(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Tragedies of Globalization: The Truth Behind Electronics Sweatshops in China.

De Laffe partijtop van de PvdA hult zich in stilzwijgen over de lucratieve bijbaan van hun voormalige leider en ex-premier ‘Vieze Wim Kok’, die een fraaie adviseursfunctie krijgt bij een grote Chinese Misdaadbank. Kok reageerde wel: “Mijn hobby’s kosten veel geld”.
Wanhopige Chinese heroïne verslaafde prostituees verheugen zich op de komst van de Arbeiders Verrader ‘Vieze Wim Kok’.
‘Playboy Diederik Samsom’ en zijn ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ hebben ook stiekem al naar een plekje bij de Chinese ‘Mensen- Organen- handelaren’ gesolliciteerd. Pikant hij heeft als secondaire arbeids voorwaarde om een nieuw hoofd gevraagd voor als hij met vakantie in Nederland is. Hij wil na de komende verpletterde verkiezing nederlaag niet meer herkend worden. Het zou ons niet verbazen als trouwens de Hele criminele PvdA-Top na de komende verkiezingen naar China vlucht.

Dit jaar kwamen er in de privé-bedrijven in de zuidelijke provincie Cuangdong zevenhonderd arbeiders om, meestal bij brand of omdat een fabriek instortte. Het totale aantal doden in China door bedrijfsongelukken was vorig jaar meer dan 60.000. De Chinese media wijzen beschuldigend naar buitenlandse investeerders. Met ‘buitenlanders’ bedoelen ze vooral zakenlieden Gangsters uit Hongkong en Taiwan. De bedrijfjes zijn erop gericht met een minimum aan kosten zo snel mogelijk een hoop geld op te brengen.In oude zijdefabrieken werken vrouwen  Slaven in het oorverdovende lawaai van kletterende weefgetouwen. De fabriekshallen zijn donker en de arbeidsters zoeken er met kleine lampjes, met hun neuzen vrijwel op de lappen, naar fouten.
De enige zichtbare veiligheidsvoorziening zijn de witte mutsen die het haar moeten beschermen. Ze moeten vooral voorkomen dat de haren niet in de stof worden geweven. Nog slechter zijn de omstandigheden in de zware industrie. Arbeiders-Slaven daar werken in een ongelooflijke hitte. Er zijn lassers die geen enkele bescherming voor hun gezicht hebben. Veiligheidshelmen worden, als ze er al zijn, meestal niet opgezet. Bovendien is China een van de landen met het hoogste aantal ongelukken in mijnen ter wereld. Begin deze maand eiste een explosie bij een koper- en zinkmijn in de zuidelijke provincie Guangxi 74 levens. De afgelopen tien jaar kwamen er, volgens de officiële pers, 40.000 mijnwerkers om.

‘Dutch Bank Judas Nout Wellink’ helpt Nederland leegplunderen als commissaris Bank of China.Oudkerk: hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje!
Nout WellinkIn‘Narco-Nederland’ zijn de bejaarde schobbejakken ‘Vieze Kok’ en ‘landverrader Nout’ na hun zakken te hebben gevuld al een tijd van het corrupte politiek Heersende Klasse toneel verdwenen. Of Kok ook van het Terminale heroïne hoertjes toneel is verdwenen in Amsterdam-Noir is ons niet bekend: Grijpink liet een ander een aantal verhalen optekenen vanuit de periode dat hij rechercheur bij de Politieke Inlichtingendienst was. In de aankondiging van het boek, dat een afrekening moet zijn met de overheid, staat dat oud-vakbondsleider en PvdA’er Wim Kok, voordat hij premier werd, net als zijn partij genoot Rob Ouderkerk met een heroïneprostituee werd betrapt.

Dr. Josef Mengele zou jaloers geweest zijn op de Chinese met hun Dutch Top Kapo’s  Nout Willink en Wim Kok.
Het onstuimig Bloederig groeiende China met zijn massa Slaven- Fabrieken ( Chinese Auschwitz-kampen) kan hun corrupte kennis en contacten nog goed gebruiken. Althans: na oud-president Nout Wellink (70) van De Nederlandsche Bank is nu ook voormalig PvdA-premier ‘Vieze Wim Kok’ (75) actief bij een grote Chinese misdaadbank. Beide Heren zijn dus nu de facto schuldig aan het schenden van mensenrechten en wij zijn dan ook benieuwd wanneer zij worden vervolgd door Justitie in Nederland. ‘Vieze Kok’ is sinds november niet-uitvoerend bestuurder van de beursgenoteerde China Construction misdaad Bank. Het is de op één na grootste misdaadbank van de Volksrepubliek, die met een balanstotaal van 1.800 miljard euro groter is dan ING en ABN Amro samen. En ook groter dan de Bank of China, waar de gewetenloze Landverrader Wellink sinds anderhalf jaar de bloederige commissaris is.

’Vieze Kok’ werd voor de post niet benaderd door ‘Landverrader Wellink’, maar door Jenny Shipley, de voormalig minister-president van Nieuw Zeeland, die commissaris was bij de China Construction Bank. ‘Vieze Kok’ kent haar van de Club de Madrid, een organisatie van corrupte gewetenloze oud-regeringsleiders die hij tot dit jaar voorzat. De PvdA oud-premier is gevraagd vanwege zijn ruime ervaring in de Heersende corrupte politiek en het internationale criminele bedrijfsleven. De voormalig FNV-voorzitter was, na vier jaar als minister van ‘Financiën voor de Rijken’ onder  oude ‘CDA-Rat Ruud Lubbers’, van 1994 tot 2002 minister-president van twee paarse ‘Roof de arme scheel kabinetten’. Daarna vulde hij zijn zakken met commissariaten bij PostNL, KLM, ING en Shell die de afgelopen jaren eindigden, naast nevenfuncties bij onder meer het Rijksmuseum.

 Met de nieuwe post moet de oud-premier stevig aan de slag in China met zijn Slavenkampen, waarbij Auschwitz in het niet valt. Het bestuur van de in Peking gevestigde en in Hong Kong en Shanghai genoteerde China Construction Misdaad Bank vergadert minimaal zes keer per jaar. ‘Weliswaar is het in principe mogelijk aan een beperkt aantal besprekingen van de board telefonisch deel te nemen, maar in verreweg de meeste gevallen reis ik daarvoor naar China en of the record de Hoertjes zijn daar stukken goedkoper dan in Nederland. En om de ‘bom’ er in te hangen, dat gaat nou eenmaal niet per telefoon’, laat Kok weten. ‘Het geheel-First Class reizen, vergaderen, inwerken, voorbereiden en Hoereer contacten tussendoor – is behoorlijk tijdrovend, maar dat vind ik niet bezwaarlijk als oude Viezerik, die gek is op poen.’ Ik durf mij niet aan een voorspelling over termijnen te wagen, maar dat het tempo van economische menselijke organen handelen, sociale en financiële hervormingen in China bijzonder hoog ligt, staat buiten kijf, ik denk dat Auschwitz Dr. Josef Mengele een klein kind is vergeleken bij de Chinese Organen- handel, aldus ‘Vieze
Wim Kok’.

Razendsnelle groei
 ten koste van Slaven-werkkampen en vele dode arbeiders.
Als commissaris van de door topman cgeleide bank maakt ‘Vieze-Kok’ deel uit van twee criminele commissies: strategieontwikkeling voor meer Slaven- kampen en benoemingen van corrupte Elite-Gangsters en honger- beloningen voor arbeiders. Koks eigen vergoeding is 360 duizend rembini, zo’n 42 duizend euro wit. De zwarte betalingen in de vorm van drank, Luxe Hotels,  jonge verslaafde prostituee’s en contanten zijn niet bekend gemaakt. Daarvoor moet er wel veel toezicht worden gehouden op onze  Slaven, aldus een brallende Kok.

Razendsnelle groei die zelfs Nazi-Duitsland met als zijn concentratie- kampen overtreft.
Als commissaris van de door topman Zhang Jianguo geleide bank maakt Kok deel uit van twee commissies: strategieontwikkeling en benoemingen en beloningen. Koks eigen vergoeding is 360 duizend rembini, zo’n 42 duizend euro. Daarvoor moet er veel toezicht worden gehouden. Zo heeft de China Construction Bank 13.629 binnenlandse kantoren, naast vestigingen in onder meer Frankfurt, Londen en New York. Verder zou een verre voorganger van Zhang al eens hebben moeten vertrekken vanwege het aannemen van steekpenningen en een harem aan verslaafde 12 jarige ‘Call girls’-Slaven. Wat zijn functie met de arbeiders beweging te maken heeft wilde Kok  niet reageren. De Laffe PvdA  ziet geen aanleiding om deze Misdadiger tegen de menselijkheid Kok te royeren.