( van onze Internationale EU Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Ultra-rijken Bandit’, inclusief die van Griekenland halen opgelucht adem. Jeroen DijsselbloemAlles blijft bij het oude: Geen menswaardig bestaan voor de Griekse ‘Jan met de Pet’.  En de ‘Ultra-rijken-Bandits’, inclusief de Griekse-Elite-Gangsters kunnen weer doorgaan met het roven en plunderen van de ‘Griekse Jan met de Pet’ en de rest van de massa in de EU. Eurogroepvoorzitter  De Loopjongen van Führerin Angela Merkel’ en Dutch minister van Financiën voor de Rijken de’ PvdA Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ kreeg vrijdagavond pluimen van de EU-Elite en de “Main-Scream-Media” van Corporate Crime voor het bereiken van een Wurg-akkoord voor de Griekse schuldenproblematiek. De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis bedankte Dijsselbloem met angst zweet voor „de fantastische manier waarop hij de eurogroep aanstuurde naar dit ‘Capitulatie-akkoord’, alsof hij met ‘Nazi-Generalleutnant  Walter Stettner Ritter von Grabenhofen’ van doen had ”.

Déjà vu :Griekenland capituleert weer net als in de tweede Wereld oorlog voor (Nazi ) Duitsland.
“De bezetting bracht harde tijden mee voor de Griekse bevolking. Driehonderdduizend van hen stierven de hongerdood, duizenden anderen door represailles en de economie van het land die geruïneerd werd. Op hetzelfde moment werd het Griekse Verzet, één van de meest effectieve van bezet Europa, gevormd. Deze verzetsgroep lanceerde enkele guerrilla-aanvallen tegen de bezetters en zorgde voor grote spionagenetwerken, maar tegen eind 1943 begonnen ze onder elkaar te vechten. Toen Griekenland bevrijd werd in oktober 1944 bevond het land zich in een crisis die geleid had tot een burgeroorlog. “(Bron : Parakalo )

IMF eerst geleid door een ‘Elite-Pooier DSK en nu door Nutcase Lagarde.
Christine LagardeHet Economische en monetaire Ultra -rijken roof en plunder de massa zaken voorheen geleid door de alles wat los en vast zit neukende oude viezerik DSK en nu geleid door Christine Lagarde hadden lovende woorden over het harde onmenselijke loopjongens werk van Dijsselbloem om tot een oplossing Capitulatie voor de 1 procent  ‘Ultra-rijken’ te komen, die nu  al 50 procent van alles in de Wereld bezitten .  Dijsselbloem zweeg fatsoenshalve ( vreesde voor zijn graai carrière) wel over het feit dat nog niet zolang geleden de Franse politie een inval had gedaan bij ‘Nutcase Lagarde’ wegens een fraudezaakje van tegen de 300 miljoen euro.  Zij is dus gewoon een verdachte van misdaden jegens het Franse Volk en dat is voor de ‘EU-Graai-top’ totaal geen probleem.

Minister Varoufakis: Jeroen Dijsselbloem is een absurde arbeiders verrader.
Na twee eurogroep-vergaderingen die niet leidden tot een oplossing, was dit extra overleg in Brussel cruciaal. Voorafgaand aan het overleg plande Dijsselbloem dan ook meerdere voorgesprekken met een aantal hoofdrolspelers, onder wie Varoufakis, Lagarde en de grootste kwelgeest voor de Grieken, Duitse minister de ‘Neo Nazi Wolfgang Schäuble’. Het bleek een goede zet: Duitsland en Griekenland wisten een ‘Capitulatie-akkoord’ te bereiken over een concepttekst met geen woord over de geroofde bloed ‘Nazi-miljarden’ van de Grieken, die daarna aan alle corrupte ministers van de eurogroep werd voorgelegd. Daarna gingen de champagne flessen ( en cocaïne, call girls ) open op Wall Street en bij de Bankier-Gangsters. Er werd uitbundig en rijkelijk geproost op de Dutch arbeiders verrader Jeroen Dijsselbloem op Wall street. Geen menswaardig bestaan voor de (werkloze) Griekse kaal geplukte ‘Jan met de Pet’. Uiteraard hebben wij de EU-woordvoeder van de VVD Mark Verheijen om commentaar gevraag, maar die beriep zich op zijn schorsing wegens corruptie en verwees naar de VVD- Lijst van de nog vrij lopende in opspraak zijnde VVD-Misdaad-bende leden voor commentaar .