred Genee stelde ( bekende) wat Brown al jaren stelt dat ‘Maffiose John de Mol’ zijn (media)Baas is en alleen De Mol kan bepalen wanneer hij moet stoppen met een onderwerp en/of persoon de bak in helpen en/of aan moordaanslagen bloot te stellen i.s.m. de ‘Ruis-politie’. Dat betekent tevens dat John de Mol dus bepaald wat hij mag uitzenden of niet. Laat John de Mol dat laatste feit nu schriftelijk tegen Brown hebben ontkend, toen Brown hem aansprakelijk stelde voor 2 miljoen gld.( vastgesteld door de Belasting) wegens materiële schade op grond van de vijfdelige onrechtmatige mini serie die De Vries samen met zijn “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”en bepaalde ‘VVD-Pedo-Justitie’ in elkaar had gefabriceerd om Brown de cel in te helpen voor een jaar of tien en volledig maatschappelijk af te branden. Zie het ons inziens walgelijke zwaar gescripte reclame filmpje waar ‘Media-Maffia-Trol Genee’ dient als een soort van ‘verbaasde’ half debiele aangever voor de Vries zijn heldendaden. ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ stelt o.a. bij Genee dat Freek de Jonge zwaar aan de drank of pillen was, toen Freedk hem de waarheid in zijn gezicht zei bij de DWDD. Gennee trekt er een vies gezicht bij alsof De Vries groot onrecht is aangedaan door Freek de Jonge of omdat De Vries misschien een stille scheelt had gelaten?