( van onze PvdA Bestuur-Gansster redactie i s m onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Een PvdA Bestuurder kan het stelen niet laten. Hij besteelt de massa met de wet in de hand of hij steelt zonder de PvdAwet in de hand. Maar stelen moet hij doen. En waarom ook niet? Voor het stelen en frauderen is de kans dat de dader na betrapt te zijn dat hij de gevangenis in gaat nog geen 1 procent in “Banana-Fraude-Nederland”. Kijkt u het “Elite-Gangster Billboard” er maar eens op na hoeveel dieven en fraudeurs niet vervolgd zijn en gigantisch hun zakken hebben gevuld. En wie kritiek durft te hebben op de stelende PvdA-ers kan rekenen op een woedende triade van de Partijleider de dronkenlap Spekman van die kleptomane partij. Voormalig Statenlid Bahattin Erbas, die in 2014 opstapte bij de PvdA-bende na een geruchtmakende fraudezaak en vervolgens een eenmansfractie begon als kleptomaan, heeft zich wederom schuldig gemaakt aan stelen en frauderen. Hij gaf het afgelopen jaar meer dan tweeduizend euro uit aan zaken die niet van de fractievergoeding betaald mochten worden. Daarnaast is hij de provincie Zuid-Holland uitleg tekst en uitleg schuldig over een bedrag van 7.000 euro. Hij heeft voor die misdaden tot heden nog geen dag in de cel gezeten. Maar eerlijk is eerlijk de VVD declaratie boeven, zoals Mark Verheijen hebben ook nog geen dag in de cel gezeten. De cel is er alleen maar voor het ‘Klootjesvolk als zij bijv. hun Wurg-Boetes niet kunnen betalen of betrapt zijn op het stelen van een Kip in een Supermarkt omdat zij anders niet te eten hebben. Is er nog een eerlijke PvdA’er? Weet u er eentje? Laat het ons dan weten.

Volgens Omroep West krijgen alle  Graai-partijen in de Provinciale Staten 16.500 euro per fractie en 8.500 euro ( = is markant een jaar uitkering voor een alleenstaande bijstand gerechtigde) per Statenlid dat alleen is bedoeld voor ondersteuning van Statenwerk.

Accountantskantoor PriceWaterhouseCoopers heeft onderzocht waar partijen hun vergoeding aan hebben besteed in 2014. ‘Eenmans Graai-fractie’ Erbas blijkt vorig jaar 2.323 euro te hebben uitgegeven aan zaken, zoals cocaine en hoeren en/of schandknapen waarvoor de vergoeding niet is bedoeld. Daarnaast heeft Erbas nog een bedrag van 6.953 euro besteed, waarover Erbas dermate weinig informatie wilde geven dat er niet vastgesteld kan worden of dit geld daadwerkelijk correct is besteed.

De ‘Corruptie-Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”. Corrupte Dutch ambtenaren completly out of control. Plasterk weet van niets.

https://youtu.be/afJiQ7CrO_0

Bahattin Erbas werd begin 2014 door de corrupte partijtop van de PvdA-bende gedwongen om af te treden vanwege een geruchtmakende Mega fraudezaak op het Haagse stadhuis. Als één van de vele corrupte ambtenaren stuurde hij bijna twee jaar lang vervalste rekeningen voor niet verrichte diensten naar de gemeente. Het bij elkaar gegraaide kapitaal gebruikte de linkse politicus om te kunnen leven als ‘Graai-King Willem’. Voor deze misdaden kreeg hij van de rechter een taakstrafje. Ook moest hij 40.000 euro terugbetalen aan Den Haag, wat hij nooit heeft gedaan. De in Bestuur kringen relatieve kleine fraudeur Erbasis heeft toch een mooi plek van ons gekregen op het “Elite-Gansgter Bilbord” waar het krioelt van de PvdA bestuurders Zakkenvullers. Bahattin Erbas heeft laten weten deze stom in een glaswater rustig af te wachten en dat hij de toekomst met vertrouwen te gemoet ziet Hij denkt zelf dat er nog wel een Burgemeester’s baantje voor hem in het verschiet ligt of anders gaat hij net als alle andere betrapte dieven en fraudeurs gewoon het Luxe Wachtgeld in.