AMSTERDAM-NOIR-Het was opvallend gisteren te moeten constateren dat Rutte moeizaam liep en niet een keer tijdens het debat mark en goorging zitten. Kwade Haagse tongen en RTL -Riool Valse nichten Boulevard beweren dat de oorzaak daarvan gelegen is in de ‘Anaal-banale intermezzo’ met Gordon van de dag ervoor.De RVD heeft de Parlemtaire pers opdracht gegeven geen mededelingen te doen over de gesteldheid van Rutte zijn ‘VVD-Gay-Derriere’. En zoals gebruikelijk heeft de Parlementaire pers uiteraard gehoor gegeven aan deze opdracht. Rutte staandend en met een gezicht of hij drol aan zijn kont had hangen: ‘Dikke Ik’, ‘Mongool‘ en Labbekakkers te kort door de bocht.
Premier Godfather Mark Rutte heeft geen kritiek geuit op werklozen die een honger uitkering aanvragen omdat zij geen bonus ontvangen en niet bijvoorbeeld direct aan de slag gaan als schandkaap of prostituee. Rutte: “Er is werk zat. Ik ken genoeg Top VVD’ers als bijv. Onno Hoes of Loek Hermans of Jorris Demmink of Gordon of Joling waar gezonde werkloze (wanhopige), lekkere Volks jongens en meiden direct aan de slag kunnen. De enige die wat mij betreft recht op een uitkering heeft is mijn King Willem en die geef ik dan ook 110 miljoen per jaar belastingvrij en no questions asked, ha,ha,ha”.

Hij baalt ervan dat dat misverstand is ontstaan tijdens een speech over de Dikke-Ik-mentaliteit enkele maanden geleden. Dat loog de premier donderdag in de Tweede Kamer tijdens een debat over zijn omstreden rede eind mei op een VVD-congres. Hij kreeg een staande ovatie van zijn Parlemenaire Pers en zijn PvdA-hoertjes in de Tweede kamer.
Hij erkende dat zijn formulering destijds te kort door de bocht was. Hij maakte nu duidelijk dat hij kritiek uitte op werklozen die hun energie uitsluitend op een uitkering richten, in plaats van een baan te zoeken. De meeste werklozen willen snel weer aan de slag, aldus Rutte. Die kunnen hem aan hun kant weten, bezwoer hij als een Ras VVD Leugenaar.
De Tweede Kamer is donderdagmiddag begonnen met het uithoren van Rutte over zijn uitspraken over de ‘Grote-Dikke-Ik-mentaliteit’ in Nederland. Rutte mopperde eind mei tijdens een VVD-congres voor de Show over  zijn VVD-bankiers met forse bonussen, maar meende het over mensen die harder achter een uitkering aangaan dan achter een baan. Hij zei te streven naar een samenleving die is gebaseerd op de „waarden van hardwerkend  V.O.C-Nederland”.

Ari Slob kon Rutte niet aankijken zonder aan de zonde van Sodemie te moeten denken.
Arie Slob van de ChristenUnie vroeg het debat aan. „Ik zie in de speech van de premier en in dit debat een opening. Een opening om aan het begin van het nieuwe politieke seizoen de oorverdovende stilte te verbreken in de politiek als het gaat over normen en waarden.” Dat is volgens Slob hard nodig: „Anders wordt politiek een opgesmukte vorm van boekhouden.”
„Normen en waarden zijn meer dan een achtergrondmuziekje bij het politieke debat.” De premier heeft volgens hem zelf „te weinig oog voor de onderliggende oorzaken van de Dikke Ik: het woekerende individualisme.” Slob had de nacht voor het debat nachtmerries gehad bij het idee wat er zich de dag ervoor in zijn Heilige Torentje mogelijk aan sadomie tussen Gordon en Rutte had afgsepeeld liet hij in vertouwen weten. Maar hij durfde zijn opvattingen inzake sodomie niet te openbaren uit vrees door de Duivel uit de Tweede Kamer te worden vebannen.