( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM- Normen en waarde?Voor wie dan wel?’Captain Gay Eurlings’ aangeklaagd voor zware mishandeling van een vrouw.Wie van de Royals en Top Politici volgt?Cameil Eurlings
Is NL een Royal ‘Doofpot-Schurkenstaat’ van de Ratten in pak (Video).Wat denkt u zelf? De ‘PvdA Begrafenisondernemer Samsom’ vindt van niet. Hij liet kort geleden tijdens zijn partij Grafrede te Amersfoort weten juist berentrots te zijn op “ Don Corleone Rutte-2” en zijn ‘Graai King Willem’. Enkele dagen geleden liet de PvdA ‘Graai-Burgemeester Besselink’ aka “De Zweep erover” door haar corrupte politie Thuiszorgmedewerkers haar Stadhuis uitslaan(Video). Prijsde de PvdA Kroonprins Asscher niet kort geleden nog de Werkgevers Voorzitter en Ras Kapitalistische fascist van de oude ‘Gastarbeider –stempel’ ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ niet de hemel in? Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de Royals en Top politici en ambtenaren kinderen  straffeloos seksueel misbruiken en mishandelen. Loopt de Top VVD-er Frits Bolkestein als Oorlogsmisdadiger al een kwart eeuw vrij rond de ‘intellectuele’ grachtengordel heer op stand uit te hangen in de Mainstream&Maffia-media. Maar nu is er nieuwe trend onder de corrupte Top ‘Graai en Naai Politici’ aan het licht gekomen: Vrouwen mishandeling.

‘Gay-Mark Rutte’ ontkent betaal homo relatie. Wordt Eurlings net zo beschermd als Top VVD-er en ex OM Boss ‘Pedo- Demmink’.(Bron:Revolutionaire.com)
De verrotte Parlementaire pers beroept zich nu schaterlachend op zijn zwijgrecht. Dat ze gecorrumpeerd zijn is bekend en dagelijks in hun berichtgevingen te constateren ,maar zijn het soms ook vrouwen mishandelaars ?

Topmodel-Call girl ingekocht door KLM om imago ‘Captain Gay-Camiel Eurlings’ op te poetsen.
Super Graaien en Lier ‘Captain Guy Camiel Eurlings’ betrapt op vrouwen mishandeling en heeft niet een dag in de cel doorgracht. Is dat klasse ‘VVD-Justitie’?Het corrupte blazoen van voormalig KLM-topman en CDA-kroonprins Camiel Eurlings is verder besmeurd door een aanklacht wegens mishandeling van een vrouw Callgirl. Zijn voormalige vriendin peperdure Callgirl Tessa Rolink heeft tevergeefs aangifte gedaan tegen hem, melden bronnen aan de Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Dat Eerste Kamer vol zit met corrupte ‘lobbyisten-Ratten’, wordt nooit schandaal in Nederland.Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
Emile Willem Mark
Daarnaast is de Eurlings persoonlijke vriend van King Willem, die achter de schermen nog heeft geritseld dat hij IOC-lid is geworden. De grote vraag is of hij kan aanblijven in die ‘Graai en Naai functie’ met deze aanklacht aan zijn  corrupte broek. Het verlies zou vergaande gevolgen kunnen hebben voor de Nederlandse corrupte sportbelangen. ‘Mocht de heer Eurlings op enig moment zijn Graai-functie neerleggen, dan kan Nederland geen aanspraak maken op deze zetel’, meldde het NOC*NSF eerder aan Quote en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De corrupte Top CDA-er moet zich verantwoorden voor een aanklacht wegens mishandeling en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, ingediend door een ex-fotomodel Rollink. Eurlings advocaat Geert-Jan Knoops laat ons weten dat zijn cliënt ‘niet inhoudelijk wil ingaan op deze affaire, en heeft daar zijn duistere  redenen voor.’ Er is namelijk achter de schermen alles aan gedaan om deze misdaad en het feit dat hij zo ruig is als een borstel in de Haagse Doofpot (Beerput) te houden en Eurlings uit de cel. Waarom de ‘Gay Captain’ zo angstvallig  zijn seksuele geaardheid in de kast wil houden net als zijn gabber in crime Rutte is ons een raadsel. Er is immers niets verkeerdst aan. Zijn de beide valse nichten wellicht bang voor Poetin of het Saudische Koningshuis ( ‘Vrienden’ van King Willem,Aboutaleb en Koenders)? De aanklacht is ingediend door een voormalig fotomodel woonachtig in het buitenland. Zij zou afgelopen oktober zijn aangevallen door Eurlings rondom een feestje, naar verluidt in Bloemendaal. De vrouw heeft daarbij onder meer oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog opgelopen, die nog steeds niet volledig is hersteld. Ingewijden hebben ons laten weten dat zij gedreigd had Eurlings en de King te gaan ontmaskeren dat hij Gay en corrupt is als hij niet een half miljoen zou betalen.

Liegende ‘Wife Beater Teeven’ betaalde wel 5 miljoen zwart aan zijn ‘Compaan in crime’ Cees Helman.’
Fred Teeven blauw oog
Eerder was de ‘VVD Griezel Teeven’ als Crimefighter Volksonderdrukker al betrapt op vrouwen mishandeling en ontelbare andere misdaden en ook die ‘VVD-Rat’ heeft nooit een dag in de cel doorgebracht.Wanneer worden de corrupte en gewetenloze Top Politici onder gedwongen begeleiding gesteld van de reclassering? Moordenaar Volkert van der Graaf heeft het niet nodig volgens de Rechter, maar de’ Top-Politici’ des te meer.

Balkenende begrijpt nu de Volkse onderwereld uitdrukking: Deze Bolide is een echte” Kuttenvanger”.
Jan Peter BalkenendeWaar is de zogenaamde normen en waarde campagne gebleven van Ex CDA Premier Balkenende’? Nou, die ‘Balkenende-Tokkie- campagne’ is om te beginnen zodra hij geen premier meer was direct verdwenen en ging hij gelijk rond scheuren als een  ‘Loek Hermans-Sugar Daddy’ in een Porsche “Kuttenvanger” van 1,5 ton. Daarnaast zijn alle fractievoorzitters van de Tweede Kamer verdachten van een ambtsmisdrijf en wordt de ene na de andere politicus( en ‘journalist’) betrapt op liegen, liederlijk pervers misdadig gedrag, declaratie fraude en Witwassen, al dan niet als een  Wachtgeld ‘Wassila Hachchi-Profiteur’ in het buitenland.

Normen en en waarde? Voor wie dan wel?