( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gemeenteraad Den Helder gaat in tegen de Heersende ‘Graai en Naai cultuur’ van King Willem en zet Geurt Visserprecedent. 
Men moet niet vergeten dat uitgerekend ‘ Prins Pooier Bernhard’ de geestelijke vader is van de Graaiend en Naaiende ‘Geil Neef- cultuur’ in  de Nederlandse politiek. Helderse raad stuurt de ‘Geile Graai-wethouder’ naar huis en daarmee verliest de ‘ Onno Hoes-zelf verdediding cursus’ tegen bijstandsmoeders weer een zeer gewaardeerd lid. Nu kun dit lid zijn lid niet in zijn broek houden, maar toch. Hij is echt niet de enige liederlijke frauderende Bestuur-Gangster en politicus en hoge Militair en Royal, die zijn lul niet in zijn broek kan houden. Toch zult u geen van die boeven terug vinden op “De Crime Top 100″ van Crimesite‘Cry-Site’en dat is op zich toch wel een teken aan de Pulp-media-maffia wand.

‘Geile Geurt’: Ik ben het eerste bestuurders slachtoffer van Rechts ongelijkheid in “Banana-Fraude-Nederland”.‘Geile Toppers’ uit de politiek en Bank wereld. (Topmannen en hun streken: beroemde seksschandalen. Bron Elzevier )
De Wassenaarse gemeenteraad Sexhuis is op dat gebied meer dan berucht met de VVD Wethouder Henk de Greeff.  Ook de Geile CDA-er de ex premier Ruud L. werd jaren geleden betrapt in de VN op konten knijpen en bleef gewoon zitten in de Dutch liederlijke corrupte politiek. En wat te denken van  de ex PvdA premier ‘ Vieze Wim Kok’, die zijn lusten bot vierde op heroïne verslaafde net als zijn partij genoot Rob Oudkerk in dit verband?  Dan zwijgen wij maar over de ex OM Boss de Top VVD-er ‘ Pedo Joris D.’, die meer dan een kwart eeuw zich straffeloos vergreep aan te jonge schandknapen en er tot heden nog nooit een centje last van heeft gehad net als zijn partij genoten Onno H. en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’.

De gemeenteraad van Den Helder heeft de ‘Graai en Naai wethouder Geurt Visser’ (Stadspartijtje) maandagavond per direct naar huis gestuurd het Luxe Wachtgeld in gestuurd, zodat hij nu iedere dag naar de hoeren kan op kosten van ‘Jan met de Pet’. Dat gebeurde in een extra raadsvergadering, die was belegd vanwege onduidelijkheid over de positie van Visser. Visser nam begin vorige week dinsdag zelf ontslag, formeel omdat hij zijn drukke baan niet langer kon combineren met zijn gezinsleven vreemd gaan en vrouwen lastig vallen. Ook protesteerde  Visser dat hij vond dat hij het slachtoffer is van rechtsongelijkheid als lid van een kleine graai-partij. Hij voerde aan dat bijv. Loek Hermans ook de bijnaam heeft van ‘Geile Loek ‘en die blijft gewoon zitten. Het zelfde gold voor de CDA-er ‘Geile Henkie Bleker. En tot slot wees hij de raad er ook nog op dat de PvdA Partij leider ‘Geile Samsom’ ook vreemd ging met zijn ‘Pers-chef Saar van Bueren’ en tot vandaag de dag nog als PvdA playboy in de rondte springt. Het mocht niet baten. Afgelopen weekeinde verklaarde het gemeentebestuur echter dat hij niet te handhaven was wegens ,,onwelvoeglijk gedrag richting vrouwen” net als dat de Gemeenteraad Maastricht ‘ Onno-schandknapen-Hoes’ de laan heeft uitgestuurd voor zijn liederlijke publiekelijke gedrag richting schandknapen. Dat gebeurde nadat Visser had aangegeven zijn ontslagbesluit weer in te trekken met zijn beroep op Geile Loek. In de verklaring noemde het gemeentebestuur een terugkeer ondenkbaar. Visser, die onder meer seksueel getinte whatsapp-berichtjes zou hebben verstuurd naar vrouwelijke collega’s, zou al meerdere malen op de vingers zijn getikt vanwege zijn gedrag. Ook zou hij meerdere malen beterschap hebben beloofd, maar steeds opnieuw in oude fouten zijn vervallen. De incidenten leverden hem de bijnaam ‘Geile Geurt’ op. Dit weekeinde escaleerde de kwestie verder toen Visser bij de rijksrecherche aangifte deed tegen zijn collega-bestuurders omdat buiten zijn medeweten in zijn werktelefoon zou zijn gekeken. Hij wilde zijn baan houden en vond dat alleen de raad hem kon ontslaan. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad vond maandagavond echter dat een onwerkbare situatie was ontstaan en noemde een terugkeer onmogelijk voor ‘Geile Geurt’ . Wij hebben inmiddels vernomen van onze geile bronnen bij de pulp-media dat hij zo goed als zeker een Reality-show krijgt met de titel: “ Waarom moest Strip Held ‘Geile Geurt’ Oprotten “ ?