Diederik Samsom
PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede

( van onze PvdA-Opsproning.nl redactie)

Amsterdam-NoirPvdA-leider  Mooi Weer Pooier Playboy Diederik Samsom ergert zich aan kritiek die hij krijgt vanuit zijn eigen partij. Ook zijn 100% door de partij gesubsideerde Bed-Pers Chef Saar van de Playboy ergert zich aan de terechte kritiek. Volgens hem levert dat een beeld op van PvdA’ers die ‘met de koppen tegen elkaar staan en mij volkomen zat zijn en dus met de rug naar de door ons uitgebuite arbeiders kiezer’. Dat bralt hij kennelijk volslagen stoned van de cociane in een interview met de regionale kranten van De Persdienst.

Playboy Samsom reageert met zijn bral-uitspraken op oud-partijvoorzitter en Eerste Kamerlid Ruud Koole. Die luidde woensdag terecht de noodklok over de PvdA, die zich met huid en haar heeft uitgeleverd aan de  VVD-misdaadgroep.

Volgens Koole is er een ‘vertrouwenscrisis’ met de kiezer die niet ‘zomaar goed zal komen, nu de arbeiders al twee jaren volkomen kaal worden geplukt door de VVD-misdaadgroep met steun van Playboy Samsom’. De corrupte partijleiding heeft volgens hem onverschillig gereageerd op de verpletterende nederlagen bij de gemeenteraads- en Europese verkiezingen dit voorjaar. De Playboy deed net of zijn neus bloede en ging gewoon door op oude voet. Samsom erkent dat er een vertrouwensprobleem is, maar keurt de openlijke aanval van prominenten af. Laat ons in alle rust onze zakken vullen met de VVD-Gangsters. ‘We zouden een graai-partij kunnen zijn die zich bezighoudt met wat mensen  nodig hebben, niet met mij en mijn partij Call gril Saar.’

Diederik Samsom en Saar van Bueren

De wereld vreeemde corrupte partijleider hoopt het vertrouwen van de kiezer weer te winnen door concrete resultaten’ . M.a.w de Plaboy Samsom is stapel gek. Als de man enig greintje fatsoen in zijn lijf had gehad en oprecht begaan met de PvdA is had hij direct na de Gemeente verkiezingsnederlaag afgetreden. De man kent totaal geen schaamte en zelfs een klein kind kan waarnemen dat hij rijp is voor TBS.