( van onze Koninklijke zelf -censuur redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Volksnieuws uit Amsterdam-Noir is blij nooit een mediacode te hebben afgsproken met de Oranjes, de Elite en hun Media-maffia, want dan hadden we niets te publiceren.
Vakantie King Willem” kost 250,000,- euro per jaar in Griekenland.
Koningin Shell Beatrix‘Riool-Journalisten’ van De Telegraaf  hoeven niet af te reizen naar het peperdure Lech in Oostenrijk. De krant is niet welkom bij de traditionele propaganda fotosessie met de Oranjes in het Oostenrijkse luxe skioord, omdat op de voorpagina een recent genomen foto van prinses Beatrix op de ski’s stond met wat Russische Maffia -Oligarchen en Westerse Bankier-Gangsters op de achtergrond. Daarnaast heeft de Telegraaf ook nog eens keer King Willem rond scheurend in Lech in zijn verlengde ‘Pooier Audi A8l ‘ van rond de 600.000,- euro gefotografeerd.

Elke zich zelf respecterende journalist zou lak moeten hebben aan die middeleeuwse ‘Royal-mediacode’.
Gordon MarcDe ‘Royal Os Marc van der Linden’ van ‘RTL-Riool Boulevard’ blijft wel altijd welkom, zolang hij maar niet op één van de prinsesjes gaat zitten. Dat heeft de Rijks (niet) voorlichtingsdienst (RVD) van Mark Rutte bevestigd aan NRC en Volksnieuws uit Amsterdam na berichtgeving van Rutte zijn ‘Oranje-Boven- Staats-NOS’. De krant handelde in strijd met de OranjeNoord-Koreaanse -mediacode. “De persoonlijke ‘Shell-levenssfeer’ van prinses Beatrix is geschonden”, schrijft een woordvoerder. Journalisten mogen in lijn met de ‘Noord- Koreaanse- mediacode’ in principe twee keer per jaar een fotosessie bijwonen met de” Koninklijke Familie Nooit Genoeg”. Als tegenprestatie wordt van media verwacht dat ze de Oranjes in hun privé Graai en Naai tijd met rust laten.

‘Ja-Knikkers-Media’ helemaal niet gebonden aan ‘Royal-Mediacode’.
De gedwongen afspraken over privéfoto’s van de koninklijke familie worden wel vaker geschonden. Weekblad Nieuwe Revu werd in juni veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 1000 euro. Het tijdschrift had hockeyfoto’s van prinses Amalia gepubliceerd en dat was volgens de kantonrechter in Amsterdam “onrechtmatig”, omdat de privacy van de prinses was geschonden. Nieuwe Revu wilde de mediacode aan de kaak stellen, omdat het blad de code niet meer van deze tijd vindt, temeer het Nederlandse Volk jaarlijks 110 miljoen euro belasting vrij uitkeert aan King Willem en zijn entourage.