( van onze Wie heeft wie vermoord privé redactie)

Peter R de Vries witwasserAMSTERDAM-NOIR- (video) Het net sluit zich rond de ‘moordenaars’ en afpersers Willem Holleeder en zijn medeplichtige Peter R. de Vries’ kennelijk tot grote wanhoop van NRC Chef (N)Onderzoek Jan Meeus. “Wordt Peter R. De Vries samen met Holleeder gearresteerd voor de moord op Van der Bijl”? Nooit, volgens het op één haar na failliet zijnde NRC. Wat bezielt het hoofd van de NRC- (N)Onderzoeksafdeling Jan Meeus om tegen beter weten in zich zo hysterisch in te zetten middels ‘Twitter– ‘SBS-prietpraat’ en beledigingen aan het adres van ing Steve Brown voor de al in 1991 vastgestelde maffiajournalist Peter R. de Vries? Is hij zo dom? Is hij corrupt? Wordt hij gechanteerd door de Misdaadgroep Peter R. de Vries?

Of is hij gewoon net als Herman Bolhaar een Groupie van Peter R. de Vries en heeft hij zich als Groupie niet in de hand als zijn Jeugd-‘SBS-Held Peter R’. mogelijk ontmaskerd gaat worden.Wie zal het zeggen. In ieder geval niet de Onderzoeksafdeling van de NRC, want die is overtuigd van de onschuld van Peter R. de Vries.Voor Youp van het Hek is die ‘SBS-Tokkie-prietpraat’ van het hoofd van de ‘(N)Onderzoek Journalistiek afdeling’ Jan Meeus te veel van het goede en dreigt Youp op te stappen. Wij hebben inmiddels vernomen uit onbetrouwbare NRC-bron dat Peter R. de Vries al dagenlang in oncontroleerbare huilbuien uitbarst en getroost wordt door o.a.  Jan Meeus en zijn schare aan Gangstersletjes. 

( beelden Frank Buis: Liquidatie Cor van Hout, Fred Ros kroongetuige!
Net sluit zich rond Holleeder.)

Lokt OM Moord op Willem Holleeder uit middels hun clubblad De Telgraaf van politiescribent John van den Heuvel?  Parool misdaad-‘journalist’ Paul Vught aka “OM-Skunkie” Legt uit voor zijn Amsterdamse Justitie bazen.
Tot slot is er weer iets bizars aan de hand. Waarom wordt de ophanden zijnde mogelijke arrestatie van Willem Holleeder al dagen in de Telegraaf aangekondigd. Wat is dat voor idioterie van de zijde van Justitie? Worden arrestaties niet normaliter altijd in stilte voorbereid met een arrestatieteam? Wat is hier nu weer de duistere bedoeling van? Wil men soms dat Holleeder op de vlucht slaat en/of zelfmoord pleegt? Of nog kwalijker probeert justitie met deze berichtgevingen een moord uit te lokken op Willem Holleeder door zijn opdrachtgevers. Speelt hier wellicht de aangifte van Peter R de Vries en zijn swingers ‘Hema-vrouwtje Jac’ tegen Holleeder een rol? Waarom is die zaak nooit voorgekomen? Wat is daar de duistere reden van? Afijn, hoe het ook moge zijn als Hollldeer en De Vries worden opgepakt in deze zaak komt Holleeder er zo goed als zeker niet meer levend uit, gezien de traagheid van het Passage-Liquidatie- proces in “Banana-Fraude-Nederland”. En  Lafbek De Vries? Misschien kan Justitie  die ter bescherming bij Dick Vrij  aka ‘Dick-Vast’ zetten of  bij zijn oud medewerkers de huurmoordenaar Rob Zegerius en/of Junkie Patrick van der Eem en/of Junkie -Judas Ron Ostrowksi?

Steve Brown wacht overigens ook met smart op de eventuele uitkomsten van de verklaringen van Fred Ros en mogelijk daarna van Willem Holleeder over de betrokkenheid van Peter R. de Vries bij de moordaanslag(en) op hem sinds 1997.

Binnenkort: Schokkende beelden met de verborgen camera: Peter R. de Vries misbruikt ‘Black Piet’ Umberto-Tan Late at Night.