(van onze EU-Untergang redactie)

AMSTERDAM-MOIRHet beleg van Wenen Bussel is gisteren ten einde gekomen: Brussel capituleert voor het Ottomaanse rijk erdogan-the-corrupt-sultan-of-turkeyvan ‘Sultan Erdogan’. Gaat Wilders  de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ redden van het Ottomaanse Rijk of wordt hij achter de tralies geholpen door de Elite.
Turkse Premier Sultan perst EU af voor extra 3 miljard met “Duizend-en-één-nacht: ‘Fata Morgana-Vluchtelingen oplossing’. De extreme corrupte en laffe Europese regeringsleiders hebben een afpers en Slaven akkoord bereikt met het Turkse regime van ‘Maffiaboss Erdogan’ over het dood of levend terugdringen van het aantal ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Rutte zal het op zijn gebruikelijke lieg en bedrieg wijze allemaal later aan de Tweede Kamer gaan uitleggen. ‘Imam Samsom’ zal zoals gebruikelijk er zorg voor dragen dat zijn leugens ten koste van ‘Jan met de Pet’ ( die moeten namelijk de miljarden gaan betalen aan de Sultan) een eerlijke schaterlach zijn.

Beleg van Wenen: Een na Laatste Ottomaanse invasie van EU. 

‘EU-(Pedo)-Elite'(Video) capituleert voor ‘Sultan Erdogan’ en laat zich afpersen tot op het bot.
Dat had de vorige Duitse Führer van de EU Hitler wel anders aangepakt met de Sultan, niet dan? Gisteren was een historische zwarte dag voor de EU. De Turken van het Ottomaanse Rijk van ‘Sultan Erdogan’ stonden weer voor de poorten van Wenen Brussel en deze keer was “Das Untergang” van de EU-waarde en normen compleet. EU laat zich afpersen tot op het bot door ‘Sultan Erdogan’ die dagelijks de Persvrijheid en de Koerden vermoord en ondertussen in de Heroïne en IS-Olie handel zit. Nu is het wel enigszins te begrijpen, want die miljarden die de Sultan heeft afgeperst worden betaald door ‘Jan met de Pet’ in de EU en er leven pas 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens dus dat kan er ook wel bij.

Afpers Deal zo schandalig dat hij nog geheim is.

Dat moet zo goed crimineel gaan werken dat voor het eind van het jaar de normale vrije grenzen (Schengen) weer operationeel moeten zijn voor de Ratten in  pak. Tot die tijd kunnen de Vluchtelingen die gestrand zijn voor de muren van bijv. Macedonië en de “Jungle van Calais” gewoon Diederik samsom vliegend tapijtcreperen. De Balkanroute wordt afgesloten met Barbarijse zeeroverij van ‘Sultan Erdogan’ waardoor het voor vluchtelingen zinloos wordt om de overtocht naar Griekenland nog te wagen in hun “Totenschiffen”.Nog niet alle misdadige  capitulatie details zijn uitgewerkt. De corrupte, laffe Europese leiders nemen daar de komende dagen voor. Op de volgende top op 17 maart moet dan alles in Duivelse kannen en kruiken worden gebracht. De Sultan krijgt miljarden meer en visavrij reizen voor de ‘Grijze Wolven’ in Europa wordt ook naar voren gehaald. In ruil nemen de Turken alle miljoenen vluchtelingen dood of levend terug als Slaven. Na het einde van deze ‘Capitulatie-Top’ heeft zich nog een diplomatiek incident voorgedaan bij de Pers briefing, die de ‘Mainstream&maffia-media’ niet mocht uitzenden. De PvdA EU vice Voorzitter Frans Timmermans probeerde steeds huilend van blijdschap voor de camera’s te komen en bralde ‘geniet van de mooie EU en onze nieuwe leider ‘Sultan Erdogan’ en dood aan Dictator Poetin en Wilders met zijn de Gelukzoekers ’. Timmermans werd hardhandig door de Paleis lijfachten van de Sultan verwijderd, want zij dachten dat hij een ‘Onreine Roemeense Christen hond bedelaar’ was, die ontsnapt was uit de ‘Rotterdamse- Slaven- Havens’ van de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’.