( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze Algemene Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir –De Witwas miljoenen van Starbucks verklaren de Porsche‘Kuttenvanger’ van Balkenende!
Het kabinet-Balkenende IV, een misdaad-coalitie ook wel in de wandelgangen de ‘Starbucks-coalitie’Jan Peter Balkenendevan ‘Shell-Beatrix’ genoemd bestond uit het CDA, de PvdA-hoertjes en de ‘Nep Christen’-Unie. Het regeerakkoord droeg het motto: ‘Samen werken, samen leven. In het regeerakkoord bralde de coalitie dat het ging om samenwerking voor “groei, duurzaamheid, respect en solidariteit”. Nou, nu blijkt maar weer eens wat dat inhoudt. Illegaal stiekem met miljoenen smijten naar de Multinationals en Elite-Gangsters op kosten van ‘Jan met de Pet’ in de hoop op een ‘Gaai-Farce-baan bij diegene die zij vol gedauwd hebben met subsidies en belasting ontwijking dealtjes. Nou, dat is het gros van de Kabinet’s leden Balkenende IV’  zeer goed gelukt. Het Kabinet bestond uit een stel gewetenloze, corrupte Boeven van heb ik jou daar, zoals de ‘VU Declaratie Boef Wouter Bos’ en ‘Captain Gay Eurlings’ en de’ Super CDA Rat Maxime Verhagen’ en de ‘PvdA Eunuch Bert Koenders ‘om maar een paar van die Ratten in pak te duiden.

Starbucks heeft zelfde duistere Belasting voorzieningen als King Willem in “Banana-Fraude-Nederland”.Hofnar Mark Rutte staan pal achter zijn King en de de acht ‘VOC- multinationals’.

Voor niks gaat de zon alleen op voor Ratten in pak en King Willem in “Banana-Fraude-Nederland”.
Balkenende IV
De corrupte en gewetenloze Nederlandse Heersende Politieke Orde heeft sinds 2009 voor miljoenen belastingvoordeel illegaal gegeven aan Starbucks om dat zij zo arm zijn konden zijn wel in het kader ‘Samen werken, samen leven wat miljoenen gebruiken. Dat laatste feit gaat zelfs de ‘EU-Graai-Nazi’s’ te ver. Volgens Europees commissaris van Mededinging Margrethe Vestager is dat verboden criminele staatssteun ten kosten van de burgers, melden bronnen aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Staats-NOS. In totaal gaat het om 20 tot 30 miljoen euro. Dat geld moet Nederland direct bij Starbucks terugvorderen. De VVD EU Mercedes,RAI  Oekraïne vertegenwoordiger ‘Neonazi Hans van Baalen’ heeft onmiddellijk aangekondigd zich tegen de eis van Margrethe Vestager te gaan verzetten. Hij noemt het een schande dat men zo een mooie eerlijke subsidie aan zijn politieke vrienden zwarte sponsoren van het ‘Groot Kapitaal TTIP’ nu opeens wil terug vorderen.

Amazon knalt 17% omhoog bij opening, Bezos $8 mlrd rijker.Vandaag 15000 kinderen gestorven van de honger.Mark Rutte: “ha,ha, ha, haha”!
Als beloning voor Balkenende zijn vele subsidie fraudes werd hij 31 januari 2011 kondigde ‘Witwas centrale Ernst & Young’ aan dat vanaf 1 april 2011, ‘Kuttenenvanger Jan Peter Balkenende’ als ‘Graai-partner’ toetreedt tot Misdaadgroep Ernst & Young Nederland. Er wordt op zijn rijke corrupte internationale ervaring gerekend voor het verlenen van (duister) advies aan de Fraude-klanten van de Graai-onderneming en aan het internationale Top Gangster management van de groep. Hij krijgt een leidende rol toebedeeld bij de initiatieven die Ernst & Young ontwikkelt in Nederland en België, zowel voor de invulling van het eigen beleid op het vlak van Corporate Responsibility( zie:Top 100 Corporate Criminals of the Decade)  als voor de dienstverlening aan de misdadige cliënten. Hierbij zal hij voornamelijk de klanten bijstaan die actief zijn op het snijvlak van de publieke en de private misdaad- Starbucks sector. Balkenende is trekker van de ‘Dutch Sustainable Growth Coalition voor Elite-Gangster die weigeren belasting te betalen’, een samenwerkingsverband van acht  Mark Rutte En goorMisdadige multinationals die zich gaan inzetten voor duurzame groei ontduiken van belastingen wereldwijd en het opstrijken van criminele subsidies. Dat mede daar door zes miljoenen kinderen per jaar sterven van de honger zal de Graaien Zakkenvullers een worst zijn. Ook het gros van de Top Bestuur-Gangsters van de acht multinationals scheurt rond in ‘Kuttenvangers’. De Deense eurocommissaris legt Nederland geen boete op, want die moet dan toch weer door de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ worden betaald. Dus boetes zijn totaal zinloos. Waarom zij die betrokken ex bewindslieden en de Top van Starbucks niet laat arresteren is vooralsnog een raadsel, of juist niet?In totaal gaat het om 20 tot 30 miljoen euro. Om hoeveel miljarden het totaal gaat bij alle Multinationals wordt angstvallig geheim gehouden. Maar was staat de illegale subsidies aan de Multinationals het bedrag dat bezuinigd ( 17-50 mijared) is door het “Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Gordon” verre overstijgt. Dat geld moet Nederland direct bij Starbucks terugvorderen. De Deense eurocommissaris legt Nederland geen boete op.Morgen komt de Europese Commissie naar buiten met zijn definitieve oordeel. Het precieze bedrag wordt dan nog niet bekend, omdat dat afhangt van de meest recente duistere omzetcijfers van Starbucks.

Roosterrecept voor Oplichting met goedkeuring van het “Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte $ Asscher”.
De Amerikaanse koffieketen mocht van het corrupte  ministerie van Financiën van de ‘PvdA Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ ( Dijsselbloem gaat na de komende verpletterde verkiezing’s nederlaag naar de grootste Misdaadbank van de wereld Goldman en Sachs) jarenlang royalty’s voor een recept voor het roosteren van koffie overmaken aan een brievenbusfirma in Engeland.Pure oplichting! Die jaarlijkse royalty’s waren bijna net zo hoog als de winst in Nederland(Kuch). De royalty’s werden voor de fiscus van de winst afgetrokken, waardoor Starbucks jarenlang nauwelijks belasting betaalde in “Banana-Fraude-Nederland”.

Vestager oordeelt dat het betalen van die royalty’s vooral was bedoeld om winst weg te sluizen en dat mag niet.

Tot Slot: Imbeciel? Stem dan PvdA en VVD, CDA, CH voor Eerlijk delen en blijf staren naar de NOS.