( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Burgemeester “Uncle Tom”( = A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) Aboutaleb van Rotterdam  is officieel benoemd tot superheld in een  door Aboulaleb gesubsidieerd stripboekje getiteld Joe Biden Ahmed AboutalebTEAM010.
Aboutaleb kreeg voor de gelegenheid een superhelden-cape om gemaakt door zijn Rotterdamse Bijstand slaven, die dagelijks lijden onder het onmenselijke ronduit criminele regime van zijn (on)-Leefbaar Wethouder Maarten van Struijvenberg.  Aboutaleb een Held? De PvdA Supercrimineel die verantwoordelijk is voor ontiegelijk veel leed in Rotterdam met zijn (on) Leefbaar idioten en welbeschouwd thuis hoort in een gevangenis of Tbs-kliniek. Zit het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de LSD of crack?  Lezen zijn nooit Volksnieuws uit Amsterdam-Noir? Heeft het Grafisch Lyceum Rotterdam nooit ook maar een  video gezien van “WearechangeRotterdam”, alwaar Aboutaleb keer op keer wordt ontmaskerd als een misdadiger tegen de menselijkheid. Heeft er dan niemand van het Grafisch Lyceum Rotterdam naar Monitor gekeken?  Of is dit TEAM010 een geraffineerd Complot van de dr. Goebbels propaganda redactie van de Top van de PvdA om nu ook kinderen van het Grafisch Lyceum Rotterdam te misbruiken? Of zijn de leerlingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam gewoon  oerdom en volle idioten van (on)leefbaar Rotterdam? Weten ze dan echt niet dat Aboutaleb voor ‘Oprotten en Sterven” staat voor de arme en weerlozen?

Vervalst Grafisch Lyceum Rotterdam diploma’s met toestemming van Abouatleb.

De burgemeester zwaaide op de Euromast trots met zijn flitsende  idioten outfit. “Echt geweldig dit!”, zei Aboutaleb. “Ik neem de cape mee naar het Feyenoordstadion en naar mijn Super Strip-Helden ‘Uber-VVD- Gaylord Mark Rutte , ‘Jetta Moestuin” en de Bejaarde Melker Martin van Rijn. Als ze niet willen luisteren, vlieg ik er overheen en dan hebben we geen ME meer nodig” bralt Aboutaleb als  een Marokkaanse “Uncle Tom” variant van dr. Goebbels. Extra spannend en opwindend voor de studenten was dat Mark Rutte ook speciaal was komen aanvliegen in zijn Helden outfit ‘Sterven Maar Arme teringlijers’. De strip TEAM010 “Hut van Ome Tom” staat vol met Rotterdamse helden Top Mark rutte Aka Sterf maarCriminelen en speelt zich af op bekende locaties in de stad, zoals de Erasmusbrug, de Lijnbaan, de Haven en de Kuip. Men blijf angstvallig weg uit de vervallen oude armoede Getto buurten. Dat laatste is wel te begrijpen, want in die hopeloze verpauperde buurten loopt het Helden-team zo maar de kans om bont en blauw te worden geslagen en/of beroofd van hun Helden-outfit. Ziet u het al voor u de vadsige naakte Held Aboutaleb rennend en gillend met van die schuddende dikke pvda rode billen om hulp?  Aboutaleb roept in het verhaal het (on) Leefbaar TEAM010 bij elkaar om onrecht te bestrijden dat hij zelf heeft veroorzaakt met zijn corrupte en gewetenloze TEAM010.  Kan het nog Maffer of Crimineler?

Het stripverhaal is een project van hersendode of corrupte  studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam. De opbrengsten gaan naar het Rotterdamse goede doel Stichting Jarige Job. Die organisatie regelt cadeautjes voor jarige kinderen uit arme gezinnen. Burgemeester Aboutaleb nam de eerste uitgave vrijdagmiddag in ontvangst. De comic is binnenkort overal in Rotterdam te koop voor (on) leefbaar idioten. De kinderen uit de arme gezinnen in Rotterdam van Aboutaleb en zijn TEAM010 hebben geen geld omdat propaganda Aboutaleb Stripje te kopen en die krijgen het persoonlijk van de studenten uitgedeeld bij de Voedselbanken en kringloop winkels. De studenten zijn niet helemaal Blind, Doof en Dom, want voor die  gratis uitdeel gelegenheid hebben zij allemaal een knijper op hun neus: Armoede stinkt en daar is niks heldhaftig’s aan.