( van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Waanzin ten Top in “Banana-Fraude-Nederland”: Opsporing verzocht Jan Boelhouwer Ivo Opstelten‘Teeven-deal’ bonnetje. Beloning 50.000,- euro omdat het crisis is voor ‘Jan met de Pet’.
‘Bral-Opstelten’ huurde zogenaamd nog gauw even weer een bevriende VVD-externe ict-specialisten in om het betalingsbewijs zijn zakken te vullen als een ‘Rat in pak‘ met het vinden van het bonnetjs wat gewoon bij Teeven in zijn la lag. Hij kon het gewoon niet laten als oude demente VVD-Boef. Het is niet bekend of hij weer zijn oude jeugd ‘gabber in crime’ Jo van den Hanenberg heeft ingehuurd, die onlangs nog 1.5 miljoen euro in zijn corrupte mik had gevangen voor een flut rapportje dat zo de prullenbak in kon. Het bonnetje was nu opeens binnen twee dagen boven water, terwijl Opstelten aan de Kamer had gemeld dat er al tien jaren lang geen bewijs te vinden was. Met de schikking ‘Witwas -deal’ van Fred Teeven met zijn ‘gabber in crime Cees Helman was 4,7 miljoen gulden gemoeid.

Volgens de inmiddels afgetreden minister ging het om bijna 2 miljoen(kuch). Is Cees Helman misschien ook een lid van de VVD-Misdaadbende? Heeft Helman misschien net als bijv. Piet van der Pol, de ‘gabber in crime’ van  de VVD-er Jos van Rey ook de ( zwarte) VVD partij kas zwart gespekt?

De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland” met of zonder bonnetje De oppositiepartijen hebben nog veel vragen over de deal die Teeven destijds als corrupte officier van justitie
( die o.a. Brown dood wilde hebben) sloot met Cees Helman en waarover Opstelten als minister de Tweede Kamer verkeerd had geïnformeerd. Volgens ChristenUnie-leider Arie Slob moet de onderste steen boven komen, zodat de opvolgers van Opstelten en Teeven geen last meer hebben van het Witwas en Leugen ‘Pedo Joris Demmink-VVD-dossier’. Slob en de rest van de Tweede kamer hebben kennelijk geen flauw benul wat er allemaal nog meer voor (o.a. elite-pedo) vuiligheid in die ‘VVD Justitie- Doofpot’ zit, want anders had hij op zeker al een rol beroerte gehad.