( van onze drGoebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dat Eerste Kamer vol zit met corrupte ‘lobbyisten-Ratten’,wordt nooit schandaal in Nederland.
PVV-leider Wilders vindt FBI posterde Tweede Kamer een corrupt nepparlement met “Twee Petten” en daar heeft hij gelijk in. Bij de Algemene Bral Beschouwingen in de Tweede Kamer zei hij dat het verschil tussen de Kamer en de bevolking levensgroot is en dat weet inmiddels iedereen. Denk alleen maar aan de extreme Luxe Wachtgeldregeling, die de Tweede Kamer zichzelf heeft gegeven en ‘Jan met de Pet’ in de ‘Slaven-Werklozen- kampen’ van PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ zit. Ook dient er zich een nieuw probleem aan dat angstvallig uit de Mainstream media wordt gehouden. Steeds meer Nederlandse Homeless mensen mengen zich nu onder de Vluchtelingen en hopen hiermee ook Bed,Bad en Brood en een dak(Video) boven hun hoofd te krijgen. Over dit laatste feit zwijgen Jan Vos en Pechtold en het Lieg en Bedrieg Kabinet als het graf!

Eerlijk Delen is een losse flodder van de PvdA in dienst van het Fascitische Casino Kapitalisme in “Banana-Fraude-Nederland” .

Dus feitelijk zei Wilders niet nieuws, maar alleen wat iedereen al weet in Nederland, behalve de Zakkenvullers in de Tweede en Eerste Kamer en dat glashard Alexander pechtoldDemocratie blijven noemen.Wilders verwees naar het moment, gisteren, dat hysterische Kamerleden applaudisseerden toen de over sekste ‘Yuppie Kasteelheer Pechtold’ gemeenten bedankte die asielzoekers ‘Oliedollar Vluchtelingen’ opnemen naast of in Volksbuurten of leeg staande gevangenissen, zoals de voor Nederlandse gevangenen onbewoonbaar verklaarde Koepel te Haarlem. Dat is het ‘menswaardige’ beleid waar Jan Vos en Pechtold zo trots op zijn! Volgens Wilders ging dat applaus in tegen de wil van miljoenen Nederlanders en ook daar heeft hij gelijk in. Bovendien is het algemeen bekend dat de kinderen van Pechtold jaren lang gedacht hebben dat Zwarte Pieten vluchtelingen waren en altijd rond Sinterklaas als de eerste Zwarte Piet in hun straat verscheen angstig aan Papa Pechtold vroegen direct de politie te bellen.

Lef van een ‘Labbekakker Yuppie Pechtold’ die 11 jaar over zijn Kunstenmakers ‘studie’ heeft gedaan en nog nooit een Vluchteling bij hem in zijn Villa wijk heeft gezien.
Pechtold vroeg zich af “waar Wilders het lef vandaan haalt om tegen andere Kamerleden te zeggen dat ze de bevolking niet vertegenwoordigen en hij Pechtold nog nooit in zijn Villa wijk een Vluchteling heeft gezien”. Volgens hem zegt Wilders in feite dat hij het volk is. “Stop met zeggen dat Kamerleden niet meer vertegenwoordigen waar ze democratisch met leugens op gekozen zijn en hoe zij straffeloos hun zakken vullen. Dat hebben we in de geschiedenis te vaak meegemaakt”, bralde Pechtold. Met dat laatste staat wel vast dat Pechtold lijdt aan ‘Yuppie projectie’.

‘Onderkruiper Jan Vos’ is dienaar van het Groot Kapitaal(= VVD en fascisme ). Even een geheugen opfrisser :’Witgewassen Marcouch’: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk”.
PvdA-Kamerlid Vos twitterde dat Wilders met zijn uitlatingen openlijk de kenmerken toont van “fascistoïde leiderschap”. Hij zei later dat hij bij die tweet blijft. Rob Oudkerk Samosm, SpekmanVolgens het PvdA-hoertje van de VVD-misdaadgroep Jan Vos zijn de uitlatingen fascistoïde, omdat de democratie wordt ontkend en het volk wordt opgeroepen om in verzet te komen tegen zijn onderdrukkers en uitbuiters de ‘PvdA kleptomanen partij’  en de ‘VVD Graai en Zakkenvullers misdaadgroep’. In een reactie dáárop zei Wilders dat Vos niet goed bij zijn hoofd is en ook daar heeft Wilders weer feitelijk gelijk in. Wilders beschouwt de  fascistoïde uitspraak van Vos als een verkapte oproep om hem wat aan te doen en dus schaart Vos zich ook nog aan de zijde van het ISIS-abortoir. Het Nederlands Debat Instituut heeft Geert Wilders (PVV) uitgeroepen tot de beste debater van de Algemene Politieke Beschouwingen; hij heeft daarmee de Debatprijs 2015 in de wacht gesleept. De jury van de debatprijs bestaat uit Roderik van Grieken (directeur Nederlands Debat Instituut), Jaap de Jong (hoogleraar Journalistiek en Nieuwe Media Universiteit Leiden) en Donatello Piras (hoofdtrainer, gespreksleider en debatanalist Nederlands Debat Instituut). En dat laatste kan de aan  de’ PvdA Hoogmoed waanzin lijdende Jan Vos’ en Pechtold in hun Zakkenvullers broek stoppen.

Twitter PvdA Jan Vos Geert Wilders