(Van onze dr Goebels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Oprotten’ en ‘Sterven maar‘ is de oplossing die waanzinnige Mark rutte Aka Sterf maarRutte en zijn ‘Uncle Tom Aboutaleb’ voor ogen staan voor de Gouden Eeuw van het hedendaagse BV-NL V.O.C. In de Haagse Riool wandelgangen gaat het Anaal-Banale gerucht dat Rutte zijn oplossing ‘Sterven maar’ ook met Gordon in Het Torentje als oplossing had besproken voor de eenzame arme ouderen. Wat Rutte en Gordon kennelijku is ontgaan is dat tijdens de Gouden Eeuw van de VOC de gay guy’s ook moesten ‘Oprotten’ en ‘Sterven maar’. In die zin is Rutte met zijn dr Goebbels uitspraak ‘Sterven maar’ wel weer compleet terug in de Gouden Eeuw van de VOC. Bovendien waarom horen wij Rutte en zijn ‘PvdA Uncle Tom Aboutaleb’ nooit met hun oplossing ‘Oprotten’ en ‘Sterven maar’ voor de Bankier en Bestuur-Gangsters oftewel de ‘Ratten in Pak’.

Waanzinnige Rutte: Terug naar de Bloederige Gouden Eeuw van de V.O.C.
Joe Biden Ahmed AboutalebIedereen bij zijn volle verstand en lege portemonee weet toch inmiddels wel dat Jan met de pet 100.000 keer meer last  terreur heeft van die Graai-groep dan van die paar verdwaasde baardmannen die zichzelf vrijwillig aanmelden bij het IS Abattoir. By the way het IS Abattoir streeft toevallig net als Rute en Aboutaleb ook het herstellen van hun Gouden Islam Eeuw na en laten die twee Gouden Eeuwen nou net niet  zoveel van elkaar verschillen als het gaat on de rechten van de gay guy’s.
Wat premier Mark Rutte betreft kan de naar terreurbeweging Islamitische Staat (IS) overgelopen sergeant van de Koninklijke Landmacht beter sterven in oorlogsgebied dan dat hij ooit nog terugkeert naar Nederland. Dat zei hij vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

De premier reageerde daarmee op de vraag of hij nog steeds achter zijn standpunt staat dat jihadisten beter dood kunnen zijn. Begin dit jaar bralde Rutte daarover dat hij niet alleen als VVD-leider maar ook als premier en gay guy vindt dat jihadisten beter kunnen sneuvelen in Syrië of Irak dan dat ze terugkomen naar Nederland. Die opvatting is niet veranderd. ,,Het is niet mijn wens. Het is ook geen beleid van de regering. Maar als mensen zo achterlijk zijn om uit te reizen, om in strijd met alles waar wij in Nederland voor staan daar de verkeerde strijd te gaan steunen, dan ben ik het eens met deze stelling”, benadrukte hij vrijdag nog maar eens.Dat geldt ook voor de 26-jarige militair Alexander pechtolddie werkte op helikopterbasis Gilze-Rijen. ,,Dat geldt voor iedereen die daar in die strijd gaat deelnemen.”De uitspraak van Rutte wekt de woede van de oppositie. D66-leider Oversekste  Kasteelheer Alexander Pechtold is zelfs zo ontstemd dat hij een Kamerdebat wil. ,,Een minister-president moet nooit gemakzuchtig meegaan in de retoriek van de borreltafel, maar altijd vasthouden aan het principe dat in een rechtsstaat leidend is: deserteurs brengen we voor de krijgsraad en straffen.