( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘VVD- MIVD’ voerde “Rot op Aboutaleb actie” naar “ISIS-Abattoir” tegen Ismail Selvi. Jeanine Hennis Yab Yum laarzen
De Nationale Ombudsman gaat onderzoeken of de militaire geheime misdaad dienst MIVD als een Loverboy drie Kamerleden heeft ’bewerkt’ om zich niet langer in te spannen voor oud-defensie-medewerker Ismail Selvi. Waarvoor er nog niemand van de MIVD is aangehouden in deze zaak moet u zijn bij de VVD Minister voor Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie ‘Bral Ivo Opstelten’. Wij vragen deze hoog bejaarde man niet meer om commentaar, aangezien hij toch altijd liegt.

MIVD pleegt aan de lopende band straffeloos misdaden. Ronald Plasterk ‘s AIVD weet van niets.
Joe Biden Ahmed AboutalebSelvi werd ten onrechte verwijderd als cadet van de officiersopleiding KMA in Breda, waar hij van 2008 tot 2012 een opleiding volgde. Selvi had te kampen met discriminatie en racistische pesterijen. Toen hij hierover aan de bel trok zou de MIVD van de VVD ‘Callgirl   Hennis-Plasschaert’ negatieve onware roddels over hem hebben rondgebazuind. Velen in zijn omgeving zouden door de corrupte (VVD)- MIVD zijn benaderd om ’te waarschuwen’ voor Selvi. Waarom is niet helemaal duidelijk. Was het omdat hij niet behoorde tot de categorie ‘Marokkaanse’ “Uncle Tom” Aboutaleb?

MIVD heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet” in de klem.
Defensieminister  ‘VVD-Call Girl  Hennis-Plasschaert’ heeft een maand geleden schriftelijk „verontschuldigingen” aangeboden aan Selvi wegens „het benaderen van meerdere personen in uw omgeving (en mijn Yab Yum laarzen ) ” door de MIVD. De geheime dienst zou haar boekje crimineel te buiten zijn gegaan, erkende de toezichtcommissie ( =commissie stiekem) op de geheime diensten, de CTIVD onder leiding van de Super VVD Rat Halbe Zijlstra. In de MIVD-gesprekken zou bewust een zeer negatief vals beeld zijn geschetst. „Die ’inbreuk op de persoonlijke levenssfeer’ was „onbehoorlijk” en buitenproportioneel, erkennen de toezichtcommissie én de defensieminister. De criminele en corrupte MIVD ambtenaren zijn verder op geen enkele wijzen bestraft, omdat men vreest dat zij anders de vuile was van gaan buiten hangen van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Het CTIVD-rapport naar de kwestie is door de minister gekwalificeerd als één van de vele criminele staatsgeheimen, maar Selvi en zijn advocaat stappen nu naar de Nationale Ombudsman. Advocaat Sébas Diekstra zegt aanwijzingen te hebben dat zelfs enkele parlementariërs door de MIVD zijn bedreigt en gechanteerd, omdat die hun steun introkken aan de weggestuurde KMA-cadet. De advocaat wil weten wat de geheime misdaad-dienst precies heeft gezegd tegen de drie bedreigde Kamerleden over zijn cliënt.