( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat gisteren niet ter sprake kwam in het ‘Staats-NOS Nieuwsuur debat- gebral’ m.b.t. de StatenJanHoekema MarleenBarth verkiezing van de Oude politieke ‘Ratten in pak’ zoals de bejaarde VVD  ‘Graaier en Naaier Loek Hermans’ en de corrupte PvdA Gangsterin Marleen Barth staat hierna: Participeer mee: Sinds het begin van de ‘Jan met de Pet’ crisis in oktober 2007 hebben Bankiers-gangsters en Graai-verzekeraars in Londen 91 miljard pond (bijna 124 miljard euro) aan Bloed-bonussen verdeeld. Dit jaar loopt het totaalbedrag naar verwachting op tot boven 100 miljard pond. Dat stelde de Britse campagneorganisatie Robin Hood Tax maandag tot grote schrik van de VVD-Misdaadgroep en hun Engelse zuster Misdaad-partij de Tory’s van Monster David Cameron.

De Untermensch en de übermensch in “Banana-fraude-Nederland”.

De organisatie wil de financiële criminele  miljarden transacties belasten en de opbrengst gebruiken om armoede en klimaatverandering te bestrijden. Robin Hood Tax ziet in de enorme bonusbedragen het bewijs dat het Verenigd Koninkrijk en de rest van de EU verdeeld is in twee klassen, te weten de Untermensch en de übermensch . ,,Er is een onhervormde financiële misdaad-sector die enorme beloningen ( belasting vrij) opstrijkt, terwijl de rest met de brokken zit en amper normaal kan rond komen”. De organisatie, die zegt de steun te hebben van onder meer Angela Merkel, miljardair George Soros en Nobelprijswinnaars als Joseph Stiglitz en Paul Krugman, pleit dan ook voor een veel harder beleid vanuit de overheid. ,,Het is duidelijk dat het zachte beleid van die half gare types als de Dutch PvdA Minister van financiën voor de Rijken Jeroen Dijsselbloem dat tot nu toe is gevoerd niet heeft gewerkt. Het resultaat is een misdaad- sector die zijn weerga niet kent en zichzelf op het waanzinnige af royaal bedruipt ondanks een aaneenschakeling van schandalen en misdaden”.

Opmerking:  Nog nooit vertoont. PvdA volgt Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op PvdA.  Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP.

Stem bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!