( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMDTERDAM-NOIR – De Commissaris van de Koning Corruptie Theo Bovens van Onno HoesLimburg geeft gratis zelf verdediging cursus weg aan zijn Burgmeesters hoe te reageren indien zij betrapt zijn op corruptie, valse declaraties, misbruik van subsidie, drugs en ( te jonge) call girls en schandknapen tijdens diensttijd of bedreigd worden door kaal geplukte burgers. Men leert er bijv. ook om zijn ‘Witwas-agenda’ direct te wissen, zodat men minder gauw op corruptie kan worden betrapt. De Wraak van de arme: weer aanslag, nu auto PvdA-wethouder in de fik.

Zelf verdediging cursus voor Corrupte Burgemeesters tegen Verwarde mensen door armoede en uitbuiting en huis uitzettingen. Kan het nog Maffer?

Waarom in plaats van die onzinnige geldverspilling met een zelfverdediging cursus voor volgevreten heren en dames van middelbare leeftijd niet wat doen aan de corruptie van de Burgemeesters en de verschrikkelijke armoede, de werkloosheid en huisuitzettingen.  De reden voor de uit wanhoop geboren agressie.

Arme worden steeds wanhopiger in “Banana-Fraude-Nederland”Samsom Legt het huilend en verward uit.
participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_In navolging van 24 corrupte burgemeesters uit Brabant en Limburg krijgen alle Nederlandse louche burgemeesters een training aangeboden om zich weerbaar te maken tegen geweld, agressie, bedreiging en intimidatie als ze weer betrapt worden op liegen, corruptie of uitbuiting.  De over het algemeen volgevreten  heren en dames van boven de vijftig leren onder meer technieken uit de Japanse zelfverdedigingskunst jujitsu en ademhalingstechnieken voor hun zelfbeheersing, leggen deelnemers puffend en klam zwetend uit. Tijden de cursus zijn er al een paar ter plekke ingestort, maar dat wordt geheim gehouden. Ook hebben een paar Burgemeesters hun vrouwelijke collega’s stiekum in de billen geknepen en daar hadden de vrouwelijke college Burgemeesters nou net geen zelfverdediging jiujitsu kunstje tegen geleerd. Onno Hoes heeft inmiddels al de ‘Bruine band’ gehaald, maar het is niet helemaal duidelijk of dat was omdat steeds zijn VVD- ‘Burgemeester Staaf’ stiekem in een PvdA-Burgemeester zijn derriere probeerde te frommelen en rommelen. De cursus is een initiatief van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ van het corrupte ministerie van Binnenlandse Zaken en het geheime genootschap van burgemeesters naar aanleiding van berichten dat diverse Brabantse burgemeesters worden bedreigd, omdat zij corrupt zijn tot op het bot en hun arme inwoners uitzuigen tot op het bot. “Ook deze burgemeester wordt regelmatig geïntimideerd door een handjevol beroepsquerulanten Bijstandsmoeders, die amper te eten hebben in de gemeente”, bralt de corrupte burgemeester Maarten Houben van Nuenen. “Je leeft in een glazen huis grote Villa en dat kan reacties oproepen in deze tijden dat 2.5 miljoen mensen onder de armoede grens moeten overleven. Het risico is groter geworden voor ons Graaiers en Naaiers, die wat we ook flikken altijd in het Luxe Wachtgeld verdwijnen, hahaha. Maar het ambt is niet voor bange eerlijke mensen in “Banana-Fraude-Nederland”, maar voor volgevreten Ratten in pak”, aldus burgemeester Hans Gaillard van Son en Breugel. Houben: “Je leert op de training allereerst signalen herkennen om agressie te voorkomen van arme sloebers ,die amper te eten hebben. Je kunt dingen doen of laten om niet in de positie te komen.” “Handhaving moet je bijvoorbeeld overlaten aan (domme) Judas- mensen die ervoor zijn opgeleid om de Heersende Klasse te beschermen en van dienst te zijn bij hun corrupte misdaden in de “Straf de arme Maatschappij”: agenten en opsporingsambtenaren. Je moet bij mensen verder nooit de indruk wekken dat er bij jou iets te halen is en de rug recht houden. Als de regel is dat je een huis drie maanden sluit als er hennep wordt gekweekt, dan moet je dat consequent doen bij iedereen. Ook moet je gewoon door gaan de plaatselijk corrupte ‘bevriende’ project ontwikkelaar, zoals in Roermond Piet van Pol te bevoordelen en gezinnen met kinderen die hun huur niet kunnen betalen er keihard uit zetten.”

Agressieve Jongens Pooier en een wanhopige Bijstandsmoeder als acteurs.
Als het toch tot agressie komt, leren de bejaarde en volgevreten burgemeesters afweertechnieken. De burgemeesters van Nuenen en Son en Breugel mochten elkaar naar de keel vliegen. Houben: “En dat maakt indruk, zelfs als zo’n aardige man dat doet.” Ze kregen bovendien te maken met een agressieve acteur.“Je merkt dat je zelf ook boos wordt en leert dat met ademhalingstechnieken te beheersen.”“Het gaat erom dat je voelt wat er met je gebeurt”, reageert directeur Ruud van Bennekom van het  geheime genootschap van burgemeesters. Hij benadrukt dat het gaat om hele basale zelfsverdedigingstechnieken voor heren en dames op leeftijd , die nog nooit een deuk in een pakje boter hebben geslagen. De burgemeesters zijn kennelijk ook nog  Maf, want ze brallen enthousiast over de cursus. Burgemeester Marga Vermue (Cranendonck): “Een voorbereid mens telt voor twee, maar ik vond het minder dat ik steeds in mijn billen werd geknepen.