(van onze perverse Internationale Elite-Gangster redactie)

Party time: David Cameron (centre) dances at the Pitt Club Ball at Cambridge University in 1987
Cocaine Party time: David Cameron (centre) dances at the Pitt Club Ball at Cambridge University in 1987

AMSTERDAM-NOIR-Een werkgroep van de Verenigde Naties die omstreden detenties onderzoekt, is het eens met Wikileaks-oprichter Assange dat hij al jaren onterecht vastzit in de ambassade van Ecuador in Londen. Dat meldde de BBC zowaar donderdag. Assange maakte zijn gedwongen verblijf in de diplomatieke vestiging in 2014 bij de VN aanhangig nadat hij vals beschuldig was door de ‘Zweedse Ruis-politie‘ van het lastig vallen van twee vrouwen. Dat lastig vallen noemt de ‘Mainstream&Maffia-media’ systematisch verkrachting. Deze twee vrouwen hebben nadien een comeet achtig carrriere gemaakt in Zweden en zijn nu beide miljonair. Deze ‘Zweedse politie-Ruis’ (valse) ‘getuigen-vrouwen’ doen ons veel denken aan de cocaine verslaafde prostituee Renetta van der Meer die Louis Hagemann levenslang bezorgde en de hysterische zussen Holleeder van ‘Pooier Peter R. de Vries’, die nu bezig zijn Willem Holleeder levenslang te bezorgen.

Hoeveel betaald Justitie aan Peter R. en zussen Holleeder om Willem levenslang te bezorgen.

Britse MI5 en Dutch AIVD&MIVD wisten van martelingen en moorden CIA.
De VN-werkgroep komt vrijdagochtend officieel naar buiten met de beslissing. De juridische experts hebben onder andere onderzoek gedaan in Groot-Brittannië en Zweden. De Jeanine Hennis Yab Yum laarzenAustralische klokkenluider vluchtte in 2012 de ambassade in en vroeg asiel, omdat hij uitlevering door Groot-Brittannië aan Zweden wilde voorkomen. Groot-Brittannië had een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd. Zweden wil hem verhoren vanwege valse Ruis misbruik beschuldigingen, maar Assange vreest terecht dat het land hem wil uitleveren aan de VS, alwaar hij zeker levenslang krijgt voor het naar buiten brengen van misdaden tegen de menselijkheid van de US en EU Elite. Wie is vergeten dat door Assange bijv. de ‘PvdA Snake in Suite Plasterk’ en zijn VVD Boss Call Girl Hennis-Plasschaert’  zwaar in de probleem kwamen met hun Drone leugens. De corrupte Britse autoriteiten houden de ambassade sinds de vlucht van Assange angstvallig in de gaten, wat inmiddels al meer dan 8 miljoen euro heeft gekost. Zodra hij naar buiten komt, wordt hij aangehouden, zo werd donderdag nog eens gemeld door de ‘Britse Ruis-politie’ van de Liberaal cocaïne snuivende ‘Dead Pig Fucker Cameron’(Bron: Dailymail).

Nederlandse Klokkenluider Kat zit gedwongen Ierland.

Formeel kunnen Groot-Brittannië en Zweden de beslissing van de VN-werkgroep naast zich neerleggen wat zij uiteraard doen. Want als het de Elite uitkomt vegen zij hun corrupte gat af met de VN. Het corrupte Britse ministerie van Buitenlandse Zaken liet donderdag al weten dat het Assange nog steeds moet uitwijzen van Obama en de NSA. Het Corrupte, onmenselijke, Liberale Ministerie weigerde antwoord te geven op de vraag of het geld dat het dag en nacht omsingelen van de Ambassade niet beter gebruikt kan worden om de 1 miljoen kinderen met honger te voeden .Assange kondigde donderdag aan dat hij de ambassade vrijdag rond het middaguur zou verlaten als de beslissing negatief voor hem zou uitvallen. Maar als hij wint, verwacht hij dat hij zijn paspoort terugkrijgt en dat het arrestatiebevel van tafel gaat. Nou, dat laatste kan hij wel vergeten in het land waar 1 miljoen kinderen honger lijden en miljoen arme sloebers in de kou zitten van de cocaïne snuivende Liberale ‘Pig Focker Cameron’.

 3.5 million children living in poverty in the UK is een lichtend voorbeeld voor Rutte&Asscher.
Mark Rutte En goorPikant in dit verband is dat Premier ‘Don Corleone Rutte’ Cameron een lichtend voorbeeld noemt voor hem en pocht persoonlijk bevriend te zijn(Bron NRC) met Cameron. Het is niet bekend of “Rutte&Gordon” ook dode varkens neuken in het ‘Haagse-Anaal-Banaal-Torretje’ of elders, maar verbazen zou het ons niet.