( van onze Internationaal Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Waanzin van het Neo Liberale fascistische Casino Kapitalisme in beeld.
Het Graai-aandeel van hongerende kindereninternetleverancier Amazon is vrijdagmiddag 17% hoger geopend, terwijl in diezelfde tijd 600 kinderen  (elk uur) kinderen stierven van de honger. Daarmee werd grootaandeelhouder en Topman Gangster Jeff Bezos in één klap $8 miljard rijker. Hij heeft er niet een minuut voor hoeven werken. Mark Rutte heeft Jeff namens het Lieg en Bedrieg Kabinet gefelicieerd met het behalen van dit mooie resultaat. Rutte: “wat Jeff kan, kan iedereen. Jeff bewijst dat de Vrije Marktwerking waar de VVD voor staat het beste systeem ter wereld is en daar is mijn PvdA het ook mee eens.” ‘Playboy Samsom’ legt de stervende kinderen en Jeff met zijn miljarden  uit.

 

Crisis? Honger? Armoede? Werkloosheid? Uitbuiting? Hommeles? Voor wie dan? Niet voor Jeff en zijn Elite Gangster gabbers in Crime.

Amazon verraste donderdagavond de hele corrupte Graai-analistengemeenschap. Die verwachtte een fiks verlies. Maar Amazon boekte juist een aanzienlijke winst over het afgelopen kwartaal, van $92 miljoen. Ook het operationeel resultaat van $464 miljoen was veel beter dan de marktkenners met $257 miljoen hadden ingeschat.

Een persoon $8 miljard rijker en zes miljoen dode kinders per jaar van de honger. Is dit Criminele Waanzin of niet?
Nabeurs won Amazon donderdagavond laat al fors in de grijze handel. Omgerekend werd Bezos met die virtuele winst $7 miljard rijker op zijn aandelenpakket. Zijn belang werd bij de openingskoers vanmiddag goed voor dik $48 miljard. Bezos is de op zes na rijkste Elite-Gangster ter wereld. De beurswaarde van Amazon bedroeg bij de openingskoers $227 miljard.