(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-De koning moet bij een volgende ‘Lieg en Bedrieg- kabinetsformatie’ imagesbeter op de hoogte worden gehouden over het verloop van de formatie dan in 2012 het geval was en of de onschuldige Julio Poch al vermoord is in zijn Argentijnse cel. Dat stelt een commissie van ‘wijzen, maar vooral door en door corrupte oude vieze mannen’ van de Radboud Universiteit Nijmegen dinsdag in een ‘Kul-rapport. Zo vindt de Commissie bijvoorbeeld dat King Willem niet ‘s-avonds gestoord mag worden. Ook moet King Willem ruim van te voren om een afspraak worden verzocht, zodat hij dan rekening kan houden met zijn vele V.I.P buitenlandse reizen en hobby’s, zoals jagen op Groot verdoofd Wilde tamme zwijnen op zijn landgoed. Als het aan Marianne Thieme ligt, moet koning Willem-Alexander zijn jachtgeweer aan de wilgen hangen. ‘Hij hoort zijn persoonlijke bloedige, laffe hobby’s opzij te zetten’, zei de fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Eva Jinek op Zondag.

De Commissie had de gemiddelde leeftijd van 80 jaar of ouder en deelde samen een stel gekookte ‘Royal- hersens’.
De commissie deed op verzoek van de Tweede Kamer onderzoek naar de kabinetsformatie van het najaar van 2012, waarbij de Kamer zelf het initiatief nam en de koning (op dat moment nog Koningin Shell-Beatrix) in feite buitenspel zette. De commissie stelt dat de benoeming van een informateur of formateur door de Kamer „niet op constitutionele feodaal en lijfeigenen bezwaren stuit”. Kwade tongen beweren dat een aantal leden van de commissie tijdens hun onderzoek seniel zijn geworden en nu in een bejaarde Tehuis ‘Concentratie- Kamp’ van ‘PvdA Boef Martin van Rijn’ zitten met het pis langs hun benen.

President Morales:’Monarchie is belediging voor de mensheid’.
Maar het middeleeuwse reglement van orde van de Tweede Kamer met als voorzitter
Koningin Shell Beatrixde VVD-er Hysterica Anouchka van Miltenburg bepaalt wel dat de koning tijdens de formatie regelmatig wordt bijgepraat over de ontwikkelingen over bijvoorbeeld zijn Staats-uitkering van 110 miljoen euro belasting vrij per jaar. En wie de komende jaren zijn villa schoonmaakt in Griekenland en zijn omgebouwde ‘Pooier Audi-8′ van 600,000,– wast. Bij de ‘Roof de arme- formatie’ van 2012 is dat niet in alle opzichten goed gebeurd, aldus de ‘Vieze, oude, corrupte manen commissie’. De koning moet een volgende keer „regelmatig nauwkeuriger“ worden geïnformeerd door bijv. zijn  PremierHofnar in dit geval Mark Rutte, anders worden wij boos. De commissie vindt het niet wenselijk om de corrupte bejaarde ‘Eerste-Twee Petten- Kamer’ bij de besprekingen te betrekken, omdat de Tweede Kamer politiek gezien altijd het voortouw heeft in het konten likken van de King en zijn Exotische bruid Maxima. Wel adviseert ze een volgende keer rekening te houden met het feit dat een kabinet ook in de Senaat een meerderheid nodig heeft. Het huidige kabinet van VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes heeft die meerderheid niet en heeft steeds steun moeten winnen van Ali Baba- oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP om pluk de arme kaal wetsvoorstellen toch aangenomen te krijgen voor King Willem.