(Van onze Wie neukt en Moord wie prive redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Willem Holleeder is niet langer meer hersendood.Willem is er klaar mee dat OM en hun infiltrant Peter R. hem alle onopgeloste liquidaties (video) sinds de Tweede Wereldoorlog in zijn Knuffel-Crimineel Monsterschoenen schuiven. De Passage-Liquidatie proces is weer van start gegaan.En wie Peter R de Vries en Jan Meeussteelt gelijk weer in de eerste dagen de Riool-show? Dat is Peter R. de Vries de voormalige loopjongen van Willem Holleeder! Deze keer ging het over ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ zijn optreden in eerste aanleg waar hij toen aan acute geheugenstoornis leed inzake zijn hand en spandiesten voor Holleeder. Even een geheugen opfrissertje: Peter R. pleegde toen kennelijk gedoogd door het OM straffeloos meineed voor zijn voormalige boss Willem Holleeder. Als bewijs van deze meineed zie het hierna volgende video.Misschien iets voor de verdediging.

Hoe dat precies zit en nog veel meer vuiligheid van Peter R. De Vries en zijn hysterische Judas hulptroepen de zussen Holleeder en ‘NRC Trol Jan Meeus’ zal Willem Holleeder persoonlijk medio oktober exclusief gaan onthullen bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Pikant in dit verband is dat justitie niet de beide zussen vervolgd voor:
1.Het in strijd met de wet illigaal opnemen van gesprekken, terwijl Willem Holleeder al gedetineerd zat.
2.Daarnaast heeft Astrid Holleeder Wet en Regelgeving m.b.t. Gedragscode van advocaten geschonden.

Wij kunnen hier wel vast een tipje van de sluier oplichten van de komende onthullingen van Willem Holleeder inzake de moord van Thomas van der Bijl. De enige misdaadjournalist die naast Volksnieuws uit Amsterdam-Noir daar tot nu toe ooit een waar woord aan durfde te publiceren was Gerlof Leistra. De rest van de z.g misdaadjournalisten doen het dun in hun broek van angst voor Peter R. De Vries  Maffia-Boss John de Mol.

Door Bondtehond:

Bondtehond Peter R. de Vries

Voor het hele artikel:“Liquidatieproces Passage na zomerrecess hervat met eerste regiezitting”.