Gerrit Zalm
Breaking News: ‘VVD Top ‘Drag Queen Gerrit Zalm’ biedt zich aan King
Abdullah om zijn Harem aan te vullen.

Nieuwe vorm van afpersing: Boycot af te kopen by  ‘Top Crimineel Koning Abdullah’ van Saudi-Arabië.

King Abdullah eist steniging Geert Wilders.

Saudische ‘Pr-omkoop-afpers-bureaus’ profiteren door ‘Farce- boycot’ van Super Elite-Gangster Koning Abdullah van Saudi-Arabië.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Waarom wordt de USA of China of Rusland ook niet geboycot? De Maffia familie Abdullah kijk wel uit, want dan krijgt de hele Familie in no time een Drone in hun ‘Royl-reet ‘en worden al hun Bloed Olie-miljaderen bevroren( = gejat) in het Westen . De beslissing van de Super Crimineel en Mega mensenrechten schender Koning Abdullah van Saudi-Arabië Nederlandse bedrijven te boycotten, pakt goed uit voor hun pr- omkoop-bureaus in het Arabische land. De Staats- nieuws propaganda site Arabnews van King Abdullah meldde woensdag dat dergelijke Omkoop-afpers kantoren( ook weer eigendom van de Maffiafamilie Abdullah ) hun handen vol hebben aan opdrachten om het imago van Nederlandse bedrijven op te ‘poetsen’. Wat moet er dan in godsnaam worden opgepoetst? De Dutch AIVD van ‘IJdeltuit Ronald Plasterk ‘weet weer van niets.

Leest u maar hoe het er toe gaat in die Dictator-landen in “Steven Brown Gangsta’s Paradise (2008).”
Steve-Brown-in-Gangsta's-Paradise wereldwijde corruptieOppoetsen is hier dus een eufemismen voor een nieuwe vorm van omkoping-afpersing middels zogenaamde  campagnes, die er voor moeten  zorgen dat de bevolking zich niet tegen de bedrijven keert(kuch). De bevolking wordt er dagelijks keihard onderdrukt, de Homo’s worden dood gestenigd ( bron Amnesty) of opgehangen, Christen sluipen als een dief in de nacht door de straat, mensenrechten activisten worden na pittig te zijn gemarteld opgeborgen in kelders waar nooit geen dag licht komt. Maar het Nederlandse bedrijfsleven moet zij imago oppoetsen en de PvdA ‘Draaikont Frans Timmermans’ doet het dun door de arbeiders verraders broek.

‘Fatsoenlijke’ Onno Hoes gestenigd’ onder het genot van een snuifje cocaïne tijdens machtsoverdracht.
Onno Hoes heeft ook nog spontaan aangeboden als fatsoenlijk Top VVD-er en Burgemeester van Maastricht om samen met zijn eega Albert Verlinde (Schanknapen blijven thuis in de kelder) een reclame campagne te lanceren in Saudie- Arabië, die slechts 100,000,- dollars kost.
Albert Fart-VerlindeHet VVD- echtpaar was zelfs bereidt die campagne persoonlijk aan de King  van Saudi-Arabië aan te bieden. Dat heeft Gay Mark Rutte afgeraden( zou Rutte wel levent terug komen als Gay zijnde?). Officieel omdat hij ze niet kan missen in Nederland, maar Homo-en pedo- kringen rond de regering lieten ons weten dat zij vreesde dat het echtpaar ter plekke publiekelijk in een ‘Saudi-Hang the Homo’s-Show’s‘ zou worden dood gestenigd.

De Grootste ‘Scam-Afpersing’ van de eeuw door de ‘Maffia Familie Abdullah’ is Discovery Channel en de Dutch AIVD even ontgaan.
Veel Nederlandse bedrijven zijn bang gemaakt door de sluwe crimineel Abdullah dat hun verkopen inzakken door het optreden van Geert Wilders. Pr- Maffia-bureaus van Abdullah c.s. monitoren de Saudische pers van weer de Abdullah c.s en kunnen snel optreden als de niet bestaande publieke opinie dreigt te verslechteren. Volgens Ahmed Abdullah ( neef van King Abdullah ) van een pr-Afpers-kantoor in Jeddah stromen de opdrachten binnen van de Nederlandse bange, zwaar bedreigde bedrijven. „Er is grote vraag van Nederlandse firma’s voor crisismanagementprojecten om hun belangen in Saudi-Arabië te beschermen”, zei hij tegen Arabnews. „De contractwaarde van zo’n afpers-project is al snel meer dan 20.000 dollar laat hij gierend van het lachen weten.”

Volgens dr. Fadal Abu Al-Ainan, ( aangetrouwd met de Maffia-Familie Abdullah ) economisch adviseur van meerdere Saudische bedrijven, is de private sector in zijn land langzaam met het instellen van sancties. Verscheidene bedrijven weigeren zelfs en kiezen er juist voor de gemeenschappelijke belangen te beschermen die ze met Nederlandse firma’s hebben. Wel heeft hij een waarschuwing. „We zullen een grote terreurcampagne zien gericht op klanten op de Saudische moorddadige onderdrukking ‘s markt om niet langer Nederlands te kopen als de Nederlandse regering weigert Wilders te stenigen of aan een lantaarnpaal op te hangen naar goed fatsoenlijk Saudisch gebruik.”