(door Steve Brown)

Johnny de MolAMSTERDAM-NOIR-T.a.v. van de Directie Sanoma ,ANP en de redactie nu.nl,
Open brief
Eis tot rectificatie middels een Persbericht per omgaande

Geachte heer, mevr.,

Ik word zo’n beetje plat gebeld naar aanleiding van dit artikel, “John en Linda de Mol worden afgeperst en bedreigd” ,alwaar ik ten onrechte neergezet wordt als de ontvoerder van Johhny de Mol. Mijn kinderen hebben daar ook veel last van in deze.
Eén en ander wringt des te meer, aangezien de gemiddelde lezers het door mij gelaakte citaat: “Ex-drugsbaron Steve Brown zou in 2003 van plan zijn geweest zoon Johnny De Mol te ontvoeren” leest als zijnde heden ten dagen en wellicht een onderdeel van het huidige bral-afpersing verhaal.

Ik wijs u er op dat de enige bron van dat liederlijke laster verhaal Bas van Hout aka ‘Het Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ was/is die n.b. al voorheen door de Rechter bij kortgeding al is veroordeeld. Dat hij zich onrechtmatig en strafwaardig smadelijk en lasterlijk over mij uitlaat en uitliet al dan niet voor de Misdaadgroep Peter R. de Vries en Maffia Boss John de Mol.

Daarnaast heb ik over overeenkomst met VNU, c.q. Sanoma dat Van Hout nimmer meer mijn naam mocht noemen op grond van oude (door hem verzonnen) zaken op straffe van 15.000, gld per overtreding. Eén en ander opgesteld door Mr. Stopetie van advocatenkantoor Stibbe.

Aangezien de bron ‘Het Hoerenjong Bas van Hout’ van deze absurde bijna lachwekkende, ware het niet zo’nn laag bij de grondse beschuldiging van de lafste crime en gedragingen n.l. ontvoering eis ik per omgaande een rectificatie en/of bron vermelding en 15000,- euro schadevergoeding van Sanoma, c.q. NU.nl

Ik waarschuw u dat ik meer dan woest ben en het er deze keer niet bij laat zitten tot één en ander naar behoren in de mine is geregeld in deze.

Afwachting van uw antwoord,

Ing S.K.A. Brown

CC: Mr P van der Laar

Prod.1 “Johnny de Mol noemt zichzelf ‘groot kind’ dat dankzij ‘Papi’ zijn ‘Lulletje’ overal in hangt waar hij wil.”